50 sentin nettovarallisuus

Kuinka paljon on 50 Cent Worth?

50 sentin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

50 sentin nettovarallisuus, merkinnät ja konkurssi: 50 Cent on amerikkalainen räppäri, tuottaja, näyttelijä ja yrittäjä. Tämän kirjoituksen jälkeen 50 Centin nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Tähänastisen uransa aikana 50 Cent on ansainnut vähintään 260 miljoonaa dollaria erilaisista pyrkimyksistään, erityisesti levyjen myynnistä, kiertueista ja useista brändikumppanuussopimuksista. Valitettavasti hän on myös käyttänyt runsaasti rahaa (erityisesti kiinteistöihin, autoihin ja oikeusjuttuihin), mikä sai hänet syytteeseen 11. luvun konkurssista heinäkuussa 2015. Paljon enemmän tästä hakemuksesta myöhemmin tässä artikkelissa. Huipussaan 50 Centin nettovarallisuus oli 100 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä

50 Cent syntyi Curtis James Jackson III: ssa 6. heinäkuuta 1975 Queensissä New Yorkissa. Äiti Sabrina, joka oli huumekauppias, kasvatti häntä Etelä-Jamaikan naapurustossa. Hän kuoli, kun Jackson oli vain kahdeksanvuotias. Sitten isoäiti nosti 50 Centin. 12-vuotiaana hän aloitti huumeiden kaupan koulun jälkeen. 10. luokassa hänet pidätettiin, kun metallinilmaisimet tarttuivat lukioon yrittäessään tuoda aseita ja huumeiden rahaa. Hänet pidätettiin jälleen vuonna 1994 kokaiinin myynnistä salaiselle poliisille, ja hänet pidätettiin jälleen, kun poliisi etsinnässä hänen kotinsa paljastui heroiinia, crack-kokaiinia ja pistoolia. Hän palveli kuusi kuukautta saapumisleirillä ja ansaitsi GED: n.

Varhainen ura ja ammunta

Jackson saavutti hiljaisen suosion, kun hän julkaisi kiistanalaisen underground-rap-singlen How To Rob. Toukokuussa 2000 hänet oli tarkoitus julkaista 'Thug Love', single Destiny's Childin kanssa, kun hänet ammuttiin ja sairaalaan. Pyssymies oli hyökännyt hänen puoleensa isoäitinsä kotona Queensissa. Hyökkääjä (väitetty hyökkääjä Darryl Baum, joka oli Mike Tysonin henkivartija) ampui yhdeksän laukausta ja 50 Cent ammuttiin käteen, käsivarteen, lonkkaan, molempiin jalkoihin, rintaan ja vasempaan poskelle. Hyökkääjä tapettiin kolme viikkoa myöhemmin. 50 Cent oli sairaalassa 13 päivää, ja ollessaan siellä hän allekirjoitti julkaisusopimuksen Columbia Recordsin kanssa. Columbia kuitenkin pudotti hänet, kun hän yritti julkaista kappaleen Ghetto Qu'ran. Hänet myös mustalle listalle otti Yhdysvaltojen levy-yhtiö kokonaisuudessaan, joten hän meni Kanadaan äänittämään kappaleita miksauksille suosionsa lisäämiseksi. Vuonna 2002 hän julkaisi miksauksen 'Guess Who's Back?'.

Nousta kuuluisuuteen

Eminem löysi Jacksonin vuonna 2002. Eminemiin teki niin vaikutuksen 'Arvaa kuka on palannut?' että hän kutsui Jacksonin Los Angelesiin tapaamaan tohtori Dren. 50 Cent allekirjoitti miljoonan dollarin levysopimuksen ja julkaisi 'No Mercy, No Fear'. Eminemin elokuvassa '8 Mile' oli 50 Cent: n kappale ääniraidalla. 50 Cent sai suuren suosion vuonna 2003 debyyttialbumillaan 'Get Rich or Die Trying'. Se debytoi Billboard-listan kärjessä ja myi melkein miljoona kappaletta sen neljän ensimmäisen päivän aikana. Vain viikossa pääesittäjä, In Da Club, asetti ennätyksen radiohistorian kuunnelluimmalle kappaleelle. Pian sen jälkeen Interscope antoi 50 oman julkaisunsa, G-Unit Records. Jackson julkaisi seuraavan albuminsa The Massacre maaliskuussa 2005. Se oli toinen villi menestys, myi 1,14 miljoonaa kappaletta sen neljän ensimmäisen päivän aikana ja piteli Billboard-listan ykköspaikkaa kuuden kiinteän viikon ajan. Hänen kolmas albumi ilmestyi vuonna 2007, Curtis, joka debytoi Billboard 200: n toisella sijalla. Levy numero neljä ennen Before I Self Destruct julkaistiin marraskuussa 2009. Erimielisyydet hänen levy-yhtiönsä kanssa viivästyttivät hänen viidennen albuminsa, 'Street King Immortal' marraskuuhun 2012. Tähän mennessä hänen studioalbumeitaan on myyty yli 21 miljoonaa kappaletta.

