Adam Levine Nettovarallisuus

Paljonko Adam Levine on arvoinen?

Adam Levine Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Adam Levinen palkka

68 miljoonaa dollaria

Adam Levine nettovarallisuus ja palkka: Adam Levine on laulaja, lauluntekijä ja televisio-isäntä, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Adam Levine tunnetaan parhaiten Maroon 5 -yhtyeen laulajana ja yhtenä NBC: n tosi-tv-sarjan The Voice julkkis-isäntinä. Adam ansaitsee 8 miljoonaa dollaria vuodessa, kun hän isännöi The Voicea yhdessä isäntien kanssa, joihin ovat kuuluneet Blake Shelton, Usher, Shakira ja Christina Aguilera.

Aikainen elämä: Adam Noah Levine syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa 18. maaliskuuta 1979. Hänen vanhempansa Fredric ja Patsy Levine erosivat, kun Adam oli seitsemän. Hän on kuvannut perheensä erittäin musikaaliseksi ja pitänyt aikuisen kuuntelemalla äitinsä epäjumalia, Simon & Garfunklea, Fleetwood Macia ja Beatlesia hänen ainutlaatuisen musiikkityylinsä muokkaamiseksi. Levine meni Brentwood Schooliin, jossa tapasi tulevat Maroon 5 -yhtyeen jäsenet, Jesse Carmichael ja Mickey Madden.

Vanhan musiikin ura : Levine, Carmichael, Madden ja heidän ystävänsä Ryan Dusick perustivat Kara's Flowers -nimisen bändin helmikuussa 1994. He soittivat ensimmäisen keikkansa Whisky a Go Go -messuilla West Hollywoodissa vuonna 95, Levine-laulun ja kitaran kanssa. Tuottaja Tommy Allen löysi yhtyeen Malibun rantajuhlilla, jossa he esiintyivät. Allen ja hänen kumppaninsa saivat Karan Flowersin levyttämään 11 ​​kappaleen levyn, ja heidät allekirjoitettiin myöhemmin nousemaan levyille tuottaja Rob Cavallon kautta. Bändi julkaisi ensimmäisen albuminsa The Fourth World elokuussa 1997. Samana vuonna yhtye esiintyi myös vieraana Beverly Hillsissä, 90210. Sen jälkeen kun kaverit valmistuivat lukioon, he kiertelivät albuminsa tueksi, mutta vain vähän menestys. Kun albumia myytiin vain noin 5000 kappaletta, Reprise päätti pudottaa bändin ja Kara's Flowers hajosi pian.

Kastanjanruskea 5: Bändin hajottua Levine ja Carmichael muuttivat New Yorkiin opiskelemaan Five Towns Collegessa. Lopulta Kara's Flowers päätti palata yhdessä muodonmuutoksen kanssa, lisäämällä viidennen jäsenen, vaihtamalla yhden pois ja nimeämällä itsensä Maroon 5: ksi. Levine oli kirjailijan avustaja CBS: n televisio-ohjelmassa Judy Amy, ennen kuin hän osui siihen suuresti musiikkialalla. Amyn tuomitsemisen aikana Adam kirjoitti useita runoja ja kappaleita entisestä tyttöystävästä nimeltä Jane. Nämä muistiinpanot muuttuvat lopulta Maroon 5: n ensimmäiseksi hittilevyksi, vuoden 2002 Songs About Jane -levyksi, joka oli sertifioitu kolminkertaiseksi platinaksi julkaisunsa jälkeen. Albumi oli unihitti, myytiin 10 miljoonaa kappaletta ja siitä tuli vuoden 2004 kymmenenneksi myydyin albumi - kaksi vuotta sen ensimmäisen julkaisun jälkeen. Maroon 5 voitti parhaan uuden taiteilijan Grammyn vuonna 2005, ja seuraavana vuonna he voittivat duon tai ryhmän parhaan pop-esityksen Grammyn albumin toiselle singlelle, mielettömän suositulle huudolle 'This Love'.

Debyyttialbumin julkaisemisen jälkeen Maroon 5 on myynyt yli 30 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti, mukaan lukien 10 miljoonaa pelkästään Yhdysvalloissa. Ryhmä on myynyt myös yli 30 miljoonaa digitaalista singleä. Maroon 5: n albumit It Won't Be Soon Before Long vuosina 2007 ja V vuonna 2014 saavuttivat kumpikin 1. sija Billboard 200 -listalla. Bändin suosittuja sinkkuja ovat 'Harder to Breathe', 'This Love', 'She Will Be Loved', 'Sunday Morning', 'Makes Me Wonder', 'Moves Like Jagger' (featuring Christina Aguilera), 'Payphone' (featuring Wiz Khalifa), 'Yksi yö', 'Kartat', 'Eläimet', 'Sokeri', 'En halua tietää' (mukana Kendrick Lamar) ja paljon muuta.

Maroon 5 jatkaa levyttämistä ja kiertuetta laajasti. He ovat julkaisseet kuusi studioalbumia, kolme live-albumia, 30 singleä ja 23 musiikkivideota. Levine on voittanut useita Grammy-, Billboard Music Awards- ja American Music Awards -palkintoja. Maroon 5: n kanssa tekemänsä työn lisäksi Adam Levine on esiintynyt vierailevana laulajana kymmenillä sinkuilla monien suosittujen taiteilijoiden rinnalla.

Frederick M.Brown / Getty Images

Televisio-ura: Adam on esiintynyt SNL: ssä useita kertoja. Levineellä oli vuonna 2012 toistuva rooli elokuvassa American Horror Story: Asylum. Hän soitti Leo Morrisonia ja kohtaukset ammuttiin hänen Maroon 5 -kiertueen aikataulunsa ympärille. Samana vuonna hänet valettiin musiikki-romanssi-draamaelokuvaan Begin Again, pääosissa Keira Knightley ja Mark Ruffalo.

Vuodesta 2011 Levine on toiminut kilpailijana tuomarina ja valmentajana suositussa todellisuuden televisio-lahjakkuussarjassa The Voice. Levinen suosio ja tavoittavuus on kasvanut valtavasti näyttelyyn liittymisen jälkeen. Häntä on kuvattu sarjan puhkeamisen tähdeksi. Vuonna 2013 The Hollywood Reporter arvioi, että Levine sai maksettua 12 miljoonaa dollaria jokaisesta The Voice -kaudesta. Levine lähti The Voice -palvelusta toukokuussa 2019 kuudentoista kauden ja kahdeksan vuoden jälkeen. Elokuva ja hänen roolinsa saivat yleensä suotuisat arvostelut.

Muut hankkeet: Levin ja Josh Gummersall perustivat oman tuotantoyhtiönsä, 222 tuotantoa, vuonna 2018. Heidän ensimmäinen projekti oli Sugar, YouTube-web-TV-sarja, joka on saanut vaikutteita saman nimisen Maroon 5 -laulun musiikkivideosta. 222 Productions tuotti toukokuussa 2019 NBC: lle myös todellisuuskilpailusarjan Songland. Levine toimii päätuottajana. Levine perusti oman levy-yhtiönsä, 222 Records, helmikuussa 2012. Levine on myös tehnyt yhteistyötä eri vaatetusyritysten kanssa käynnistääkseen miesten vaatteita. Tammikuussa 2020 Levineestä tuli Shure-tuotemerkin suurlähettiläs, joka markkinoi langattomien kuulokkeiden ja kuulokkeiden tuotevalikoimaa.

Henkilökohtainen elämä: Adam Levine tunnettiin 2010-luvun alussa dating joukosta kuuluisia supermalleja. Adam meni naimisiin supermallin kanssa Behati Prinsloo vuonna 2014, kun Jonah Hill hoiti häitä. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Dusty Rose ja Gio Grace.

Levine on keskustellut hallusinogeenisten lääkkeiden käytöstä, kun hän oli teini-ikäinen. Hän on ilmoittanut lopettaneensa reseptilääkkeiden käytön kokonaan ensimmäisen kokemuksensa jälkeen Ambienista, joka jätti hänet tajuttomaksi tunniksi.

Adam Levine Nettovaraa välietappeja :

  • Syyskuu 2010: Lisättiin ensin CelebrityNetWorthiin, jonka kokonaisvarallisuusarvio oli 5 miljoonaa dollaria.
  • 2012: 10 miljoonaa dollaria
  • 2014: 25 miljoonaa dollaria
  • 2017: 70 miljoonaa dollaria
  • 2018: 95 miljoonaa dollaria
  • 2019: 120 miljoonaa dollaria

Palkka The Voice -yhtiöltä ja muilta yrityksiltä : Ensimmäisen kauden aikana The Voice -elokuvassa Adamin palkka oli 6 miljoonaa dollaria. Vuoteen 2015 mennessä hän ansaitsi 10 miljoonaa dollaria. Se romahti 12 miljoonaan dollariin vuonna 2016. Vuosina 2015 ja 2016 hänen kokonaistulonsa kaikista lähteistä ylitti 35 miljoonaa dollaria vuodessa. Vuodesta 2017 eteenpäin Aadamin palkka The Voicessa on ollut 13 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 hänen kokonaistulonsa kaikista lähteistä ylitti 68 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt : Adam maksoi maaliskuussa 2018 34 miljoonaa dollaria 12 000 neliömetrin talosta Beverly Hillsissä. He ostivat sen Will & Gracen luojalta Max Mutchnickiltä. Mutchnick osti sen Pete Samprasilta ja hänen vaimoltaan Bridgette Wilsonilta vuonna 2008 hintaan 14,5 miljoonaa dollaria. Adam ja Behati käyttivät talonsa uudistamiseen 7 miljoonaa dollaria vuodessa ja listasivat sen myytäväksi huhtikuussa 2019 47,5 miljoonalla dollarilla. Jos he saavat kysyttävän hinnan, he ansaitsevat 5 miljoonan dollarin voiton vuodessa. Adam myi kaksi muuta kartanoa Beverly Hillsissä vuonna 2018, joista yhden John Mayerille 13,5 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2017 hän osti talon Holmby Hillsistä 17 miljoonalla dollarilla, perui sen ja valmisteli kunnostustöitä. Jostain syystä hän menetti kiinnostuksensa ja päätyi myymään rakentamisen puolivälissä 18 miljoonalla dollarilla. Hän omistaa edelleen toisen suuren kiinteistön Beverly Hillsissä, jonka hän osti vuonna 2012 5 miljoonalla dollarilla.

Aiemmin vuonna 2019 Adam ja Behati käyttivät 32 miljoonaa dollaria Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin entisen talon hankkimiseen Tyynenmeren Palisadesissa. Ben ja Jen maksoivat talosta 17,55 miljoonaa dollaria vuonna 2009. Tämä tarkoittaa suurta osaa vuodesta 2019, kun Adam omisti vähintään 80 miljoonan dollarin arvosta yksinomaan Los Angelesin kiinteistöjä.

Adam Levine Nettovarallisuus

Adam Levine

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Palkka: 68 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. maaliskuuta 1979 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Muusikko, kitaristi, näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, yrittäjä, lauluvalmentaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu