Alice Cooper Nettovarallisuus

Paljonko Alice Cooper on arvoinen?

Alice Cooperin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Alice Cooper Nettovarallisuus: Alice Cooper on amerikkalainen rock-laulaja, lauluntekijä ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten työstään useilla rock-alalajeilla, kuten hard rock, heavy metal, glam rock, industrial rock ja monet muut. Kriitikot viittaavat hänen musiikilliseen tyyliinsä 'Shock-Rock': iin osittain siksi, että Cooper käyttää lavavarusteita, kuten giljotiinia, miekkoja ja sähkötuoleja. Musiikin ulkopuolella Alice Cooper on ollut mukana monissa muissa harrastuksissa - etenkin elokuva- ja TV-näyttelijöissä.

Aikainen elämä: Alice Cooperin todellinen nimi on Vincent Damon Furnier, ja hän syntyi 4. helmikuuta 1948. Aluksi Furnier kasvoi Detroitissa, Michiganissa, ja hän tulee perheestä, joka oli läheisesti yhteydessä uskontoon. Hänen isänsä oli evankelista Jeesuksen Kristuksen kirkosta, ja hänen isoisänsä oli apostoli samassa kirkossa, josta lopulta tuli presidentti. Vincent Furnier osallistui läheiseen seurakuntatoimintaan nuorena poikana, mutta hän oli usein sairas. Lopulta hän ja hänen perheensä muutti Phoenixiin Arizonaan, jossa hän opiskeli Cortezin lukiossa.

Varhainen ura: Lukion päivien aikana Furnier ilmoitti haluavansa tulla menestyväksi muusikoksi. Valmistellessaan koulun lahjakkuusnäyttelyä hän vakuutti joitain ystäviään luomaan mock-bändin ja parodiakappaleita The Beatlesista. Ryhmään kuului Glen Buxton ja Dennis Dunaway - kaksi tulevaa bändin jäsentä Alice Cooper. Vain Buxton osasi soittaa kitaraa, joten muut jäljittelivät soittimiaan. Yleisö rakasti esitystään ja voitti lahjakkuuden. Tämä vakuutti heidät perustamaan todellisen bändin.

Teini-ikäiset nimensivät itsensä hämähäkkeiksi ja hankkivat instrumentteja paikallisesta panttilainaamosta. Valmistuttuaan lukiosta vuonna 1966 Michael Bruce liittyi yhtyeeseen kitaristina. Tässä vaiheessa he julkaisivat singlen nimeltä 'Älä räjäytä mieltäsi', joka saavutti huomattavaa menestystä paikallisella tasolla. Vuoteen 1967 mennessä bändi matkusti Los Angelesiin niin usein esiintymisten vuoksi, että he päättivät muuttaa pysyvästi tähän kaupunkiin. Tässä vaiheessa Neal Smith liittyi myös yhtyeeseen rumpalina.

Alice Cooper: Vuonna 1968 Furnier esitti suunnitelman auttaa bändiä erottumaan. Hän halusi muuttaa heidän konserttinsa pimeiksi, teatteriesityksiksi, ja ehdotti, että heidän nimensä muutettaisiin Alice Cooperiksi. Hän ehdotti nimeä, koska se kuulosti viattomalta ja koska tämä olisi ristiriidassa bändin kiistanalaisen lähestymistavan kanssa esiintymiseen.

Vuoteen 1975 mennessä Vincent Furnier oli laillisesti vaihtanut nimensä Alice Cooperiksi pyrkien estämään muita samannimisiä yhtyeitä ryhtymästä oikeustoimiin ryhmää vastaan. Lopulta 'Alice Cooperin' hahmo muuttui naispuoliseksi roistoksi, jolla oli repaleiset vaatteet ja tahriintunut meikki. Tämä osoittautui aiheuttavan huomattavaa buzzia, ja bändi nousi uutisotsikoihin - juuri sitä, mitä Furnier (nyt Alice Cooper) halusi.

Levytyssopimus: Alice Cooperin iso tauko tapahtui katastrofaalisen keikan jälkeen. Lähes jokainen yleisön jäsen poistui klubista pelaamisensa jälkeen. Yksi mies, joka jäi, oli Shep Gordon , musiikin johtaja. Hän näki bändin potentiaalin ja järjesti heille koe-esiintymisen Frank Zappan kanssa.

Zappa oli juuri aloittanut uuden levy-yhtiön, ja hän etsi etsimään outoja, mielenkiintoisia muusikoita. Alice Cooper onnistui vaikuttamaan Zappaan niin paljon, että hän allekirjoitti heidät 3 vuoden sopimukseen. Pian sen jälkeen Alice Cooper julkaisi ensimmäisen levynsä, Pretties sinulle . Vuoden 1969 albumilla oli psykedeelinen maku ristiriidassa heidän myöhemmän hard rock -tyylinsä kanssa, ja se osoittautui kriittiseksi ja kaupalliseksi epäonnistumiseksi.

Juuri tässä vaiheessa Alice Cooper alkoi tarkentaa 'Shock Rock' -lähestymistapaansa live-esityksiin. Kanan kanssa tapahtuneen tapahtuman jälkeen mediahysteria alice Cooper alkoi nähdä arvoa lehdistön ruokkimiselle hullummilla tarinoilla. Sen jälkeen kun uutisjulkaisu ilmoitti virheellisesti, että Cooper oli juonut kanan verta lavalle, Zappa kertoi nuorelle rokkitähdelle, ettei hän kiistä näitä huhuja tukeakseen yhtyeen kasvavaa mainetta.

Median huomiosta huolimatta he eivät silti päässeet läpi. Heidän toinen levy, Helppo toiminta , julkaistiin vuonna 1970 ja esiintyi jopa huonommin kuin heidän debyyttialbuminsa. Alice Cooper luopui L.A: sta ja muutti Michiganiin, jossa heidän tekonsa oli jonkin verran arvostettu.

Grant Lamos IV / Getty Images

Läpimurto: Useiden onnistuneiden live-esitysten jälkeen Alice Cooper julkaisi kolmannen albuminsa vuonna 1970. Rakastan sitä kuolemaan oli heidän viimeinen mahdollisuus menestyä, ja heidän ahkera työ maksoi lopulta. Johtavan singlensä jälkeen 'I'm Eighteen' esiintyi menestyksekkäästi listoilla, Warner Bros. osti sopimuksen ja julkaisi levynsä uudelleen kasvaneella markkinointibudjetilla, mikä johti vielä suurempaan menestykseen.

He seurasivat Tappaja vuonna 1971 ja Koulu on ohi Vuonna 1972. Jälkimmäinen albumi sisälsi hitin 'School's Out', joka nousi listan kärjelle ja siitä tuli ikoninen, ajaton rock-kappale. 1973-luku Miljardin dollarin vauvat oli bändien kaupallisesti menestynein albumi ja ansaitsi platinatason. Albumi sisälsi osuman 'No More Mr. Nice Guy'. Seuraava kiertue oli erittäin kiistanalainen, ja poliitikot ja aktivistit vastustivat voimakkaasti yhtyeen pimeitä esityksiä.

Rakkauden lihas vuonna 1973 oli yhtyeen viimeinen albumi ryhmänä. Erimielisyydet johtivat lopulta yhteisymmärrykseen väliaikaisesta jakautumisesta, vaikka siitä tuli myöhemmin pysyvä. Alice Cooper (yksilö) muutti sitten Los Angelesiin ja alkoi esiintyä näyttelyissä, kuten Hollywood-aukiot . Vuonna 1975 hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä, Tervetuloa painajaiseeni . Cooperin soolouran onnistumisen jälkeen ryhmä hylättiin kokonaan.

Hylkää: Vuoteen 1977 mennessä Alice Cooper kävi tappiota taistelussa alkoholismia vastaan ​​ja joutui sairaalahoitoon. 80-luvulla Cooper nauhoitti monia albumeja, joiden tekemistä hän ei edes muista, koska hän oli täysin päihtynyt erilaisten aineiden käytöstä. Tätä kutsutaan myöhemmin nimellä 'pimennysjakso'. Nämä albumit osoittautuisivat suurimmaksi osaksi kaupallisesti epäonnistuneiksi.

80-luvun loppupuolella hän alkoi todistaa jotain paluuta, vaikka se haalistui jälleen glam rockin kuoleman ja grungen syntymän myötä. 2000-luvulle mennessä Alice Cooper oli siirtynyt teolliseen metalliin sopeutuakseen muuttuviin suuntauksiin. Vuonna 2010 hän kiersi tunnetusti Rob Zombien kanssa ja vuonna 2014 Motley Cruen kanssa. Koko uransa ajan Alice Cooper esiintyi edelleen monenlaisissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa.

Henkilökohtainen elämä : Alice ja hänen vaimonsa ovat asuneet useita vuosia Phoenixissa Arizonassa suuressa rinteessä olevassa kartanossa. Monet ihmiset saattavat olla yllättyneitä saadessaan tietää, että Alice on erittäin ammattitaitoinen golfaaja, joka usein vie entisiä ammattilaisia ​​julkkis Pro-Am -turnauksissa.

Alice Cooper Nettovarallisuus

Alice Cooper

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. helmikuuta 1948 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Laulaja, Näyttelijä, Levytikkailija, Laulaja-lauluntekijä, Kitaristi, Muusikko, Elokuvan säveltäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu