Aaron Kaufman Net Worth

Paljonko Aaron Kaufman on arvoinen?

Aaron Kaufmanin nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Aaron Kaufmanin nettovarallisuus : Aaron Kaufman on amerikkalainen mekaanikko ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hän on myös Dallas-yrityksen Arclight Fabricationin omistaja, joka toimittaa jälkimarkkinakomponentteja Ford F-100 -lava-autoon. Hän on entinen Gas Monkey Garagen johtava mekaanikko ja esiintyi Discovery Channel -elokuvan Fast N 'Loud -esityksessä.

Aikainen elämä: Aaron Kaufman syntyi 26. tammikuuta 1982 Crowleyssa, Texasissa. Aaronin isä oli intohimoinen autopoika, ja hänen isänsä auttaminen erilaisessa projektissaan saattoi laukaista Kaufmanin pitkäaikaisen intohimon ja rakkauden kaikkeen autoon. Kaufman löysi lapsuuden lahjan tavaroiden hajottamiseen ja rakentamiseen. Kaufmanin lapsuuden unelmasta huolimatta mekaanikkojen soveltuvuudesta oli tulla puistonvartija. 16-vuotiaana Kaufman hankki kaikkien aikojen ensimmäisen Jeep Cherokee -autonsa, vaikka se ei ollut hänen valitsemansa unelma-auto. Ilman muodollista automekaanikoulutusta Kaufman pilkkoi koko auton ja kokosi sen takaisin alkuperäiseen tilaansa tai paremmin. Hänen korkea kykynsä mekaniikkaan ja intohimo autoihin johti hänet Hot Rod -maailmaan. Hänestä tuli lahjakas mekaanikko ja valmistaja.

Ura: Työskennellessään Texasissa sijaitsevassa autotallissa Richard Rawlings pyysi autotallin omistajaa saamaan autonsa työskentelemään kaupan parhaan mekaanikon toimesta. Omistaja suositteli Aaron Kaufmania. Richard Rawlings oli niin vaikuttunut, että avattuaan oman hot rod -kaupan hän palkkasi Kaufmanin. Nämä kaksi ovat esillä Discovery Channel -kanavan suositussa tositelevisio-ohjelmassa 'Fast N' Loud '. Esitys seuraa Texas Monacossa sijaitsevan Dashissa sijaitsevan Gas Monkey Garagen, klassisten autojen kunnostamiseen omistautuneen autotallin, päivittäistä toimintaa. Työskennellessään Gas Monkeyssä hänet määrättiin toimittamaan 12 uudelleenrakennusta 24 viikon kuluessa. Tämä tarkoitti sitä, että Kaufman joutui käyttämään yli 110 tuntia viikossa tavoitteen saavuttamiseksi. Koko ajan hän halusi tehdä asiat eri tavalla - omalla vauhdillaan ja vetoamalla yleisöönsä. Työskenneltyään Gas Monkey Garagessa lähes 10 vuotta, Kaufman avasi oman Main Street Shopinsa vuonna 2011 ja hän ja Rawlings esiintyivät edelleen Discovery Channel -sarjassaan vuoteen 2017. Aaron Kaufman tunnetaan erittäin täydellisistä, saumattomista restauroinneistaan ​​sekä nopeudestaan. jolla hän pystyy kääntämään autoja ympäri. Hänen kaikkien aikojen suosikkiautonsa on AC Cobra, vaikka '32 Roadster sijoittuu toisena suosituimpana.

Syksyllä 2015 Kaufman osallistui Speed ​​Energy Formula Off-Road -sarjaan. Hän ajoi Toyo Renkaiden sponsoroimalla kuorma-autolla Costa Mesassa, Kalifornian hiekkaurheilun supernäyttelyssä. Hän sijoittui viidenneksi kahdessa ensimmäisessä kilpailussaan ja sitten kymmenennessä ja kahdeksannessa päätapahtumakilpailuissa. Hänellä oli ongelmia kuorma-autonsa kanssa kilpailun aikana.

Getty

Kaufman lopetti työskentelyn Gas Monkey Garagessa ja pääosassa TV-sarjassa Fast N 'Loud vuonna 2017. Hän myös listasi kuuluisan Ford Falcon -autonsa eBayssa vuonna 1963. Kaufman osti auton ja kilpaili sillä Ultimate Street Car -tapahtumissa, mukaan lukien kahdesti Pikes Peak International Hillclimbissä. Auto oli esillä hänen lyhytelokuvassaan Tick Tock. Falcon päätyi myymään voittavalle tarjoajalle hieman yli 65 tuhannella dollarilla.

Hän esiintyi myös yhden kauden televisio-ohjelmassa nimeltä `` Vaihteiden vaihto Aaron Kaufmanin kanssa '', joka kantaesitettiin keväällä 2018. Näyttelyssä esiteltiin hänen uutta liiketoimintaansa Arclightin kanssa. Viimeksi uusimmassa tv-ohjelmassaan Aaron Needs A Job Kaufman kiersi Yhdysvaltoja ja esitteli ihmisiä, jotka tekivät hänen mielestään kiinnostavia ja haastavia. Näyttely jatkui vuonna 2019.

Henkilökohtainen elämä: Aaron Kaufman on seurustellut Lauren Moore Knobin kanssa ainakin vuodesta 2013. He olivat esillä parina vuoden 2014 Fast N 'Loud -jaksossa. Ne näkyvät usein toistensa sosiaalisen median sivuilla.

Hänen suosikkiautomallinsa on AC Cobra.

Kaufman rakensi räätälöidyn Ford Falcon -auton 1963 Fast N 'Loudin neljännen kauden aikana. Auto on täysin mittatilaustyönä valmistettu 363-ci Ford Boss V8, joka tuottaa yli 500 hv konepellin alla. Hän kilpaili Pikes Peak -kilpailussa tällä autolla vuonna 2016. Vuonna 2017 hän listasi myytävän auton eBayssa ja myi sen hintaan 65000 dollaria.

Kaufman tunnetaan pitkästä, paksusta partastaan.

Aaron Kaufman Net Worth
Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu