6IX9INE alias Tekashi69 Net Worth

Paljonko 6IX9INE on arvoinen?

6IX9INE-nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

6IX9INE-nettovarallisuus: 6IX9INE, joka tunnetaan myös nimellä Tekashi69, on amerikkalainen räppäri, sosiaalisen median persoonallisuus ja tuomittu rikos. Tämän kirjoituksen jälkeen Tekashi69: n nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Tekashi on yksi kiistanalaisimmista räppääjistä maailmassa sekä taiteen että henkilökohtaisen elämän suhteen. Vuonna 2015 hän myönsi syyllisyytensä lapsen käytöstä seksuaalisessa tekemisessä. Vuonna 2018 hänet pidätettiin ryöstöstä, aseista, huumemaksuista ja salaliitosta murhan tekemiseksi. Vastineeksi lyhennetystä kahden vuoden rangaistuksesta Tekashi todisti entisiä jengitovereitaan vastaan. Hänet vapautettiin ennenaikaisesti COVID-19-pandemian vuoksi ja hänet asetettiin kotiarestiin.

Varhainen elämä ja uran alku : Tekashi69 syntyi Daniel Hernandez Bushwickissa Brooklynissa New Yorkissa 8. toukokuuta 1996. Hänen äitinsä on Meksikosta ja hänen isänsä Puerto Ricosta. Hän tapasi isänsä vasta yhdeksän vuoden ikäisenä. Siihen asti hän uskoi, että hänen isänsä ei ollut elossa. Todellisuudessa Daniel vanhempi oli heroiiniriippuvainen, joka vangittiin. Hänen isänsä väitti myöhemmin, että äidin perhe esti Daniel vanhempaa tapaamasta Daniel Jr: tä menemällä niin pitkälle, että repäisi vankilasta lähettämänsä kirjeet.

Perhe kamppaili taloudellisesti, varsinkin kun Danielin isäpuoli ammuttiin perhekodin portailla vuonna 2010, jolloin Daniel oli 14-vuotias. Kuolema aiheutti vakavia fysiologisia vaurioita ja vaati Danielia käymään terapeutin luona PSD: n ja masennuksen hoidossa. Hän aloitti myös näyttelyn koulussa noin silloin, kun hänet erotettiin koulusta 8. luokassa. Poistuttuaan koulusta Daniel alkoi työskennellä ruokakaupassa auttaakseen perhettä taloudellisesti.

Rap-ura : Daniel aloitti räppäämisen 16-vuotiaana. Varhainen tauko tapahtui, kun hän tapasi levy-yhtiön toimitusjohtajan, joka tuli Brooklynin bodegaan, jossa Daniel työskenteli. Kyseinen levyjohtaja Peter 'Righteous P' Rogers johti Hikari-Ultra-nimistä levy-yhtiötä. Pietari kannusti Danielia aloittamaan alkuperäisten kappaleiden julkaisemisen.

Hänen ensimmäinen kappale, nimeltään '69', julkaistiin vuonna 2014. Hän julkaisi useita uusia sinkkuja sinä vuonna. Seuraavien kolmen vuoden aikana Daniel, joka otti siihen aikaan nimen Tekashi 6ix9ine, julkaisi sarjan albumeja ja videoita, jotka ansaitsivat hänelle kohtuullisen suosion maanalaisessa rap-näyttämössä.

Menestys : Tekashi69 julkaisi debyyttisekoituksen Day69 vuonna 2018. Hänen debyyttis singlensä 'Gummo' saavutti # 6 Yhdysvaltain rap-listalla, # 7 Yhdysvaltain R & B / Hip-Hop-listalla ja # 12 Billboard Hot 100 -listalla ja oli sertifioitu kultaiseksi. 6IX9INE: n single Kooda oli myös kultasertifioitu ja saavutti # 29 Yhdysvaltain R & B / Hip-Hop -listalla ja # 50 Billboard Hot 100: lla. Hänen singlensä 'Keke' (Fetty Wap ja A Boogie wit da Hoodie) saavutti # 20 Yhdysvaltain rap-listalla, # 22 Yhdysvaltain R & B / Hip-Hop-listalla ja # 43 Billboard Hot 100: lla.

Ilmoitetut levytarjoukset : 6IX9INE on käyttänyt sosiaalista mediaa kerskaamaan useista erilaisista levy- ja hallintatarjouksista. Tammikuussa 2018 hän väitti (nyt poistetussa Instagram-viestissä) allekirjoittaneensa 7,5 miljoonan dollarin levy-sopimuksen. Kuukautta myöhemmin hän väitti allekirjoittaneensa 15 miljoonan dollarin hallinnointisopimuksen Birdmanin RICHGANG -yhtiön kanssa. Noin kuukautta myöhemmin hän väitti allekirjoittaneensa 4,9 miljoonan dollarin sopimuksen tukemaan kuulokeyritystä. Useiden levy-alan sisäpiiriläisten mukaan, joille olemme tavoittaneet, ei ole todisteita siitä, että jokin näistä sopimuksista olisi etänä todellinen.

10 miljoonan dollarin tarjous : Lokakuussa 2019 Tekashi allekirjoitti vahvistetun levysopimuksen levy-yhtiö 10K Projectsin kanssa. Kaupan arvo on ilmoitettu olevan vähintään 10 miljoonaa dollaria, ja siihen sisältyy kaksi tulevaa albumia, yksi englanniksi ja toinen espanjaksi.

GlobalStreamNow Deal: Tekashii ilmoitti heinäkuussa 2020 tekevänsä 5 miljoonan dollarin sopimuksen suoratoistoyrityksen GlobalStreamNow kanssa. Kauppa kattaa yhden virtuaaliesityksen, joka pidetään 5. syyskuuta 2020.

Bennett Raglin / Getty Images

Oikeudelliset kysymykset : Tekashi69 on pidätetty useita kertoja. Vuonna 2015 hän tunnusti syyllisyytensä rikoksen laskemisesta lapsen käytöstä seksuaalisessa esityksessä. Hänelle asetettiin kolmen vuoden koeaika, eikä hänen tarvinnut rekisteröityä seksirikokseksi, kunhan hän pidättyi lähettämästä seksuaalista kuvaa verkossa ja hankki GED: n. Lopulta hän epäonnistui GED-testissään. Heinäkuussa 2018 hänet pidätettiin erinomaisesta määräyksestä, joka liittyi tapaukseen, jossa hän väitti tukehtuneen jonkun Houstonin kauppakeskuksessa.

Vuonna 2018 hänet pidätettiin aseiden, huumausaineiden ja reketin syytteistä. Välttääkseen 47 vuoden vankeusrangaistuksen hän suostui todistamaan ryhmää Yhdeksän Trey Bloods -jengin jäsentä vastaan. Hän todisti usean päivän ajan syyskuussa 2019. Hän todisti, että Yhdeksän Trey Bloods Gang antoi hänelle pääsääntöisesti teeskennellä olevansa jäsen niin kauan kuin hän keräsi ryhmää. Hän todisti myös, että Gummo-kappaleen julkaisemisen jälkeen hän alkoi ansaita keskimäärin 60 000 dollaria kuukaudessa YouTuben rojalteista ja live-esiintymismaksuista.

Joulukuussa 2019 hän esitti syyllisyysperusteen osana sovittua sopimusta valtion syyttäjien kanssa.

Yhteistyöstä tuomari määräsi viimein Tekashin palvelemaan vain 13 kuukautta. Vastaajille, joita hän todisti, kohdellaan elinkautisia.

22. maaliskuuta 2020 hän pyysi vapautusta ennenaikaisesti COVID-19-viruksen takia, joka leviää villisti vankilajärjestelmään. Hallitus ei vastustanut häntä ja hänet vapautettiin 2. huhtikuuta. Hänet oli tarkoitus vapauttaa elokuussa 2020.

Vapauta : 8. toukokuuta Tekashi julkaisi uuden kappaleensa Gooba ja siihen liittyvän musiikkivideon. Video rikkoi nopeasti ennätyksen suurimmalle 24 tunnin debyytille hiphop-videolle YouTubessa. 24 tunnin kuluessa videolla oli 40 miljoonaa katselukertaa. Aikaisempi yhden päivän hiphop-ennätys, 38 miljoonaa, pystytettiin Eminemin vuonna 2018 kappaleelle 'Killshot'.

Viikon sisällä 'Gooba' oli rikkonut 150 miljoonaa katselukertaa.

Samana päivänä, 8. toukokuuta, Tekashi69 isännöi Instagram-livea. Yli 2 miljoonaa ihmistä virittyi samanaikaisesti, murtamalla Instagram-live-ennätystä yli 1,7 miljoonalla.

YouTuben mainostulojen, Spotify-rojaltien ja muiden tulolähteiden välillä Tekashi väitti julkisesti, että hän oli ansainnut 2 miljoonaa dollaria yksin 'Goobasta' alle viikossa. Hän ilmoitti myös aikovansa lahjoittaa 10% voitoista hyväntekeväisyyteen.

6IX9INE alias Tekashi69 Net Worth
Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu