Alexis Arquette, transsukupuolinen näyttelijä, kuollut 47 -vuotiaana

TIEDOSTO - Tässä 8. huhtikuuta 2006 arkistokuvassa näyttelevät sisarukset Rosanna Arquette, vasemmalta, Alexis Arquette, keskellä, Patricia Arquette saapuvat lavalle esittelemään palkinnon 17. vuotuisessa Gay and Les ...TIEDOSTO - Tässä 8. huhtikuuta 2006 tiedostokuvassa näyttelevät sisarukset Rosanna Arquette vasemmalta, Alexis Arquette, keskellä, Patricia Arquette saapuvat lavalle luovuttamaan palkinnon 17. vuotuisessa Gay and Lesbian Alliance Against Defamation Media Awards -gaalassa Los Angelesissa. Alexis Arquette, transsukupuolinen näyttelijä ja näyttelijöiden Davidin, Rosannan, Richmondin ja Patricia Arquetten sisar, kuoli sunnuntaina 11. syyskuuta 2016 Los Angelesissa. Hän oli 47 -vuotias. (Chris Pizzello/Associated Press) TIEDOSTO - Tässä 22. heinäkuuta 2007 arkistokuvassa Alexis Arquette saapuu Comedy Central Roast of Flavor Flaviin Burbankissa, Kaliforniassa. Arquette, transsukupuolinen näyttelijä ja näyttelijöiden David, Rosanna, Richmond ja Patricia Arquette, sisar, kuoli aikaisin Sunnuntaina 11. syyskuuta 2016 Los Angelesissa. Hän oli 47. (Matt Sayles/Associated Press) TIEDOSTO - Tässä 22. heinäkuuta 2007 arkistokuvassa Alexis Arquette saapuu Comedy Central Roast of Flavor Flaviin Burbankissa, Kaliforniassa. Arquette, transsukupuolinen näyttelijä ja näyttelijöiden David, Rosanna, Richmond ja Patricia Arquette, sisar, kuoli aikaisin Sunnuntaina 11. syyskuuta 2016 Los Angelesissa. Hän oli 47. (Matt Sayles/Associated Press) TIEDOSTO - Tässä 8. huhtikuuta 2006 arkistokuvassa näyttelevät sisarukset Rosanna Arquette, vasemmalta, Alexis Arquette, keskellä, Patricia Arquette jakoi palkinnon 17. vuotuisessa Gay and Lesbian Alliance Against Defamation Media Awards -gaalassa Los Angelesissa. Alexis Arquette, transsukupuolinen näyttelijä ja näyttelijöiden Davidin, Rosannan, Richmondin ja Patricia Arquetten sisar, kuoli sunnuntaina 11. syyskuuta 2016 Los Angelesissa. Hän oli 47 -vuotias. (Chris Pizzello/Associated Press)

LOS ANGELES - Alexis Arquette, transsukupuolinen näyttelijä ja näyttelijöiden Davidin, Rosannan, Richmondin ja Patricia Arquetten sisar, kuoli varhain sunnuntaiaamuna Los Angelesissa. Hän oli 47 -vuotias ja rakkauden ympäröimä, hänen perheensä sanoi sunnuntaina antamassaan lausunnossa.

Monipuolinen esiintyjä, Arquetten suuri tauko tuli vuoden 1989 sopeutuksesta Last Exit to Brooklyniin, jossa hän näytteli transsukupuolista Georgettea. Hänellä oli myös vähän rooleja elokuvissa, kuten Pulp Fiction, Bride of Chucky ja Boy George -jäljittelijänä ensin Adam Sandlerin komediassa The Wedding Singer ja uudelleen Blendedissa. Arquette esiintyi myös yökerhoissa ja kabareissa nimellä Eva Destruction.

Hän kertoi siirtymisestään ja sukupuolenvaihdosleikkauksestaan ​​vuoden 2007 dokumentissa Alexis Arquette: She’s My Brother.