Brad Barket / Getty Images

Muut harrastukset

Suhteellisen lyhyessä valokeilassaan 50 Cent perusti G-Unit-levymerkin, perusti G-Unit-vaatetusyhtiön ja on jopa toiminut useissa elokuvissa, joissa on legendoja, kuten Al Pacino ja Robert Deniro . Hän perusti nyrkkeilyyrityksen The Money Team vuonna 2012.

Konkurssiasiakirjat

Wall Street Journal ilmoitti 13. heinäkuuta 2015, että 50 Cent oli hakenut luvun 11 henkilökohtaista konkurssia. Konkurssi jätettiin Yhdysvaltain Hartford Connecticutin konkurssituomioistuimeen, koska 50 asuu Connecticutissa.

Hakemuksen jättämishetkellä 50 asui Mike Tysonin vanhassa kartanossa, joka sijaitsee osoitteessa 50 Poplar Hill Dr, Farmington, CT 06032. Hakemuksessa 50 Cent: n raportoitu omaisuus oli arvoltaan 10–50 miljoonaa dollaria. Hän väitti olevansa yhtä suuria velkoja.

Hakemus tehtiin päiviä sen jälkeen, kun tuomaristo määräsi 50 maksamaan Rick Rossin entiselle tyttöystävälle Lavonia Levistonille 5 miljoonan dollarin tuomion tarkoituksellisesta seksiteipin julkaisemisesta, jossa hän oli esillä. Tuomio koostui 2,5 miljoonasta dollarista hänen kuvansa käytöstä ilman lupaa ja toisesta 2,5 miljoonasta dollarista henkisestä kärsimyksestä. Kyseisen tuomarin tuomari määräsi myös Jacksonin esittämään todisteet tuloista ja arvosta, jotta tuomaristo voisi päättää rangaistuksista.

Viiden miljoonan dollarin tuomio tuli noin vuoden kuluttua siitä, kun erilainen tuomari määräsi 50 maksamaan 17,5 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia osana tavaramerkkirikkomustapausta, joka liittyi kuulokealan yrityksen entiseen kumppaniin. Yhdistettynä hän katsoi 22,5 miljoonaa dollaria mahdollisissa oikeudellisissa tuomioissa, ennen kuin sukupuolinauhatapauksessa laskettiin rangaistuskorvauksia.

Konkurssihakemus oli ainakin osittain strateginen toimenpide seuraavista kolmesta syystä:

  • # 1) Estää velkoja (Lavonia Leviston) kykenemästä häiritsemästä liiketoimintaansa ja asettamasta panttioikeuksia omaisuuteensa.
  • # 2) Pakottaa velkoja neuvottelupöytään viemään 5 miljoonan dollarin tuomio.
  • # 3) Estääksesi seksiteipitapauksen tuomariston kykenemästä maksamaan Ms Levistonille lisää rangaistuskorvauksia.

Myöhemmin hän selitti:

' Kun onnistut ja tavaraa, sinusta tulee kohde. En halua olla häränsilmä. En halua kenenkään valitsevan minua kaveriksi, jonka kanssa he vain kohtaavat tähtitieteellisiä väitteitä ja käyvät läpi kaiken. Otan varotoimenpiteitä, joita kuka tahansa hyvä liike-elämä tekisi tässä tilanteessa. '

Ja hänen asianajajansa seurasi:

'Arkistointi antaa Jacksonille mahdollisuuden jatkaa osallistumistaan ​​erilaisiin liike-elämän intresseihin ja jatkaa viihdyttäjänä työskentelyään samalla kun järjestää taloudelliset asiat järjestäytyneesti.'

Vitamiinivesi Deal

50 Centin loistavin taloudellinen sijoitus tapahtui, kun hän neuvotteli vähemmistöosuuden Vitamin Water -tapahtumasta vastineeksi siitä, että hän oli heidän julkisuuden edustaja ja lainasi nimensä Formula 50 -juomalle. Coca-Cola Company osti Glaceau-vitamiinivettä 4,1 miljardilla dollarilla ja ansaitsi 50 Centin kymmenkertaisesti enemmän rahaa kuin hän olisi koskaan tehnyt räppäämisestä. Alun perin 50-prosenttisen omistusosuuden Vitamin Water -arvosta ilmoitettiin olevan 10%, mikä olisi merkinnyt hänen taskuihinsa 410 miljoonaa dollaria. Kaupan tuntevat sijoituspankkiirit hylkäsivät tämän numeron laajalti ja ajattelivat, että 50-luvun osuus oli lähempänä 2,5%, mikä tarkoittaa, että hän ansaitsi 100–150 miljoonaa dollaria myynnistä (ennen veroja). Silti ei paha!

Tulos vuoden mukaan

2007: 32 miljoonaa dollaria
2008: 150 miljoonaa dollaria
2009: 20 miljoonaa dollaria
2010: 8 miljoonaa dollaria
2011: 6 miljoonaa dollaria
2012: 7 miljoonaa dollaria
2013: 7 miljoonaa dollaria
2014: 8 miljoonaa dollaria
2015: 4 miljoonaa dollaria
2016: 6 miljoonaa dollaria
2017: 5 miljoonaa dollaria
2018: 4 miljoonaa dollaria
2019: 4 miljoonaa dollaria

Yhteensä: 261 miljoonaa dollaria

Kiinteä vodkatarjous

Heinäkuussa 2017 ilmoitettiin (mutta ei vahvistettu), että 50 oli myynyt vähemmistöosuutensa Effen Vodkasta 60 miljoonalla dollarilla. 50 Cent otti Instagramin vahvistaakseen, että kauppa tapahtui, mutta ei oikeastaan ​​vahvistanut 60 miljoonan dollarin lukua, joka voidaan jäljittää DJ Envyyn The Breakfast Club -radioshowsta. Envy ilmoitti numeron, mutta ei toimittanut mitään lähdettä tai vahvistusta. On mahdollista, että numero tuli 50: stä, mikä olisi todella mielenkiintoista tietää ja saattaa tarkoittaa, että se on totta, mutta se voi myös olla liioittelua. Odotamme tällä hetkellä lisää virallisia varmennuslähteitä, joten lukua ei ole vielä otettu huomioon 50-luvun nettovarallisuudessa.

Henkilökohtainen elämä

50 Centillä on poika entisen tyttöystävänsä Shaniqua Tompkinsin kanssa. Marquise Jackson syntyi lokakuussa 1996. Tompkins haastoi Jacksonin myöhemmin 50 miljoonan dollarin takuun, mutta kanne hylättiin. Nämä kaksi ovat riistäneet sosiaalisesta mediasta monta kertaa.

50 kannatti presidentti George W.Bushia vuonna 2005, kun toinen räppääjä Kanye West kritisoi presidenttiä hitaasta vastauksesta hirmumyrsky Katrinan katastrofiin. Jackson tuki myöhemmin Barack Obamaa vuonna 2008 ja Hillary Clintonia vuonna 2016. Huolimatta monien hänen kappaleidensa sanoituksista, Jackson ei osallistu huumeisiin tai alkoholiin.

Toukokuussa 2016, kävellessään Cincinnatin kansainvälisen lentokentän läpi, Jackson ahdisti lentoaseman vartijaa ja loukasi häntä syyttäessään talonmiehiä vaikutuksen alaisena. Kuten kävi ilmi, talonmies oli autistinen ja kuulovammainen teini-ikäinen. Video meni virukseen ja teini-ikäisen vanhemmat halusivat haastaa 50 Cent: n. He sopivat 50 Centin lahjoituksesta 100 000 dollaria Autism Speaksille ja anteeksipyynnön.

Kiinteistöt

Vuonna 2003 50 Cent osti 17 hehtaarin kiinteistön Connecticutista, jossa on 50000 neliömetrin asuinpaikka, jossa on 37 kylpyhuonetta, 21 makuuhuonetta, kuntosali, kasino ja yökerho. Hän osti talon sulkemattomana pankista, joka oli äskettäin karkottanut edellisen omistajan, Mike Tysonin. 50 Cent maksoi kiinteistöstä 4,1 miljoonaa dollaria ja käytti sitten 6 miljoonaa dollaria erilaisiin päivityksiin, mukaan lukien yksityisen elokuvateatterin, infinity-altaan ja helikopterialustan lisääminen.

Hänen konkurssimenettelyn aikana saimme 50-luvun lakimiehiltä tietää, että talon ylläpito ja rahoittaminen maksaa tyypillisesti noin 72 000 dollaria kuukaudessa. Pelkästään hänen apuohjelmansa maksaa 18 000 dollaria.

50 yritti ensimmäisen kerran purkaa kotia vuonna 2007 18,5 miljoonalla dollarilla ilman menestystä. Hän on yrittänyt myydä taloa siitä lähtien, silti ilman menestystä. Hän laski hinnan kokonaan alaspäin 4995 miljoonaan dollariin syyskuussa 2018, jälleen ilman mitään ottajia. Tämän kirjoituksen jälkeen hän omistaa edelleen omaisuuden.

50 sentin nettovarallisuus

50 senttiä

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. heinäkuuta 1975 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Liikemies, näyttelijä, sijoittaja, elokuvantuottaja, räppäri, käsikirjoittaja, yrittäjä, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu