Absinthe tehostaa näyttelyään Las Vegas Stripin Caesars Palacessa

Vihreä keijuGreen Fairy's Bottle Service on esillä Absinthe -esityksessä keskiviikkona 19. kesäkuuta 2019. (Spiegelworld) Green Fairy's Bottle Service on esillä Absinthe -esityksessä keskiviikkona 19. kesäkuuta 2019. (Spiegelworld) Green Fairy's Bottle Service on esillä Absinthe -esityksessä keskiviikkona 19. kesäkuuta 2019. (Spiegelworld) Draken vahahahmo on esillä Madame Tussaudsissa Venetsiassa. (Key Limen kuva) Draken vahahahmo on esillä Madame Tussaudsissa Venetsiassa. (Key Limen kuva)

Tämä on inspiroivin joustavan sauvan käyttö Neuvostoliiton radatähden kukoistuksen jälkeen Sergei Bubka .

Anna anteeksi satunnainen viittaus menneiden aikojen kuuluisaan heiluttajaan. Absinthe, joka on täynnä itäeurooppalaisia ​​urheilulajeja, on lisännyt keinupaalujen kvartetin Caesars Palacen hittiesitykseen.

Green Fairy Bottle Service -nimisessä näytöksessä esiintyy akrobaattinen Silicon Valley Girls -ryhmä. Nämä kansainväliset esiintyjät ovat kotoisin Piilaakson venäläisestä osasta, koska esityksen saastainen rikas juontaja ja tuottajahahmo Gazillionaire on oikeutettu.Uudessa rutiinissa, joka virallisesti esiteltiin keskiviikkoiltana, Green Fairy -hahmo saapuu kaatamaan pullon vodkaa lihaksikkaalle yleisöjäsenelle, joka näyttää aivan näyttelijän taiteilijalta. Piilaakson tyttöjen kvartetissa on neljä keinuvapaa, jotka on kiinnitetty lattialle lavan ympärille, ja esiintyvät rinnakkain herran (joka onnistuu muuttumaan paidattomaksi) ympärille lavan keskellä.

Jakso päättyy S.V. Tytöt kokoontuvat lavan yläpuolelle ja lukitsevat kädet, pysäyttäen jännityksen. Se on hämmästyttävää, helposti esityksen päättävän numeron pitäisi Ross Mollison (kuka on ohjelman todellinen tuottaja) päättää sekoittaa ohjelman lopun. Yleisö rakasti sitä ja huusi esityksen lopussa.

Meillä on monia vaihtoehtoja ja paljon tekoja, tuotantoyhtiö Spiegelworldin perustaja Mollison sanoo. Mutta oli erityisen ilahduttavaa nähdä yleisön vastaus. Me panimme siihen niin paljon työtä.

ravintolat mgm grand hotel las vegasissa

Tällainen sway-pole-teko on tutumpi areenoilla, ja sitä on käytetty Madonnan Rebel Heart -kiertueella vuosina 2014-15. Absinthe yritti kehittää teosta myös tuolloin, mutta sauva katkesi harjoituksissa ja idea jätettiin. Se on jälleen vuorossa, uusi päivitys esitykseksi, joka torjuu loppuunmyynnit kahdesti yöllä, joka ilta Caesars Palacessa.

Se on niin hauskaa, Mollison sanoo. Ja siksi ihmiset tulevat Vegasiin, eikö? Ehkä he näkevät heiluvia pylväitä!

Lisää Spiegelworldista

Mollison sanoo, että suunnitelmissa on edistyä edelleen Disco-dance -tuotantoesityksessä We Are Here, joka avataan vielä lopullisessa Strip-paikassa vuonna 2020. Ohjaaja Steven Hoggett (Harry Potter ja kirottu lapsi Broadwaylla) ja musiikin tuottaja/lauluntekijä/muusikko Nile Rodgers of Chic ovat luovien kumppaneiden joukossa. Kirjoittaminen jatkuu tänä kesänä Isossa -Britanniassa. Näyttelyn odotettu siirtyminen Caesars Palaceen ei ole varma, vaan ehdollinen Caesars Entertainmentin viihdestrategialle kaikissa hotelleissaan.

Samaan aikaan Atomic Saloon Show (joka on erilainen kuin Atomic Salon Show, joka on oma alikehitystuotanto) on ilmoittanut The Abdominal Outlaw -näyttelijöilleen. Tämä on David Zongoli , kuuluisa edistyneestä ab -työstään ja minimalistisesta vaatekaapista. Se Saloon Show avautuu esikatseluihin 8. syyskuuta vanhassa Act -tilassa Grand Canal Shoppesissa Venetianissa.

Drake vahassa

Voit nyt päästä lähelle ja henkilökohtaisesti Drake olematta Toronto Raptorsin jäsen.

Räppi -supertähti on viimeisin vahahahmo Madame Tussaudsissa Venetsiassa. Team Drizzy voi löytää parrakashahmonsa nähtävyyden interaktiivisesta musiikkihuoneesta Tussaudsin tavanomaisina aukioloaikoina klo 10–21. päivittäin. Asetus on kunnianosoitus Hotline Bling -videolle, jossa hänellä on yllään tuttu OVO -pusero, Timberlands, farkut ja (kopio) Rolex.

Drake liittyy nykymusiikin valaisimiin, kuten Steve Aoki, Daft Punk, Snoop Dogg, Maku Flav , ja myöhäinen Notorious B.I.G. ja Tupac Shakurille pitkäaikainen vetovoima.

Bernsteinin olutjuhlat

Useita Hall of Fameria, lähetä loistava ja huomattava crooner Al Bernstein osallistui L.A.Dodgers-Chicago Cubs -peliin Dodger Stadiumilla 13. kesäkuuta. Koko kilpailun ajan olutmyyjä, joka työskenteli Bernsteinin osiossa, huusi pisteytyspäivityksiä Warriors-Raptors NBA -finaalista. Se on Warriors 88, Raptors 86, kolmannen neljänneksen loppu! tuollainen.

Bernstein sanoi lopulta: Olet loistava ilmoittaja! Sinun pitäisi olla SportsCenterissä! Kaveri katsoi alas ja sanoi: Hei, se on Al Bernstein! Olet ollut SportsCenterissä!

Cool Hang Alert

Entä sunnuntai? George Lehto , joka vietti 41 vuotta Kingston Trion kanssa (ja joka asuu Hendersonissa); Trion bändikaveri Rick Dougherty ; ja Jerry Siggins Diamondsista (joilla oli osumia Little Darlinin ja The Strollin kanssa) muodostavat Folk Legacy Trion. Esitys on lavalla klo 16. Sunnuntaina Italian American Clubilla. Aito Vegas voidaan kaapata hintaan 25 dollaria (pelkkä raha), ja valinnainen buffetillallinen bändin kanssa Sinatra Roomissa, erillinen 24 dollarin hinta. Soita (702) 457-3866 saadaksesi lippuja.