5 albumia valmistautumaan Rancid-Dropkick Murphys -esitykseen

Rancid (Kirvin Doak)Rancid (Kirvin Doak) Dropkick Murphys esiintyy toisella lavalla Worthy Farmilla Somersetissa Glastonbury -festivaalin aikana Glastonburyssa, Britanniassa 25. kesäkuuta 2017. REUTERS/Dylan Martinez - RTS18JPV

Rancid ja Dropkick Murphys ryhtyvät yhteistyöhön Bostonista Berkeley -kiertueelle, joten tässä on viisi albumia, joiden avulla voit valmistautua esitykseen:

Dropkick Murphys, Singles Collection, osa 2

Dropkicks osoittautuu yhdeksi punkin suurimmista cover -bändeistä, ja raivoavat otteet Creedence Clearwater Revivalin Fortunate Son, Motorheadin Rock and Roll, AC/DC's It's a Long Way to the Top (Jos haluat Rock and Rollia ja paljon muuta).tämä kuva on legendaarisesta saksofonista:

Röyhkeä, elämä ei odota

Osittain Jamaikalla nauhoitettu, ja paikoin voimakas ska- ja reggae -nousu, Rancidin neljäs ennätys jätettiin alun perin huomiotta vuoden 1998 julkaisun yhteydessä, mutta se on ryhmän seikkailunhaluisin ja levinnein levy.

r. kellyn nettovarallisuus 2019

Dropkick Murphys, laula ääneen, laula ylpeänä!

Kuten nimestä voi päätellä, Sing on täynnä hymnejä, täysikokoisesta odeista bändin kotikaupunkiin (For Boston) Dropkicksin inspiroimaan otteeseen Florence Reecen ammattiliitosta kumpi puoli olet?

Rancid, mennään

Tämä ei ole sinkkukokoelma sinänsä, mutta se kuulostaa varmasti siltä, ​​että yksi huuto-it-out-klassikko seuraa toista. Menetät äänesi laulamalla tämän kanssa.

Röyhkeä,… Ja susia ulos

kuinka paljon shaquille o'neal on arvoinen

Rancidin kaupallinen läpimurto ja silti albumi, jolla he soittavat eniten kappaleita livenä. Kaksikymmentä kolme vuotta sen julkaisun jälkeen Wolves ei ole menettänyt mitään haukkumistaan.

Esikatselu

Kuka: Dropkick Murphys ja Rancid

Milloin: klo 19 perjantai

Missä: Downtown Las Vegas Events Center, 200 S. Third St.

Liput: 32 dollaria (702-388-2100)