Aaron Rodgersin nettovarallisuus

Paljonko Aaron Rodgers on arvoinen?

Aaron Rodgersin nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Aaron Rodgersin palkka

20 miljoonaa dollaria

Aaron Rodgersin nettovarallisuus: Aaron Rodgers on amerikkalainen ammattilaisjalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Hän pelaa pelinrakentajana Green Bay Packersissa. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 90 miljoonaa dollaria palkasta ja merkinnöistä.

Aikainen elämä: Aaron Charles Rodgers syntyi Chicossa Kaliforniassa 2. joulukuuta 1983. Hänen vanhempansa ovat Darla Leigh (os Pittman) ja Edward Wesley Rodgers. Perhe muutti ensin Kalifornian Ukiahiin, sitten Oregonin Beavertoniin ja palasi sitten Chicoon vuonna 1997. Hän osallistui Pleasant Valley High Schooliin, jossa hän aloitti pelinrakentajana kaksi vuotta. Hän valmistui lukiosta vuonna 2002 ja jatkoi jalkapalloa Butte Community Collegessa. Hänellä ei ollut ollut paljon huomiota divisioonan I ohjelmista, mikä johtuu hänen suhteellisen vaikuttamattomasta fyysisestä asemastaan ​​tuolloin. Vaikuttavan suorituskyvynsä ansiosta Butte Community Collegessa hän heitti 26 kosketusta fuksi-kauden aikana ja johti koulun 10-1-ennätykseen, mutta hän pystyi siirtymään Kalifornian yliopistoon, Berkeleyyn, vain yhden vuoden juniorikoulutuksen jälkeen.

College-ura: Kauden 2003 viidennessä ottelussa Rodgers nimettiin Golden Bearsin (Kalifornian yliopisto, Berkeley) alkupuolustajaksi. Siellä hän asetti useita koulun ennätyksiä, ja hänellä on Calin uran ennätys, joka on pienin siepattujen prosenttien osuus, 1,95 prosenttia. Nautittuaan vaikuttavasta juniorivuodesta, jossa hän heitti 24 kosketusta ja vain 8 keskeytystä, hän päätti lopulta olla pelaamatta vanhempaa kausiaan päästäkseen 2005 NFL-luonnokseen.

Ammatillinen ura: Rodgers oli alun perin varma, että San Francisco 49ers, joka on joukkue, jota hän varttui, valitsi hänet, mutta sen jälkeen kun he valitsivat Alex Smithin Utahista, Green Bay Packers valitsi hänet 24-vuotiaaksi.thyleinen valinta. Hän vietti tulokaskautensa NFL: ssä Brett Favren varapelaajana, joka pysyi vuoteen 2007 asti. Tänä aikana hän nautti hyvin vähän todellista peliaikaa. Vuonna 2008, kun Favre ilmoitti jäävänsä eläkkeelle, Rodgers törmäsi aloituspuolustajan asemaan. Vaikka Favre lopulta palasi eläkkeeltä, hänet vaihdettiin New York Jetsiin. Ensimmäisellä kaudella hän läpäisi yli 4000 jaardia aloittajana ja heitti 28 kosketusta vain 13 keskeytyksellä. Hän jatkoi ohjaamaan Packersia voittoon Super Bowl XLV: ssä vuonna 2011. Keskeisestä roolistaan ​​auttaakseen joukkueitaan ansaitsemaan mestaruuden hänet nimettiin Super Bowl MVP: ksi. Rodgers on jatkanut asemaansa ammattilaisjalkapallon parhaimpana esiintyjänä, vaikka hän ei ole vielä onnistunut saavuttamaan toista Super Bowl -voitoa. Joihinkin hänen saavutuksiinsa kuuluu eniten peräkkäisiä otteluita heittämättä useita sieppauksia (41 peliä peräkkäin) ja alhaisimman runkosarjan sieppausprosentin pitäminen nykyisille pelaajalle. Hän on myös vain yksi seitsemästä puolustajasta, jotka ovat ohittaneet yli 1 000 jaardia yhdessä postikaudessa, ja on yksi viidestä NFL: n puolen puolustajasta, joilla on vähintään 110 pelikauden kautta ohittaja.

(Kuva: Rob Carr / Getty Images)

Liiketoiminta ja muu työ: Aiemmin Rodgers ja Milwaukee Brewersin pelaaja Ryan Braun olivat nimenneet yhdessä ravintolassa Milwaukeen alueella. Ravintola kuitenkin suljettiin kärsittyään Braunin PED-skandaalista. Rodgers on ensimmäinen aktiivinen NFL-pelaaja, jolla on omistusosuus NBA-franchising-yhtiöstä. Hän ansaitsi tämän aseman huhtikuussa 2018, jolloin hänet ilmoitettiin uudeksi rajoitetuksi kumppaniksi Milwaukee Bucksin omistusryhmässä.

Rodgers on myös ollut esillä useissa mainoksissa vuosien varrella, esimerkiksi State Farm Insurance ja Pizza Hut, useiden paikallisten Wisconsin-pohjaisten kampanjoiden lisäksi. Itse asiassa Rodgersin monen miljoonan dollarin sopimus State Farmilla (arviolta noin 2-3 miljoonaa dollaria) pidetään Forbesin 'yhtenä NFL: n rikkaimmista hyväksymissopimuksista'. Muita tuotemerkkejä, joiden kanssa hän on hyväksynyt, ovat Adidas, Prevea Healthcare, Bergstrom Automotive, Sharpie ja IZOD. Hän, yhdessä muiden Packers-joukkuetoverinsa Ha Ha Clinton-Dixin ja useiden muiden NFL-pelaajien kanssa, esiintyi segmenttinä luonnoskomediasarjan Key & Peele toisella kaudella.

Henkilökohtainen elämä: Vuoteen 2017 asti Rodgers asui Suamicossa, Wisconsinissa, Green Bayn pohjoisosassa. Kauden ulkopuolella hän asuu Los Angelesissa Kaliforniassa. Hänellä on myös kiinteistö Del Marissa Kaliforniassa. Hän oli aiemmin ollut yhteydessä näyttelijä Olivia Munnin kanssa vuosina 2014--2017, ja hän oli romanttisesti yhteydessä NASCAR-kuljettajaan Danica Patrickiin vuosina 2018 - heinäkuussa 2020.

Sopimukset ja palkat: Vuonna 2013 Packers ja Rodgers sopivat 5 vuoden 110 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamisesta, mikä tekee hänestä NFL-historian eniten palkatun pelaajan. Vuonna 2018 Rodgers allekirjoitti 4 vuoden 134 miljoonan dollarin sopimuksen pysyäkseen Packersin luona. Kaupan arvo on itse asiassa noin 180 miljoonaa dollaria, kun kaikki on sanottu ja tehty bonusten ja taatun kassavirran ansiosta. Noin 103 miljoonaa dollaria hänen kaupastaan ​​oli taattu, josta 80 miljoonaa dollaria oli tarkoitus maksaa ennen maaliskuuta 2019. Toisin sanoen Packersin oli maksettava Rodgersille 400000 dollaria päivässä elokuun 2018 ja maaliskuun 2019 välisenä aikana. Vertailun vuoksi, Brett Favre ansaitsi yhteensä 135 miljoonaa dollaria koko uransa aikana (kentällä). Jos Rodgers ansaitsee täyden sopimuksensa vuoteen 2023 mennessä, hänen kenttätulonsa ovat 315 miljoonaa dollaria.

Aaron Rodgersin nettovarallisuus

Aaron Rodgers

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. joulukuuta 1983 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Aaron Rodgers Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Green Bay Packers (2009-10) 8 600 000 dollaria
  • Green Bay Packers (2008-09) 1 909 920 dollaria
  • Green Bay Packers (2007-08) 510 160 dollaria
  • Green Bay Packers (2006-07) 3 364 070 dollaria
  • Green Bay Packers (2005–2006) 2350 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu