Aaron Hernandez Net Worth

Paljonko Aaron Hernandez on arvoinen?

Aaron Hernandezin nettovarallisuus: 50 tuhatta dollaria

Aaron Hernandezin palkka

1,3 miljoonaa dollaria

Aaron Hernandezin nettovarallisuus ja palkka: Aaron Hernandez oli amerikkalainen jalkapalloilija, jolla oli nettovarallisuus 50 tuhatta dollaria kuollessaan vuonna 2017. Aaron ansaitsi lyhyen NFL-uransa aikana yhteensä noin 11 miljoonaa dollaria NFL-palkkaa. Suurin osa hänen tuloistaan ​​tuli Aaronin vuonna 2012 saamasta bonuksesta allekirjoittamalla 5 vuoden 40 miljoonan dollarin sopimus Patriotsin kanssa. Hän ansaitsee vain noin 10 miljoonaa dollaria sopimuksesta. Kun hänet pidätettiin murhasyytöksistä vuonna 2013, Aaron vapautettiin Patriotsista ja jätti siksi kaikki sopimuksesta tulevat maksut maksamatta. Murhankäynnin aikana paljastettiin, että Aaron oli melkein rikki ja yritti selvittää talonsa ja Hummerin kaltaisia ​​omaisuuseriä lakilaskujen kattamiseksi.

Aaron Hernandez syntyi 6. marraskuuta 1989 Bristolissa Connecticutissa. Hän asetti useita osavaltion ja kansallisia ennätyksiä laajaksi vastaanottimeksi Bristolin keskiyliopistolle. Vanhempana vuonna hänet nimitettiin Connecticut Gatoraden vuoden jalkapalloilijaksi. Aaron jatkoi opiskelua Floridan yliopistossa, jossa hän pelasi Gatorsissa vuosina 2007-2009. Hän voitti John Mackey -palkinnon ollessaan joukkueen kanssa ja oli ensimmäisen ryhmän All-American.

New England Patriots valitsi Aaronin vuonna 2010. Huolimatta siitä, että Aaron oli yksi parhaista yliopistomahdollisuuksista, Aaron oli erittäin matala. Tämä johtui todennäköisesti siitä, että Aaronilla oli melko vähän henkilökohtaisia ​​matkatavaroita ja kiistanalaisia ​​taipumuksia päivistä Gatorina.

Hän pelasi erittäin hyvin Patriotsissa. Hän oli puolet siitä, mitä Rob Gronkowskin kanssa on kutsuttu NFL: n historian menestyneimmäksi tiukka pariksi. Aaron ansaitsi 540 000 dollaria peruspalkkaa ensimmäisellä NFL-kaudella.

(Kuva: Jim Rogash / Getty Images)

Aaron vapautettiin Patriotsista kesäkuun puolivälissä 2013, kun hänet syytettiin ensimmäisen asteen murhasta ja aseisiin liittyvistä syytteistä. Hänet nostettiin myös syytteeseen miehen ampumisesta kasvoihin Miami-klubissa, ja hänet tutkittiin pian kaksoismurhasta, joka tapahtui Bostonissa vuonna 2012. Hänet syytettiin elokuussa 2013. Hänet todettiin syylliseksi 15. huhtikuuta 2015 ensimmäisen asteen murhasta ja tuomittiin elinkautiseen vankilaan. 19. huhtikuuta 2017 Hernandez hirtti itsensä vankilakammiossa.

Aaron Hernandezin palkka ja sopimukset : Elokuussa 2012 Aaron Hernandez allekirjoitti viisivuotisen 40 miljoonan dollarin sopimuksen Patriotsin kanssa, jonka mukana oli 16,5 miljoonaa dollaria taattua rahaa ja 12,5 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus. Hänen oli tarkoitus ansaita 1,3 miljoonaa dollaria vuonna 2014, 2,3 miljoonaa dollaria vuonna 2015, 5 miljoonaa dollaria vuonna 2016 ja 6 miljoonaa dollaria vuonna 2017. Hänellä olisi myös ollut oikeus saada erilaisia ​​tuottoisia bonuksia suorituksen ja toimikauden perusteella. On arvioitu, että Aaron menetti vähintään 30 miljoonaa dollaria mahdollisista tulevista sopimuksista. Vapautumisensa jälkeen Patriots kieltäytyi maksamasta Aaronille 3,5 miljoonan dollarin arvosta taattua rahaa, 1,323 miljoonan dollarin peruspalkkaa ja 82 000 dollarin harjoitusbonuksen.

Aaron Hernandez Net Worth

Aaron Hernandez

Nettovarallisuus: 50 dollaria tuhatta
Palkka: 1,3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. marraskuuta 1989 - 19. huhtikuuta 2017 (27 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu