5 asiaa tietää Matchbox Twenty Counting Crows -kiertueesta

Rob Thomas Matchbox Twentystä esiintyy vuosittain Rock in Rio -musiikkifestivaalilla Rio de Janeirossa, Brasiliassa, perjantaina 20. syyskuuta 2013. AP Photo Silvia IzquierdoRob Thomas Matchbox Twentystä esiintyy vuosittain Rock in Rio -musiikkifestivaalilla Rio de Janeirossa, Brasiliassa, perjantaina 20. syyskuuta 2013. AP Photo Silvia Izquierdo Adam Duritz ja Counting Crows esiintyvät Somewhere Under Wonderland Tour 2015 -tapahtumassa Chastain Park Amphitheaterissa maanantaina 3. elokuuta 2015 Atlantassa. (Kuva: Robb D.Cohen/Invision/AP)

Kun Matchbox Twenty ja Counting Crows tuovat yhdessä Headlines The Brief History of Everything -kiertueensa Vegasiin, tässä on viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä tästä pariliitoksesta.

5. Heillä oli 90-luvun alt-rock-radio päälukossa

Matchbox Twentyn debyytti 1996, Yourself or Someone Like You, oli yksi vuosikymmenen myydyimmistä albumeista, ja sitä siirrettiin yli 12 miljoonaa kappaletta. Counting Crowsin ensimmäinen levy, vuoden 1993 elokuu ja Everything After, oli myös valtava hitti, ja sitä myytiin yli 7 miljoonaa kappaletta. Se on paljon juustoa, herra Jones.

4. Kumpikaan ei kyennyt välttämään toisen vuoden romahdusta

missä katsella jalkapalloa Vegasissa

Counting Crowsin toinen albumi, vuoden 1996 Recovery the Satellites, sertifioitiin arvostetulle kaksinkertaiselle platinalle, vaikka tämä oli alle kolmannes edeltäjänsä ansaitsemasta. Matchbox Twenty: n toisen vuoden ponnistus, 2000: n Mad Season, sai nelinkertaisen platinan, vaikka tämä merkitsi myös pudotusta heidän ensimmäiseltä levyltä. Oletko vihainen, bro?

kuinka paljon desi arnaz oli arvoinen

3. Molemmat bändit kamppailivat menestyksensä kanssa

Duritz on ollut avoin hermostuneesta romahduksesta bändinsä rakettilenkin jälkeen. Samoin Matchbox Twenty -yhtye Rob Thomas on puhunut bändinsä lisääntyneestä huumeidenkäytöstä, kun niistä tuli kotitalouksien nimiä, ja kääntyi kokaiinin puoleen selviytyäkseen äkillisistä kuuluisuuden vaatimuksista. Luultavasti olisi pitänyt juuttua Calgon -kylpyyn ja aromaterapiaan.

2. He jakavat Grammy -kaunaa

Huolimatta useista Grammy -ehdokkuuksista (kaksi Counting Crowsille ja neljä Matchbox Twenty: lle), kumpikaan teko ei ole voittanut yhtä. He voivat lohduttaa sitä tosiasiaa, että Iggy Pop ei koskaan saanut Grammyä - ja Milli Vanillilla on.

1. He eivät ole vieraita toisilleen. Tavallaan.

Viime kesänä Crows ja Rob Thomas ryhtyivät yhteiselle kiertueelle. Se selvästikin toimi: Vuotta myöhemmin he palaavat asiaan Thomasin Matchbox Twenty -kumppaneiden kanssa, jotka voivat väittää olevansa enää niin surullisia ja yksinäisiä.

kuinka paljon giada de laurentiis on arvoinen