Alan Thicke Nettovarallisuus

Paljonko Alan Thicke Worth on?

Alan Thicke nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Alan Thicke nettovarallisuus : Alan Thicke oli kanadalainen näyttelijä, lauluntekijä ja talk-show-isäntä, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 40 miljoonaa dollaria. Hänet tunnettiin ehkä parhaiten tohtori Jason Seaverin pelaamisesta 80-luvun sitcomissa 'Kasvavat kivut', mutta hän oli myös erittäin menestyvä tunnekirjailija ja kiinteistösijoittaja. Legendan mukaan Alan ansaitsi enemmän rahaa uransa aikana teemakappaleiden aikana kuin näytteleminen. Alan kirjoitti ja tuotti tunnari kappaleille 'Diff'rent Strokes', 'The Facts of Life' ja alkuperäisen teeman 'Onnen pyörälle'. Alan on myös merkittävä laulajan isä Robin Thicke .

Aikainen elämä: Alan Thicke syntyi 1. maaliskuuta 1947 Kirkland Lake, Ontario, Kanada, sairaanhoitajana Shirley 'Joan' Isobel Marie ja osakevälittäjä William Jeffery. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1953, ja hänen äitinsä meni uudelleen naimisiin Brian Thicken kanssa ja perhe muutti Elliot-järvelle. Alan valmistui Elliot Lake-lukiosta vuonna 1965, jossa hänet valittiin kotiinpalauttavaksi kuninkaaksi. Hän osallistui Länsi-Ontarion yliopistoon ja liittyi Delta Upsilon -veljeskuntaan.

Varhainen ura: Hän aloitti uransa pelinäyttelyn isäntänä kanadalaisessa 'First Impressions' -näyttelyssä 1970-luvulla ja jatkoi parhaiden aikojen julkkispelinäyttelyssä 'Animal Crack-Ups' 80-luvun lopulla. Thicke palkattiin tuottajaksi ja kirjoitushenkilöstön johtajaksi 'Fernwood 2 Night', talk show, joka perustuu Mary Harman, Mary Hartmanin hahmoihin. 1970-luvun lopulla Thicke oli usein vieras Kanadan TV: n suositussa päiväkeskustelussa The Alan Hamel Show.

1980-luvulla Thickestä tuli oman suosittavan Kanadassa puhutun nimensä 'The Alan Thicke Show' isäntä. Hänet allekirjoitettiin myös tekemään yhdysvaltalainen myöhäisillan keskusteluohjelma nimeltä 'Thicke of the Night', joka osoittautui olla lyhytaikainen.

Kasvukipuja: Vaikka hän aloitti uransa isäntänä, hänet tunnetaan laajimmin työstään hitti 80-luvun komediasarjaan 'Kasvavat kivut', jossa hän soitti psykiatriä ja isää Jason Seaveria. Tämä rooli muutti Thicken heti kotitalouden nimeksi. Näyttely kesti vuosina 1985-1992 ABC: llä. Thicke toisti roolinsa Seaverissa kahdessa jälleennäkemiselokuvassa, 2000: n The Growing Pains Movie ja Growing Pains: Return of the Seavers vuonna 2004.

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images)

Muut TV- ja elokuvaesitykset: Vuosina 1983-1990 Thicke isännöi Walt Disney Worldin 'A Very Merry Christmas Parade' Joan Lundenin kanssa. Hänet seurasi Regis Philbin. Vuosina 1987 - 1988 Thicke isännöi Crystal Light National Aerobic Championship -tapahtumaa. Vuonna 1988 Thicke korvasi Bob Barkerin Miss USA -kilpailun ja Miss University -kilpailun isäntänä. Vuonna 1990 Thicke korvattiin Dick Clarkilla Miss USA -kilpailussa.

Thick jatkoi monenlaisten tv-tapahtumien isännöintiä, mukaan lukien SCTV TV: n erityinen SkyDomen avaaminen Torontossa. Vuonna 1992 Thicke teki itsestään pienoiskuvan komediasarjaohjelmassa Hangin Mr. Cooperin kanssa. 2000-luvun alussa Thicke isännöi Game Show Network -versiossa elokuvaa The All-New 3's a Crowd. Hän esiintyi amerikkalaisessa Hope & Gloria -sarjassa Hope & Gloria, joka juoksi 35 jaksoa ja näytti pääroolia kanadalaisessa Not Quite Human -trilogiassa, joka tehtiin tv-elokuville. Huhtikuussa 2006 Thicke isännöi Celebrity Cooking Showdownia NBC: llä. Samana vuonna hän esiintyi talk show -isäntänä useissa saippuaoopperan The Bold and the Beautiful jaksoissa. Vuosina 2007 ja 2008 hän esiintyi elokuvissa Alpha Dog ja JPod. Hänellä oli myös pienoiskuva elokuvasta '' Kuinka tapasin äitisi '', ja vieraili tähdellä itseään muutamissa muissa jaksoissa näyttelyn aikana.

Vuonna 2009 Thicke esiintyi Adult Swimin elokuvissa Time and Eric Awesome Show, Great Job, web-sarjassa Star-ving, elokuvassa The Goods: Live Hard, Sell Hard ja Show Attack. Hän esiintyi myös Just Shoot Me -kauden kuudessa finaalissa. Vuonna 2010 hän vieraili pääosassa Tosh.0-elokuvassa. Myöhemmin samana vuonna hän oli julkkiskilpailu elokuvassa Älä unohda sanoituksia. Maaliskuussa 2013 Alan osallistui ABC: n Celebrity Wife Swap -tapahtumaan, jossa hän vaihtoi vaimoja koomikko Gilbert Gottfriedin kanssa. Vuonna 2013 Thicke otettiin mukaan Kanadan Walk of Fameen ja hän oli myös osa lähes todellisuus-TV-ohjelmaa nimeltä Yleinen paksu, joka näytetään TV Guide Network -verkossa. Vuosina 2014 ja 2015 hän isännöi matkustavaa tanssiesitystä nimeltä Dancing Pros Live, joka kiersi Yhdysvaltoja. Vuonna 2016 hän esiintyi itsenäisenä NBC: n This Is Us -elokuvan ensimmäisessä jaksossa.

Muut hankkeet: Thickellä on myös ollut menestyksekäs ura muusikkona, ja hän sävelsi useita pop-kappaleita, partituureja ja teemakappaleita esimerkiksi Diff'rent Strokesin ja The Facts of Life -tapahtumien esityksiin sekä alkuperäisiin teemoihin peliohjelmissa, kuten Onnenpyörä ',' Julkkisten arvonnat ',' The Diamond Head Game ',' Blank Check 'ja monet muut. Hän tuotti myös erilaisia ​​TV-ohjelmia, mukaan lukien CBC Anne Murrayn joulutarjoukset 70-luvun lopulla.

Henkilökohtainen elämä: Thicke treffasi 17-vuotiasta Kristy Swansonia vuonna 1987, kun hän oli 40-vuotias. He olivat kihloissa, mutta eivät koskaan naimisissa. Thicke oli naimisissa kolme kertaa, ensin Gloria Loringin kanssa 'Days of Our Lives' -elokuvasta, sitten Gina Tolleson (entinen Miss World -kilpailija) ja viimeksi Tanya Callau, joka on myös entinen malli. Pari oli naimisissa vuodesta 2005 kuolemaansa asti. Ensimmäisen vaimonsa kanssa hänellä oli kaksi poikaa, Brennan ja laulaja Robin Thicke, ja toinen poika nimeltä Carter toisen vaimonsa kanssa.

Thicke oli aktiivinen hyväntekijä, joka perusti Alan Thicke -keskuksen diabeteksen tutkimukseen. Hän isännöi myös Telemiraclea, joka on vuosittainen 20 tunnin teletoni Kanadassa, joka on perustettu voittoa tavoittelemattoman Kinsmen Clubin järjestön ohjelmien tukemiseksi.

Kuolema: Thicke romahti pelatessaan jääkiekkoa poikansa Carterin kanssa Burbankissa Kaliforniassa 13. joulukuuta 2016. Hän kuoli myöhemmin sinä päivänä 69-vuotiaana A-tyypin aortan leikkaukseen Providence Saint Josephin lääketieteellisessä keskuksessa Burbankissa. Hänen hautajaiset pidettiin 19. joulukuuta 2016, ja niihin osallistui koko kasvava kipu, mukaan lukien Leonardo DiCaprio. Bob Saget antoi muistopuheen ja Thicke haudattiin Santa Barbaran hautausmaalle.

Alan Thicke Nettovarallisuus

Alan Thicke

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. maaliskuuta 1947 - 13. joulukuuta 2016 (69 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,854 m)
Ammatti: Näyttelijä, lauluntekijä, käsikirjoittaja, televisiotuottaja, koomikko, käsikirjoittaja, juontaja, seremonioiden päällikkö, muusikko, säveltäjä
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu