15 vuotta myöhemmin Siegfried & Roy -tähti sanoo: ”show ei koskaan lopu”

Siegfried ja Roy esitetään RoyssaSiegfried ja Roy esitetään Royn syntymäpäiväjuhlilla Siegfried & Royn salaisessa puutarhassa keskiviikkona 4. lokakuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Las Vegasin pormestari Carolyn Goodman esitetään Siegfried & Royn kanssa Royn syntymäpäiväjuhlissa Siegfried & Royn salaisessa puutarhassa keskiviikkona 4. lokakuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Suorittavat delfiinit esitetään Siegfried & Royn salaisessa puutarhassa keskiviikkona 4. lokakuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Siegfried ja Roy esitetään Royn syntymäpäiväjuhlilla Siegfried & Royn salaisessa puutarhassa keskiviikkona 4. lokakuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Keep Memory Alive -yrityksen perustaja ja puheenjohtaja Larry Ruvo vaimonsa Camillen kanssa, joka on Keep Memory Alive -yrityksen perustaja ja varapuheenjohtaja, esittelevät Caregiver Award -palkinnon saajan Siegfried Fischbacherin, joka näytetään näytöllä kumppani Roy Hornin kanssa Keep Memoryn aikana. Aliven 21. vuosittainen Power of Love -gaala MGM Grand Gardenissa Las Vegasissa torstaina 27. huhtikuuta 2017. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Roy Hornin kunniamerkki näkyy Royn syntymäpäiväjuhlissa Siegfried & Royn salaisessa puutarhassa keskiviikkona 4. lokakuuta 2018. (Sharon Heptner)

Joku kauan sitten kommentoi profeetallisesti: Esityksen on jatkuttava.

Joten se on tarkoitettu Siegfried & Roy.

mikä on Samuel Jacksonin nettovarallisuus

Kun olen ulkona, olen aina esiintymässä, Roy Horn sanoi keskiviikkoiltana Siegfried & Royn salaisessa puutarhassa Miragessa. Esitys ei lopu koskaan.Viime yönä S&R: n saapumisesta #RoyHornSyntymäpäivä @Tuomari pic.twitter.com/gXXGAvuZrO

- John Katsilometes (@johnnykats) 4. lokakuuta 2018

Ei varmasti keskiviikkona, tanssiryhmänä VIP -vieraat - ja nähtävyyden delfiinit - tanssivat sen Hornin 74 -vuotispäivän kunniaksi. Odotettu ukkosmyrsky pidettiin loitolla, helpotus S&R: n luottamusmiehelle ja entiselle Evil Queenille lavalla Lynette Chappell , joka oli järjestänyt varautumissuunnitelman tapahtuman viemiseksi sisälle.

Yö oli loistava, mutta myös katkera, koska ilta osui samaan aikaan 15 -vuotisjuhlan kanssa, ja iso kissa Mantecore vei Royn Mirage -lavalta. Horn loukkaantui pahasti niskaan lävistetystä valtimosta, ja legendaarinen S&R -esitys suljettiin välittömästi.

S&R on jatkuvasti väittänyt, että Mantecoren toimet olivat suojaavia eivätkä aggressiivisia. (Siegfried kertoi minulle kerran eron tällaisen teon ja todellisen hyökkäyksen välillä: Kun tiikeri hyökkää sinua vastaan, olet valmis.)

Siitä huolimatta Roy liikkuu rajoitetusti ja pystyy kävelemään lyhyitä matkoja, kun se ei rajoitu skootteriin. Hänen puheensa usein pysähtyy, mutta hän ilmaisee ajatuksensa voimakkaasti - ja näyttää puhuvan voimakkaammin parin viime vuoden aikana.

Tango- ja delfiinitoiminta #RoyHornSyntymäpäivä @Tuomari pic.twitter.com/MOzsQ0wBjF

- John Katsilometes (@johnnykats) 4. lokakuuta 2018

Epäilemättä Roy sill nauttii valokeilassa olemisesta. Noin 120 kutsuttua vierasta kohosi suosionosoituksilla viihdelegendalle, kun hän teki suuren sisäänkäynnin vilkkuvien kameroiden keskellä, aivan kuten ennenkin.

Las Vegasin pormestari Carolyn Goodman kehui esiintyjiä heidän pysyvästä vaikutuksestaan ​​viihdemaisemiin. Siegfried ja Roy ovat osoittaneet meille, mitä tarkoittaa olla 'Vegas Strong', hän sanoi kantaessaan julistusta, joka merkitsi 3. lokakuuta Roy Hornin päiväksi kaupungissa. Olet tuonut tälle kaupungille mainetta, intohimoa ja jännitystä.

sotilastähti rick harrison nettovarallisuus

Olemme nähneet muutamia puheenvuoroja pormestariltamme tällä viikolla @mayoroflasvegas @Tuomari #RoyHornSyntymäpäivä pic.twitter.com/blNxMdRhm7

- John Katsilometes (@johnnykats) 4. lokakuuta 2018

Goodman huomautti myös, että Roy oli suunnitellut syntymäpäiväjuhlat Secret Gardenissa viime lokakuussa, mutta tapahtuma siirrettiin oikein lokakuun 1. päivän ampumisten jälkeen.

Katso tämä viesti Instagramissa

Meillä on ura! #Siegfried #RoyHornSyntymäpäivä

Jakama viesti John Katsilometes (@johnnykats1) 3. lokakuuta 2018 klo 21.40 PDT

Clevelandin klinikan Lou Ruvon aivoterveyden keskuksen perustaja Larry Ruvo, joka oli vuosikymmenien ajan kaksikon ystävä ja luottamushenkilö, oli puhujien joukossa. Bellagio vuonna 2008, kun Siegfried & Roy tapasivat kissan, joka melkein tappoi Royn, heidän viimeinen esityksensä koskaan (Mantecore kuoli luonnollisista syistä maaliskuussa 2014 17 -vuotiaana). Tuo hetki, johon Ruvo viittasi viimeisenä jousena, korosti vuosittain pidettävää Keep Memory Alive Power of Love -gaalaa.

Katso tämä viesti Instagramissa

Tässä… #royhornbirthday

Jakama viesti John Katsilometes (@johnnykats1) 3. lokakuuta 2018 klo 19.31 PDT

tyler james williamsin nettovarallisuus 2015

Duon pitkäaikainen manageri Bernie Yuman, joka allekirjoitti säädöksen kuuluisan elinikäisen sopimuksensa Kangastus, tapasi myös ystäviensä kanssa. Miragen asuva pääesiintyjä Terry Factor muisteli nähneensä duon esiintyvän lapsena ja täällä, monta, monta vuotta myöhemmin, yhdessä täällä tänä iltana - se on surrealistista ja ihanaa.

Suuresta @terryfator @Tuomari #RoyHornSyntymäpäivä pic.twitter.com/6E4buMMek0

- John Katsilometes (@johnnykats) 4. lokakuuta 2018

Lähellä illan loppua Roy sanoi yrittävänsä vierailla Salaisessa puutarhassa joka viikko. Hän pysyy aktiivisena neljän päivän viikossa harjoitusrutiinissa, jonka hän sanoo olevansa käynnistysleiri, ja on edelleen ahkera ja kurinalainen puheterapian kuntoutuksessaan.

Esiintyjät jatkavat työskentelyään kehitteillä olevan, mutta nimettömän biopikansa parissa. Siegfried sanoo, että käsikirjoitus on noin 85-prosenttisesti hyväksytty ja odottaa lisää sanaa elokuvasta kuukaudessa.

kuinka paljon minnie driver on arvoinen

Cosmo -taivaallinen toiminta… #RoyHornSyntymäpäivä @Tuomari pic.twitter.com/vFCkqze6Al

- John Katsilometes (@johnnykats) 4. lokakuuta 2018

Joulukuussa 2016 julkistetun elokuvan ohjaa Philipp Stolzl (joka myös ohjasi The Physician). Käsikirjoittaja Jan Berger jatkaa käsikirjoituksen laatimista esiintyjien kanssa. Saksalainen studio UFA Fiction ja toimitusjohtaja Nico Hofmann tuottavat; S&R on hyvitettyjä tuottajia. Elokuvalle ei ole asetettu julkaisupäivää.

Siegfried & Roy esiintyi Vegasissa, heidän kotikaupungissaan yli 50 vuoden ajan, ja osallistui On Your Feet, Gloria ja Emilio Estefan-tarinaan viime kuussa Smith Centerissä (Yuman on musikaalin yhteistuottaja). Roy odottaa innolla Lady Gagan tulevaa lavastusta Enigma The Park Theatressa.

Olemme siellä tapaamassa häntä uudenvuodenaattona, hän sanoi. Haluan myös nähdä hänen uuden elokuvansa (Tähti on syntynyt) hyvin pian. Hän on mahtava.

Esittäessään improvisoidun salsaan yhden vierailevan tanssijan kanssa, Siegfriediltä kysyttiin, jäikö hän väliin lavalla.

Itse asiassa, kun tulen tähän puutarhaan, olen lavalla, hän sanoi ja huomautti, että hän pysähtyy vetovoimaan päivittäin. Ja minulla ei ole stressiä. Ihmiset täällä hotellissa halusivat ilmoittaa minulle, että olen täällä, mutta sanoin: 'Ei, ei, se on minusta kiinni, milloin olen täällä, ja kun olen täällä, ihmiset ovat yllättyneitä.'

Ne, jotka muistavat nähneensä S&R -esityksen 20, 30 vuotta sitten, tunnustavat Siegfriedin. On uskomatonta, että näin tapahtuu edelleen, hän sanoi, hymyili ja katsoi salaisen puutarhan delfiineihin.

Tämä on hieno asia, Siegfried sanoi. En ole eläkkeellä. Olen siunattu.