2 ravintolaketjua Las Vegas Stripin kanssa tekee konkurssin

Il Mulino -ravintola The Forum Shopsissa Caesars Palacessa Las Vegasissa. (Las VegasJournal)Il Mulino -ravintola The Forum Shopsissa Caesars Palacessa Las Vegasissa. (Las VegasJournal)

Kaksi ravintolaketjua, joissa on ravintoloita Las Vegas Stripillä, on hakenut konkurssia tällä viikolla.

Il Mulino, ylellinen italialainen ravintola, joka sijaitsee Caesars Palacen Forum Shopsin sisällä, ja California Pizza Kitchen, jolla on kuusi toimipistettä Las Vegasissa, joista yksi on Fashion Show -ostoskeskuksen sisällä, nostivat molemmat konkurssihakemuksen.

Asiantuntijat sanovat, että nämä viimeaikaiset konkurssit ovat ensimmäisiä monista, kun teollisuus kamppailee vaimennetun jalkaliikenteen ja COVID-19-rajoitusten kanssa.Tämä arkistointi antaa heille tarvittavan suojan COVID-19: n aiheuttamaa jatkuvaa epävarmuutta vastaan ​​ja antaa heille mahdollisuuden suojella enemmän työntekijöitään, sanoi Amanda Belarmino, apulaisprofessori UNLV: n William F.Harrah College of Hospitality Collegessa.

Il Mulino ja California Pizza Kitchen

Il Mulinon luvun 11 tapaukset ovat alkaneet vain seitsemällä sijainnillaan, mukaan lukien Las Vegasin ravintolat, eivätkä ne sisällä muita paikkoja, mukaan lukien sen alkuperäinen lippulaiva New Yorkin Greenwich Villagessa.

Il Mulinon puheenjohtaja ja yhteisomistaja Gerald Katzoff totesi konkurssissa jätetyssä ilmoituksessa, että sen toimipaikat eri puolilla maata ovat olleet suljettuina maaliskuun puolivälistä lähtien.

The Forum Shopsia omistava Simon Property Group ei vastannut heti kommenttipyyntöön.

California Pizza Kitchenin toimitusjohtaja James Hyatt totesi tuomioistuimelle jättämässään ilmoituksessa, että ketju joutui uusiin toiminnallisiin haasteisiin, koska ravintolat rajoittuivat noutopalveluihin ja toimituspalveluihin paikallisten ja osavaltioiden hallitusten antamien suojapaikkojen vuoksi.

Monille ravintoloille COVID-19-pandemia on heidän kaikkien aikojen suurin haaste; Joillekin se voi olla myös viimeinen, sanoi Hyatt julkilausumassa ja lisäsi, että ravintolassa asiakkaiden menot laskivat merkittävästi.

Hyatt sanoi, että vaikka yritys ei yleensä ole maksanut vuokraa pandemian alkamisen jälkeen, California Pizza Kitchen neuvotteli onnistuneesti 6,1 miljoonan dollarin myönnytyksestä vuokranantajiensa kanssa seuraavien kolmen vuoden ajan.

jonathan kim kardashian paras ystävä homo

Muotinäytöksen tiedottajaa ei tavoitettu kommentoimaan.

Lisää konkursseja tulossa

Nämä eivät ole ensimmäisiä ketjuravintoloita, jotka kokevat vaikeuksia nykyisen Covid19-ilmaston vuoksi, eivätkä ne ole viimeisiä, sanoi konsulttiyrityksen LaunchVegas LLC: n toimitusjohtaja Nehme Abouzeid. Rennot ravintolat-etenkin ne, jotka ovat riippuvaisia ​​vilkkaasta liikenteestä, kuten kasinot, lentokentät ja areenat-kantavat suurimman osan. Heillä ei ole ollut kuljettajia kuukausiin eikä urheilutapahtumia ilman tuuletinta, peruutettuja esityksiä ja puoliavoin lomakohteita, jotka lisäävät kipua lyhyellä aikavälillä ja tarkistavat odotuksia pitkällä aikavälillä.

Konkurssin hakeminen ei välttämättä tarkoita, että yritys lopettaa toimintansa, sanoo UNLV: n vieraanvaraisuusopiston apulaisprofessori Toni Repetti.

Uskon, että näemme näitä enemmän, kunnes saamme paremman käsityksen siitä, kuinka kauan tämä taantuma kestää ja luulen, että jotkut tulevat ulos konkursseista, kun taas toiset eivät, Repetti sanoi. Liiketoiminnan rahavirta ratkaisee, pystyvätkö ne ylläpitämään tämän ja konkurssin.

Belarmino sanoi, että konkursseja on odotettavissa, aivan kuten ravintolat tekivät koko syyskuun 11. päivän ja taantuman.

Lopulta monet näistä yrityksistä nousevat vahvemmiksi ja pystyvät luomaan ketterämpiä organisaatioita, hän sanoi.

Pandemian maksu vaikuttaa pienempiin ravintoloihin enemmän kuin suuret ketjut, Repetti sanoo, koska pienemmillä on yleensä enemmän rahaa ja heillä ei ole luottolimiittejä lainatakseen toimintakuluja varten.

Uskon, että jotkut pienemmät menevät suoraan sulkemiseen eikä konkurssiin, Repetti sanoi.