Alex Trebek Nettovarallisuus

Paljonko Alex Trebek arvoinen on?

Alex Trebekin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Alex Trebekin palkka

18 miljoonaa dollaria

Alex Trebek Nettovarallisuus ja palkka: Alex Trebek oli kanadalainen syntynyt amerikkalainen peliohjelman isäntä, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 75 miljoonaa dollaria. Hänet tunnettiin parhaiten roolistaan ​​syndikoidun peliohjelman Jeopardy! Isäntänä. Hän isännöi näyttelyä vuodesta 1984 kuolemaansa marraskuussa 2020. Trebek kuoli 8. marraskuuta 2020 80-vuotiaana vuoden kestäneen haimasyövän taistelun jälkeen.

Varhainen elämä ja uran alku: George Alexander Trebek syntyi Sudburyssa, Ontariossa, Kanadassa 22. heinäkuuta 1940. Hänen isänsä George Edward Trebek oli maahanmuuttaja Ukrainasta ja hänen äitinsä Lucille Lagacé oli ranskalainen-ontilainen, joten hän varttui kaksikielisessä kotitaloudessa puhuen sekä englantia ja ranska. Hän osallistui Sudburyn lukioon ja jatkoi opintojaan Ottawan yliopistossa. Hän valmistui Ottawan yliopistosta vuonna 1961 filosofian tutkinnolla. Samana vuonna hän aloitti televisio-uransa työskentelemällä Kanadan Broadcasting Corporationissa (CBC). Hän aloitti työskentelemällä kuuluttajien sijaisena ja siirtyi lopulta lukemaan kansallisia uutisia ja käsittelemään laajaa joukkoa erikoistapahtumia sekä CBC: n televisio- että radio-osastoille.

Hosting-ura: Trebek aloitti ensiesiintymisensä kanadalaisessa Music Hop -ohjelmassa vuonna 1963. Hänen muut isäntäprojektinsa Kanadassa ovat lukiovisailuohjelma Reach for the Top (1966), CBC: n isäntä klassisen musiikin ohjelmille vuosina 1967–1970. ja viikoittainen iltapäiväsarja Strategia (1969). Hän muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1974 laskeutuessaan työpaikan isännöimään uutta peliohjelmaa The Wizard of Odds NBC: lle. 1970- ja 1980-luvuilla hän isännöi ohjelmia, kuten NBC: n High Rollers -elokuvaa, 128000 dollarin kysymyksen toisen kauden ja ensimmäisen ja ainoan CBS-pelinäytöksen Double Dare. Trebek isännöi myös NBC: n Battlestarsia, joka esitettiin vasta kuusi kuukautta lokakuusta 1981 huhtikuuhun 1982. Hänen työnsä Pitfall-näyttelyn isäntänä päättyi siihen, että hän ei saanut palkkaa työstään, koska tuotantoyhtiö Catalena Productions meni konkurssiin.

Työskennellessään pelinäyttelymediamogulin Merv Griffinin kanssa Trebek kuvasi kaksi jaksoa Jeopardy! -Pelisarjan elpymisestä. ja esitys otettiin vastaan. Hän alkoi isännöidä sitä vuonna 1984, ja tämä on rooli, josta hän on tunnetuin pitkällä urallaan. Hän laskeutui isäntänä alkuperäisen 'Jeopardia!' isäntä Art Fleming hylkäsi projektin luovien erojen takia. 'Jeopardia!' herätys on sittemmin ollut uskomattoman menestyksekäs ja voittanut ennätysmäärän 33 Daytime Emmy -palkintoa. Pitkällä aikavälillä näyttelyn isäntänä Trebek asetti myös Guinnessin maailmanennätyksen useimmille saman esittäjän isännöimille vuoden 2014 episodeille, kun hän osui 6829 jaksoon Jeopardy! voittamalla Bob Barkerin ennätyksen kappaleesta The Price is Right. Hän teki myös lähetyshistoriaa vuonna 1991, kun hänestä tuli ensimmäinen henkilö, joka isännöi kolmea amerikkalaista peliohjelmaa samanaikaisesti työstään ohjelmissa Kerro totuutta, Klassinen keskittyminen ja Jeopardia!

