The Boysin näyttelijä Jack Quaid löysi menestyksen yksin

Pääosissa Jack QuaidJack Quaid näyttelee elokuvassa The Boys. (Amazon Studios) Vasemmalta Tomer Capon, Jack Quaid ja Karl Urban näyttelevät elokuvassa The Boys. (Panagiotis Pantazidis/Amazon Studios) Jack Quaid näyttelee elokuvassa The Boys. (Panagiotis Pantazidis/Amazon Studios)

Nepotismi saattaa juosta syvälle Hollywoodiin, mutta ei Jack Quaidille.

Hän syntyi tällä kuuluisalla sukunimellä isänsä, näyttelijä Dennis Quaidin ansiosta. Äiti on Hollywoodin rakas Meg Ryan. Molemmat vanhemmat tarjoutuivat auttamaan, kun Jack ilmoitti liittyvänsä perheyritykseen.

Hän hylkäsi isänsä agentin, joka halusi toistaa hänet 12 -vuotiaana ja väitti tekevänsä tämän yksin. Muutamaa kuukautta myöhemmin Jack Quaidilla oli paitsi oma edustus, myös luumurooli ensimmäisessä elokuvassaan, The Hunger Games.Hänen seuraava tehtävänsä oli työskennellä Martin Scorsesella tv -sarjassa Vinyl.

Nykyään hän esiintyy valppaana Hughie Campbellina elokuvassa The Boys. Binge-arvoinen supersankari-sarja on toinen kausi Amazonissa.

Saimme kiinni 28-vuotiaasta Los Angelesin kotoa, kun hän työskenteli kylmällä aamulla Pohjois-Carolinassa.

Review-Journal: Miten olet viettänyt sunnuntaisi pandemian aikana?

Jack Quaid: Kun olen kotona, pelaan enimmäkseen vain videopelejä ja odotan. Viime aikoina olen alkanut kokata, vaikka olen vain kauhea kokki. Kirjoitin jopa muutaman kappaleen. En ole tehnyt mitään hullumpaa pandemian aikana. Yritän vain hillitä hulluutta ja ahdistusta kuten kaikki muutkin.

Kuinka huono kokki olet?

Teen tämän asian nyt, kun he lähettävät sinulle ainesosia ja sinä kokkaat sen itse. Opettelen. Olen hotellissa, jossa on sähköliesi. Odotan innolla, että saan sen toimimaan.

Kuvaile työelämääsi ennennäkemättöminä aikoina.

Olen tänään Pohjois -Carolinassa kuvaamassa uutta Scream -elokuvaa. Mitä voin kertoa siitä, ei ole paljon - paitsi että se on todella hauska ratsastus ja vielä hauskempaa kuvata se. Minun on lopetettava tähän, koska kirjaimellisesti en voi sanoa mitään tästä elokuvasta, tai Paramount lähettää jonkun tappamaan minut.

The Boys aloitti kultin suosikkina ja siitä on tullut suuri suoratoistohitti.

Luulin, että ensimmäinen kausimme oli vähän hidas poltto, mutta sitten siitä tuli tämä suusanallinen asia. Kun toinen kausi tuli, näytti siltä, ​​että tämä suuri yleisö vain odotti sitä. Tunnen olevani uskomattoman onnekas. En ole koskaan ollut esityksessä, jossa ihmiset kuolevat nähdäkseen jokaisen jakson. Kukaan ei ole nähnyt minua niin paljon kuin The Boys -fanit, jotka katsovat jaksoja uudestaan ​​ja uudestaan. Uskon, että näyttelyn menestyksen syy on näyttelijöiden murskaus. Muuten Eric Kripke (kirjailija ja show -luoja) ansaitsee kaiken kunnian maailmassa. Hän tiesi, että toisella kaudella sen oli mentävä syvemmälle, ei isommaksi.

Isosta puhuttaessa ajoit veneellä valaan läpi tällä kaudella.

Se on tavallista tavaraa. Menimme syvemmälle hahmojen kanssa ja ajoimme veneellä (tietokoneella luodun) valaan läpi. Voit saada kaiken.

Mikä oli ohjelman vetovoima, kun kirjauduit sisään?

Kummallista kyllä, se on hyvin ajankohtainen esitys. Varsinkin ensimmäisen kauden tullessa tuntui siltä, ​​että supersankarit olivat ympärillämme. Tulimme ulos heti, kun Avengers: Endgame ilmestyi. Näit supersankareita joka päivä mainostauluilla ja televisiossa. Tuntui kuin supersankarit olisivat todellisia. Sitten The Boysin kaltainen show, jossa oli realistinen ote supersankareista, oli hienoa ylikuormitetussa sankarimaailmassa. Näytämme seuraukset, joita näillä supersankareilla on tavallisille ihmisille - kaikki lisävahingot.

Mikä on ollut hulluin hetkesi tähän mennessä?

Valas tulee olemaan vaikea ylhäältä. En olisi koskaan kuvitellut olevani valaan vatsassa, mikä on vain niin hullua. En tiedä mitä voisimme tehdä sen ylittämiseksi. Yksi asia, joka on lähellä, on yksi hahmoista, jotka sytyttävät itsensä tuleen. Siihen kuului temppu, joka sytytti itsensä tuleen ja vesi virtaa katosta ja minä leikkasin hänen kätensä. Mitä outoa hauskaa.

Sinun täytyy olla yksi kysymys kuuluisista vanhemmistasi. Innostivatko he sinua näyttelijäksi?

Luulen, että vanhempani osoittivat minulle, että näytteleminen oli ammatti. He näyttivät minulle koko elämäni, jos teit kovasti töitä sen eteen, että voit menestyä. Halusin näytellä nuorena teini -ikäisenä. Pidin siitä aina eniten näistä yhteisöistä, joita muodostat näissä projekteissa. Näyttelijät alkavat tuntua yhdeltä suurelta perheeltä.

Milloin tiesit, että voit tehdä tämän elämään?

Luulen, että kun nauroin ensimmäisen kerran lavalla. Se oli hetki. Minulle se ei ole koskaan ollut niin paljon kuuluisuuden saamista. Rakastan vain olla hahmo ja esittää kohtaus. Ajatus siitä, että voin ansaita elantoni tällä tavalla, on villein unelmani.