Al Rokerin nettovarallisuus

Paljonko Al Roker on arvoinen?

Al Rokerin nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Al Rokerin palkka

10 miljoonaa dollaria

Al Rokerin nettovarallisuus: Al Roker on amerikkalainen television ennustaja, TV-persoona, näyttelijä ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Al Roker tunnetaan laajimmin NBC: n The Today Show -lehden pitkäaikaisena sääennustajana ja toimii toisena isäntänä elokuvassa 3rd Hour Today. Hän isännöi myös Wake Up with Al -tapahtumaa The Weather Channel -sivustolla vuosina 2009--2015.

Alin NBC-palkka on 10 miljoonaa dollaria vuodessa. Hänen viimeisin sopimus on viisivuotinen, 50 miljoonan dollarin kauppa, joka kattaa hänen tehtävänsä sekä 'The Today Show' ja The Weather Channel. Roker on voittanut useita Guinnessin ennätyksiä Rokerthon-tapahtumillaan, ja vuonna 2018 Today Plaza nimettiin uudelleen Rokerfeller Plaza -joukkueeksi, kunnioitetaan Alin 40 vuotta NBC: n kanssa. Vuosina 2018 ja 2019 Roker esiintyi elokuvassa Waitress: The Hit Broadway Musical.

Aikainen elämä: Al Roker syntyi Albert Lincoln Roker, nuorempi, 20. elokuuta 1954 Queensissa New Yorkissa. Hän varttui äidin Isabelin, isän Albert vanhemman (bussinkuljettaja) ja viiden nuoremman sisaruksen kanssa katolilaisessa kotitaloudessa. Kun Al osallistui Manhattanin Xavier-lukioon, hän oli Cartooning and Illustration Clubin jäsen ja ansaitsi kandidaatin tutkinnon viestinnästä New Yorkin osavaltion yliopistossa Oswegossa vuonna 1976. Yliopisto-opiskelijana Roker oli sääankkuri. CBS: n tytäryhtiölle WHEN-TV Syracusessa.

Televisio-ura: Yliopiston jälkeen Roker muutti Washingtoniin, ottamaan sääaseman itsenäiselle asemalle WTTG, ja aloitti NBC-uransa vuonna 1978 Clevelandin WKYC: ssä. Hänet ylennettiin viiden vuoden kuluttua ja muutti takaisin New Yorkiin olemaan WNBC-TV: n viikonloppuisin vain kahdeksan kuukauden kuluttua. Hänestä tuli heidän viikonloppu, joka korvasi tohtori Frank Fieldin, joka oli ollut verkon palveluksessa 27 vuotta. Al täytti säännöllisesti Joe Witte -lehden NBC News at Sunrise -lehdessä vuosina 1983-1996 ja korvasi Bryant Gumbelin ja Willard Scottin vuosina 1990-1995 ja Matt Lauerin vuosina 1997-2000 'The Today Show' -elokuvassa. Hän alkoi isännöidä omaa CNBC: n viikonlopun talk-ohjelmaa, The Al Roker Show -tapahtumaa vuonna 1995, ja esiintyminen Late Night with David Letterman -elokuvassa johti 3 vuoden jaksoon Weekend Today -viikon ennustajana. 'Today Show'. Roker täytti joskus Willard Scottin The Today Show -päivän arkipäivän painoksessa, ja hänestä tuli heidän säännöllinen arkipäivän sääennustajansa tammikuussa 1996. Al on ollut faneiden suosikki vuosien ajan ystävällisen persoonallisuutensa ja hauskan vuorovaikutuksensa studioyleisön ansiosta. .

Roker alkoi järjestää 'The Today Show' (eli 'Today's Take') kolmannen tunnin marraskuussa 2012, mutta 'Today's Take' korvattiin nimellä 'Megyn Kelly Today' syyskuussa 2017. Sen jälkeen, kun 'Megan Kelly Today' peruutettiin vuonna 2018 , Al palasi paikalle '3rd Hour Today' -elokuvan isäntänä. Al järjesti ensimmäisen 'Rokerthonin' vuonna 2014, raportoiden sään 34 tunnin ajan, ja hän ilmoitti kaikkien Amerikan osavaltioiden (samoin kuin Washington, DC) säästä vain 7 päivässä vuoden 2015 Rokerthon 2: lle. Hän ansaitsi Guinnessin maailmanennätyksen jokaisesta tapahtumasta, ja vuonna 2017 hänellä oli Rokerthon 3, johon Al osallistui vierailemalla korkeakouluissa ja asettamalla eri Guinnessin maailmanennätyksen kullekin tapahtumalle.

Roker on isännöinyt Macyn kiitospäivän paraatia NBC: ssä vuodesta 1995 lähtien, ja hän on isännöinyt pelisarjoja Muista tämä? ja 'Celebrity Family Feud' sekä Food Network esittävät Roker on the Road ja 'Tricked-Out Tailgating'. Hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Newsradio, Men in Black ja Cloudy with a Chance of Meatballs 2, ja hän on esiintynyt 5 Sharknado-elokuvassa, Zombieland: Double Tap , ja jaksot '30 Rock ',' Saturday Night Live ',' Seinfeld 'ja' Will & Grace '. Alilla on myös ero esiintymisestä Late Night Conan O'Brienin kanssa enemmän kuin kukaan muu, 34 esiintymisellä.

Aaron Davidson / Getty Images

Uran kirjoittaminen: Roker on julkaissut 12 kirjaa, mukaan lukien 'Never Goin' Back: Winning the Weight Loss Battle For Good (2014), 'Al Roker's Extreme Weather: Tornadoes, Typhoon and Other Weather Phenomena' (2017) ja 'Ruthless Tide: The Sankarit ja roistot Johnstownin tulvasta, Amerikan hämmästyttävä kullattu ikä katastrofi '' (2018). Al on kirjoittanut sarjan murha-mysteerikirjoja (Dick Lochteen kanssa), joissa on Billy Blessing, julkkiskokki, josta tuli amatööri-etsivä. Sarja sisältää 'The Morning Show Murders' (2009), 'The Midnight Show Murders' (2010) ja 'The Talk Show Murders' (2011) 'The Midnight Show Murders' nimitettiin vuoden 2011 Nero-palkinnoksi ja siitä tehtiin Vuoden 2018 TV-elokuva Hallmark-elokuville ja mysteereille. Hän on myös kirjoittanut kirjan 'Been There, Done That: Family Wisdom for Modern Times' (2016) vaimonsa Deborah Robertsin kanssa ja julkaissut 2 keittokirjaa.

Al Roker -sopimus ja palkka : Alin NBC-palkka on 10 miljoonaa dollaria vuodessa. Hänen viimeisin sopimus on 5 vuoden 50 miljoonan dollarin sopimus. Tämä sopimus kattaa hänen tehtävänsä sekä Today Show että The Weather Channel.

Henkilökohtainen elämä: Al oli naimisissa WNBC: n tuottajan Alice Bellin kanssa vuosina 1984–1994, ja he adoptoivat tyttären Courtneyn, joka syntyi vuonna 1987. Roker meni naimisiin toimittaja Deborah Robertsin kanssa vuonna 1995, kun he tapasivat vuonna 1990, kun molemmat työskentelivät NBC: ssä, ja he toivottivat tytön tervetulleeksi. Leila vuonna 1998 ja poika Nicolas vuonna 2002.

Rokerilla on ollut useita lääketieteellisiä toimenpiteitä, mukaan lukien polven korvaava leikkaus vuosina 2001 ja 2006, mahalaukun ohitusleikkaus vuonna 2002, selkäleikkaus vuonna 2005, hätä rannekanavan leikkaus vuonna 2018 ja lonkan korvaava leikkaus vuonna 2019. Hän on ollut hyvin avoin taisteluistaan. painonpudotuksella, ja hän aloitti juoksemisen vuonna 2010 kilpailemalla kyseisen vuoden ING New York City Marathonissa. Al tunnetaan myös hyväntekeväisyystyössään ja tukee Ronald McDonald House Charities -järjestöjä (palvelee heidän ystäviään RMHC: ssä). Hän on myös kerännyt varoja Crowdrise-kampanjalle ja Amerikan ruokinnalle Rokerthon-tapahtumillaan.

Kiinteistöt: Vuonna 2000 Roker ja Roberts myivät sotaa edeltäneen osuuskuntansa East 68th Streetillä 1,5 miljoonalla dollarilla ja ostivat 3,25 miljoonan dollarin Manhattanin brownstone. Pari teki remontin ostettuaan uuden kodin, laajentamalla keittiötä, koska Al rakastaa kokata. Al ja Deborah omistavat myös talon Hudsonin laaksossa, ja Roker suoritti 'Today Show' -lähetyksensä tästä kodista vuoden 2020 koronaviruspandemian aikana.

Al Rokerin nettovarallisuus

Al Roker

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Palkka: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. elokuuta 1954 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: TV-meteorologi, TV-toimittaja, juontaja, toimittaja, kirjailija, kirjailija, näyttelijä, television tuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Al Rokerin tulos

  • Tänään 1 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu