71,6 miljoonaa tv-katsojaa seuraa Clinton-Trumpin kolmatta keskustelua

Ihmiset katsovat suoraa lähetystä kolmannesta vuoden 2016 presidentin keskustelusta Etelä -Nevadan yliopiston Pohjois -Las Vegasin kampuksella keskiviikkona 19. lokakuuta 2016. (Ronda Churchill/Las VegasJournal)Ihmiset katsovat suoraa lähetystä kolmannesta vuoden 2016 presidentin keskustelusta Etelä -Nevadan yliopiston Pohjois -Las Vegasin kampuksella keskiviikkona 19. lokakuuta 2016. (Ronda Churchill/Las VegasJournal) Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton keskustelee republikaanien presidenttiehdokkaasta Donald Trumpista kolmannen ja viimeisen presidenttikeskustelun aikana keskiviikkona 19. lokakuuta 2106 Thomas & Mack Centerissä UNLV: ssä. (Sam Morris/Las Vegas News Bureau) Ihmiset katsovat suoraa lähetystä kolmannesta vuoden 2016 presidentin keskustelusta Etelä -Nevadan yliopiston Pohjois -Las Vegasin kampuksella keskiviikkona 19. lokakuuta 2016 Pohjois -Las Vegasissa. Ronda Churchill/Las VegasJournal

LOS ANGELES - Meillä on vihdoin täydellinen kuva siitä, kuinka moni katsoi yhteensä kolmatta ja viimeistä keskustelua Hillary Clintonin ja Donald Trumpin välillä. Yhteensä 12 verkkoa, mukaan lukien PBS ja espanjankieliset kanavat Univision ja Telemundo, on 71,46 miljoonaa katsojaa.

Tämä summa asettaa keskiviikon illan finaalin kolmanneksi suurimpaan yleisöön presidentin keskustelussa, ensimmäisen Clinton-Trump-keskustelun ja viimeisen Carter-Reagan-taistelun takana vuonna 1980, mutta ennen toista Bush-Clinton-Perot-lähitaistelua vuonna 1992 ja Ensimmäinen Ford-Carterin esittely vuonna 1976. Kuitenkin, koska kotitalouksien ja 2-vuotiaiden ja sitä vanhempien ihmisten lukumäärässä on eroja, se ei ehkä ole toiseksi korkein. Keskiviikon yleisö oli 23,7% Nielsenin arvioidusta 2 -vuotiaiden ja sitä vanhempien TV -kotitalouksien populaatiosta (301,7 miljoonaa). Vertailu vuoden 2016 toiseen keskusteluun on vaikeaa, koska NBC lähetti sunnuntai-illan jalkapallo-ottelun keskustelun sijasta, mutta kaupungintalo-tyylinen kokous 9. lokakuuta toi lopulta 66,5 miljoonaa katsojaa.

Ehkä ei ole yllättävää, että Fox News keräsi illan suurimman yleisön, 11,3 miljoonaa katsojaa. Keskustelua ohjasi Fox Newsin ankkuri Chris Wallace, ja keskustelun yleisöillä on tapana ryhmittyä joitakin moderaattorin alkuperäverkon ympärille.ABC toi 11 miljoonaa katsojaa, NBC 10,4 miljoonaa, CBS 10,12 ja Fox 6,6 miljoonaa.

CNN katsoi yhteensä 8,7 miljoonaa katsojaa ja voitti MSNBC: n yhteensä 5,5 miljoonaa. Fox Business Network lisäsi 714 000 katsojaa ja CNBC 547 000. PBS lisäsi 2,7 miljoonaa katsojaa jo vaikuttavaan kokonaisuuteen.

kuinka paljon amy roloff on arvoinen

Nämä luvut eivät myöskään sisällä katsojien suoratoistoa. Vaikka epäilemättä suuri joukko ihmisiä katsoi Internetin kautta, online -myyntipisteet puhuvat yleensä vain katsojamäärästä aloitettujen virtojen määrässä, mikä ei ole analoginen TV -luokituksille, jotka edustavat televisiolähetyksen keskimääräistä katsojaa minuutissa.

Useimmat keskustelun suoratoistopalvelut tarjosivat myös suoratoistoaan maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että useammilla ihmisillä oli pääsy kyseisten myyntipisteiden tarjontaan kuin amerikkalaisten verkkojen televisioima.

Nielsenin aikaisemmissa, aikavyöhykkeisiin sopeuttamattomissa luokituksissa Clinton-Trumpin kolmannessa keskustelussa katsojien määrä kasvoi ehdokkaiden toisesta kokouksesta, mutta äänestysprosentti ei ylittänyt viime kuun ensimmäisen keskustelun menestysnumeroa.

Nielsenin alustavien arvioiden mukaan keskiviikon keskustelu antoi kotitalouksien luokituksen 39,7 yön yli seitsemässä verkossa, lukuun ottamatta 37,2 -luokitusta 9. lokakuuta, joka vastusti NFL -kilpailua NBC: ssä, joka poisti osan katsojaväestöstä. Kolmen Clinton-Trump-keskustelun käynnistäneet 26. syyskuuta alkavat ottelut antoivat 46.2 yön yli -luokituksen, joka kattoi noin 84 miljoonaa katsojaa, kun lopullinen katsojamäärä 11 verkossa (mukaan lukien PBS) laskettiin.

kuinka paljon jill zarin on arvoinen

NBC, ABC ja Fox News johtavat katsojia tiukassa kisailussa. Sekä NBC että ABC saivat 6,6 luokituksen/10 osakkeen Nielsenin 56 yön yli mitatulla markkinalla, jotka kattavat noin 70 prosenttia yhdysvaltalaisista TV -kotitalouksista.

Fox News Channel oli heti takana 6,5/9. CBS oli lähetyskilpailijoidensa kannalla 6,1/9, jota seurasi CNN (5,7/8), Fox -lähetysverkko (4,6/7) ja MSNBC (3,6/5).

Nielsenin alustavat arviot kaupallisesta suorasta televisiolähetyksestä, joka kesti noin klo 21.00–22.40. ET, tarkistetaan merkittävästi, kun lopulliset kansalliset luokitukset julkaistaan ​​myöhemmin torstaina. Näitä luokituksia ei ole mukautettu aikavyöhykkeeseen.

Keskustelun viisi parasta paikallista markkina -aluetta olivat: Fort Myers, Fla. (52,3), West Palm Beach, Fla. (49,6), Pittsburgh (46,2), Atlanta (46) ja New York (45,5). Ketä aiot äänestää vuoden 2016 presidentinvaaleissa?

whoopi goldbergin nettovarallisuus Forbes 2015

Vieraile vaalisivullamme saadaksesi kattavan katsauksen vuoden 2016 keskusteluun.

LIITTYVÄT

Clinton ja Trump heiluvat Las Vegasin keskustelussa

Hillary Clinton esiintyy yllätyksenä Pohjois -Las Vegasin keskustelujuhlissa

Presidentin keskustelu Las Vegasissa tuo asiantuntijoita, mielenosoittajia ja näyttelyitä - KUVIA