Alex Trebek Jeopardy -palkka

Trebekin vuosipalkka 'Jeopardy!' oli 18 miljoonaa dollaria. Näyttely nauhoitettiin 46 päivää vuodessa, ja hän ampui viisi jaksoa päivässä. Toisin sanoen hän ansaitsi noin 391 000 dollaria joka nauhapäivä, 78 000 dollaria per todellinen jakso.

Verrattuna toisen suositun pitkäkestoisen peliesityksen onnenpyörän isäntiin, '' Vanna Whitein palkka on 208333 dollaria per työpäivä, ja Pat Sajakin palkka on 312500 dollaria per työpäivä. Jaottamalla se näyttelyä kohti, Pat ansaitsee 52 083 dollaria näyttelystä ja Vanna 34 722 dollaria näyttelystä.

Isännöintirooliensa lisäksi Trebek esiintyi laajalla joukolla esityksiä joko paneelina tai pelaajana. Yhdessä useiden muiden pelinäyttelyiden isäntien, kuten Allen Luddenin, Bill Cullenin, Wink Martindalen, Jack Clarkin ja Gene Rayburnin kanssa, hän kilpaili viikon mittaisessa kierrosturnauksessa NBC: n Card Sharks -kilpailussa vuonna 1980 hyväntekeväisyyteen. Hän päätyi todella voittamaan turnauksen. Hän esiintyi myös elokuvissa The Magnificent Marable Machine vuonna 1975 ja elokuvassa Say the Least ainakin vuonna 1978. Jim McKrellin ohella Trebek kilpaili Celebrity Bowling -elokuvassa vuonna 1976, ja duo voitti ottelunsa Dick Gautieria ja Scatman Crothersia vastaan.

Kuva: Gregg DeGuire / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Trebek meni naimisiin liikenaisen Elaine Calleyn kanssa vuonna 1974. He erosivat vuonna 1981, eikä heillä ollut lapsia. Hän meni naimisiin kiinteistöprojektipäällikön Jean Currivanin kanssa vuonna 1990, ja heillä on kaksi lasta. Hänestä tuli Yhdysvaltain kansalainen kansalaiseksi vuonna 1998.

Maaliskuussa 2019 hänelle diagnosoitiin vaiheen IV haimasyöpä ja hänelle tehtiin aggressiivinen hoito. Maaliskuusta 2020 lähtien hän selviytyi vuoden syövän hoidosta. Valitettavasti ja maailman järkytykseksi Alex antoi 80-vuotiaana taistelunsa syövän kanssa 8. marraskuuta 2020.

Filantropia: Vuonna 2014 The Nerdist -podcast-haastattelussa Trebek totesi lahjoittaneensa suuren osan tuloistaan ​​hyväntekeväisyyteen vuosittain. Vuonna 1998 hän lahjoitti 74 hehtaarin kiinteistön Hollywood Hillsissä Santa Monican konservatorioon. Lahjoitus kaksinkertaisti julkisen puiston pinta-alan. Retkeilijät ja pyöräilijät olivat jo käyttäneet polkuja laajasti. Vuonna 2016 hän lahjoitti 5 miljoonaa dollaria Ottawan yliopistolle Alex Trebekin vuoropuhelufoorumin rahoittamiseksi. Hän on lahjoittanut kouluun yhteensä 7,5 miljoonaa dollaria, mikä on hänen alma mater.

Kiinteistöt: Trebekin ensisijainen asuinpaikka oli 100 000 neliömetrin kartano Studio Cityssä Kaliforniassa, jonka hän osti vuonna 1991 2,15 miljoonalla dollarilla. 1990-luvun puolivälissä hän käytti 4,1 miljoonaa dollaria 724 hehtaarin hevostilan ostamiseen Crestonin maaseudulla Kaliforniassa. Hän myi karjatilan vuonna 2005 10 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2016 hän listasi 30 hehtaarin järvekotinsa Nacimientossa Kaliforniassa 1,4 miljoonalla dollarilla.

Alex Trebek Nettovarallisuus

Alex Trebek

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Palkka: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. heinäkuuta 1940 - 8. marraskuuta 2020 (80 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Peliohjelman isäntä, juontaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu