Adam Sandler Nettovarallisuus

Paljonko Adam Sandler on arvoinen?

Adam Sandler Nettovarallisuus: 420 miljoonaa dollaria

Adam Sandlerin palkka

20 miljoonaa dollaria elokuvaa kohden

Adam Sandlerin nettovarallisuus, palkka ja uran ansiot: Adam Sandler on amerikkalainen näyttelijä, koomikko ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 420 miljoonaa dollaria. Ensin hän nousi kansalliseen maineeseen Saturday Night Live -elokuvajäsenenä ennen hyppäämistä Hollywoodiin. Uransa eri vaiheissa Adam on ollut maailman eniten palkattu viihdyttäjä. Tähän päivään hän saa helposti 50-60 miljoonaa dollaria vuodessa erilaisista ponnisteluistaan. Se riittää tekemään hänestä yhden rikkaimmista näyttelijöistä maailmassa, mutta hän on vielä pitkä matka olla yksi rikkaimmat ihmiset maailmassa !

Aikainen elämä

Adam Sandler syntyi 9. syyskuuta 1966 Brooklynissa, NY. Perhe muutti Manchesteriin New Hampshireen, kun Adam oli kuusi vuotta vanha. Hän osallistui New Yorkin yliopiston Tischin taiteiden kouluun, josta hän valmistui vuonna 1988. Adam aloitti ammattimaisen toiminnan ennen valmistumistaan, esiintyessään cameo-esiintymisissä The Cosby Show ja MTV-peliohjelmassa Remote Control. Valmistuttuaan hän aloitti satunnaisia ​​elokuvarooleja elokuvissa, kuten vuoden 1989 Going Overboard.

Noin tuolloin hän alkoi esittää standup-komediaa ympäri maata. Saturday Night Live Weekend Update -ankkuri Dennis Miller huomasi hänet Los Angelesissa esiintymisen jälkeen. Miller suositteli Sandleria SNL: n luojalle / tuottajalle Lorne Michaelsille. Vuonna 1990 Adam palkattiin SNL: n kirjailijaksi. Hän liittyi näyttelijänä seuraavana vuonna ja tuli pian tunnetuksi monista hahmoista.

Kauden ulkopuolella Adam jatkoi esiintymistä elokuvissa. Hän esiintyi 1993 elokuvissa Coneheads ja 1994 elokuvassa Airheads. Vuonna 1995 hän näytteli ensimmäisessä pääosassaan, pian klassikoksi tulevassa Billy Madisonissa. Billy Madison oli yllätyshitti, antaen 26 miljoonaa dollaria 10 miljoonan dollarin budjetilla.

Myös vuonna 1995 Adam ja valettu kaveri Chris Farley erotettiin molemmat SNL: stä. Tuottajat olivat odottamattomia ja selittämättömiä, mutta positiivisena puolena heidät vapautettiin jatkamaan elokuva-uraa kokopäiväisesti.

Seuraavan vuosikymmenen aikana Adam esiintyi lukuisissa pian klassikoksi tulevissa Sandler-komedioissa, kuten Happy Gilmore, The Wedding Singer, The Waterboy, Big Daddy, Little Nicky, Mr.Deeds, 50 First Dates ja The Longest Yard, mainitakseni vain muutaman. Hän siirtyi myös pois komediasta rooleilla elokuvissa, kuten Spanglish ja Punch-Drunk-Love.

Adam kirjoitti ja tuotti myös monia näistä elokuvista.

Happy Madison Production -yhtiönsä kautta Adam on tuottanut useita elokuvia, joissa hän ei ollut lainkaan esillä, etenkin franchising-kavereille Rob Schneiderille, David Spadelle ja Nick Swardsonille.

(Kuva: Mark Sagliocco / Getty Images)

Palkka elokuvaa kohden

Nykyään Adam Sandler on todennäköisesti kuuluisa kahdesta asiasta, jotka tekevät hauskoja elokuvia ja maksavat tonnia rahaa mainittujen elokuvien tekemiseen. Näyttelijöiden ja tuottajiensa kautta Sandler on pystynyt vaatimaan viihdealan korkeimpia palkkoja. Hän on yksi Hollywoodin pankkikelpoisimmista tähdistä ja ansaitsee jatkuvasti 25 miljoonaa dollaria elokuvaa kohti sekä takuuprosentit projektin bruttotuloista (toisin kuin NET-voittojen tavallisempi leikkaus).

Adam Sandler on esiintynyt yli 50 suuressa studiojulkaisussa sen jälkeen, kun hän lähti Saturday Night Livenä. Hän ansaitsi vähintään 20 miljoonaa dollaria noin 20 elokuvasta. Pelkästään se on 400 miljoonaa dollaria ennen veroja.

Huomattavia palkkatarkistuksia

Adam ansaitsi 1,7 miljoonaa dollaria vuoden 1995 Billy Madisonille ja 2,5 miljoonaa dollaria vuoden 1996 Bullet Proofille. Vuonna 1999 hän ansaitsi 8 miljoonaa dollaria isälle isälle. Iso isä ansaitsi yli 230 miljoonaa dollaria 36 miljoonan dollarin budjetista. Tämän menestyksen saavuttamiseksi Adam allekirjoitti kannattavan kokonaissopimuksen Sony Picturesin kanssa, mikä oikeutti hänet 20 miljoonan dollarin peruspalkkaan elokuvaa kohti PLUS 20-25% elokuvan bruttotuloista.

Esimerkiksi kun Adam esiintyi vuonna 2003 Anger Management -elokuvassa, hän ansaitsi 25 miljoonaa dollaria plus 25% bruttoista. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, Aadamin bonus oli 37,5 miljoonaa dollaria vähintään 60 miljoonan dollarin kokonaispalkasta.

Netflix-tarjous

Vuonna 2014 Adam allekirjoitti neljän elokuvan 250 miljoonan dollarin tuotantosopimuksen Netflixin kanssa. Vuonna 2017 hän uudisti kaupan neljälle elokuvalle. Huolimatta yleisesti kauheista arvosteluista, Aadamin Netflix-elokuvia on lähetetty yli 500 miljoonaa tuntia vuodesta 2014 lähtien.

Kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana Adam ansaitsi 50 miljoonaa dollaria. Kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2108 hän ansaitsi 40 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Adam ansaitsi 60 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt

Adam ja hänen perheensä omistavat useita vaikuttavia taloja ympäri maata. Monien vuosien ajan vuodesta 2004 lähtien heidän ensisijainen asuinpaikkansa oli 13 miljoonan dollarin kartano Los Angelesin Tyynenmeren Palisades -asuinalueella. Hän osti talon Kurt Russellilta ja Goldie Hawnilta. Vuonna 2001 hän käytti 3,1 miljoonaa dollaria rantakotiin Malibussa. Muita Sandler-salkun kiinteistöjä ovat koti Havaijilla, New York Cityssä, Long Islandilla ja Manchesterissa, New Hampshiressa.

Henkilökohtainen elämä : Adam on ollut naimisissa malli / näyttelijä Jacqueline Titonen kanssa vuodesta 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, molemmat tyttäret.

Adam Sandler Nettovarallisuus

Adam Sandler

Nettovarallisuus: 420 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria elokuvaa kohden
Syntymäaika: 9. syyskuuta 1966 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, näyttelijä, televisiotuottaja, koomikko, muusikko, lauluntekijä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Adam Sandler Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Jack ja Jill 20 000 000 dollaria sisältävät tuottajamaksun
 • Zookeeper 2 000 000 dollaria
 • Bucky Larson: Tähdeksi syntynyt 2 500 000 dollaria
 • Just Go with It 25 000 000 dollaria sisältää tuottajamaksun
 • Kasvaneet tuotot 25 000 000 dollaria
 • Vihahallinta 25 000 000 dollaria verrattuna 25 prosenttiin bruttomäärästä
 • Punch-Drunk Love 7 000 000 dollaria
 • Pikku Nicky 20 000 000 dollaria plus 20% taustakuva
 • Iso isä 8 000 000 dollaria
 • Häälaulaja 5500000 dollaria
 • Luodinkestävä 2 500 000 dollaria
 • Billy Madison 1700000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu