Alan Jackson Net Worth

Paljonko Alan Jackson on arvoinen?

Alan Jacksonin nettovarallisuus: 95 miljoonaa dollaria

Alan Jacksonin nettovarallisuus: Alan Jackson on amerikkalainen kantrimusiikkitaiteilija, jonka nettovarallisuus on 95 miljoonaa dollaria. Tähänastisen uransa aikana Alan on voittanut 16 Country Music Awards, kaksi Grammy Awards ja 17 ACM Awards. Hän on myynyt yli 80 miljoonaa levyä ja hänet on kutsuttu Georgian musiikkihalliin. Hänen liiketoimintaansa kuuluvat Cracker Barrelissa myyty Alan Jackson -kokoelma ja Fordin kanssa tehty sopimus.

Alan Jackson syntyi Newnanissa, GA, lokakuussa 1958. Jackson lauloi kirkkossa lapsena ja kirjoitti ensimmäisen laulunsa vuonna 1983. Ensimmäisen työpaikkansa hän työskenteli kenkäkaupassa 12-vuotiaana. Lukion jälkeen hän perusti oman bändin ja hän ja hänen vaimonsa muuttivat Nashvilleen 27-vuotiaana jatkaakseen musiikkiaan kokopäiväisesti. Hän aloitti työskentelyn Nashville Networkin postilaatikossa. Sitten hän tapasi Glen Campbellin, joka auttoi urallaan. Hän allekirjoitti Arista Nashvillen kanssa vuonna 1989, jolloin hänestä tuli ensimmäinen allekirjoittaja. Hänen ensimmäinen levynsä, Here in Real World, julkaistiin vuonna 1990. Vuosien varrella Jackson on levyttänyt 14 studioalbumia, kaksi joulualbumia, kaksi Gospel-albumia ja kolme Greatest Hits -albumia. Hänellä on ollut yli 50 singleä, jotka ovat saaneet Billboardin Top 30 -laulut. 35 näistä osumista oli 1. sija.

Kiinteistöt : Syyskuussa 2020 Alan listasi kotinsa Tennesseen Franklinissä myytäväksi 23 miljoonalla dollarilla. 22 000 neliömetrin päärakennuksessa on 5 makuuhuonetta ja 8 kylpyhuonetta. Päärakennus istuu 4 hehtaarin alueella, mutta sitä ympäröi 120 hehtaarin etäinen ja yksityinen vehreys.

Alan Jackson Net Worth

Alan Jackson

Nettovarallisuus: 95 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. lokakuuta 1958 (62 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,9304 m)
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, laulaja-lauluntekijä, muusikko, taiteilija, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu