Alicia Keysin nettovarallisuus

Paljonko Alicia Keys on arvoinen?

Alicia Keysin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Alicia Keysin nettovarallisuus: Alicia Keys on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Tämä on yhdistetty nettovarallisuus, jonka hän jakaa miehensä, tuottajansa kanssa Swizz Beatz .

Varhainen elämä ja uran alku: Alicia Augello Cook syntyi Manhattanilla, New York Cityssä, 25. tammikuuta 1981. Hänet tunnetaan ammattimaisesti nimellä Alicia Keys. Keys on äitinsä Teresa Augellon ainoa lapsi ja yksi isänsä Craig Cookin kolmesta lapsesta. Hänen isänsä lähti kahden vuoden ikäisenä, jättäen äitinsä kasvattamaan häntä yksinhuoltajana Hell's Kitchen -alueella New Yorkissa.

Hän aloitti laulamisen varhaisesta iästä lähtien, esiintyi koulun musiikkituotannoissa jo esikoulussa. Kun ystävä lahjoitti Keysille vanhan pianon, hän alkoi opettaa lapsena. Seitsemänvuotiaana hän oli saanut klassista pianokoulutusta. Hän jatkoi klassisen musiikin opintojaan 18-vuotiaaksi. Lisäksi hän ilmoittautui kaksitoistavuotiaana esittävän taiteen ammattikouluun, jossa hän opiskeli musiikkia, tanssia, teatteria ja kuoroa.

Kun Keys oli 13-vuotias, hän tapasi johtajan Jeff Robinsonin Teens in Motion -järjestön kautta. Hänestä tuli eräänlainen mentori hänelle, joka näytti hänelle ja opetti musiikkiteollisuudelle viemällä hänet tapaamisiin asianajajien kanssa ja levy-yhtiöiden neuvotteluissa. Robinson esitteli hänet A&R: n johtajalle Peter Edgelle, ja he auttoivat häntä kokoamaan joitain kappaledemoja esittelemään levy-yhtiöiden johtajille. Seuraavassa syttyneessä tarjoussodassa Columbia Records voitti lopulta tarjotessaan hänelle 26 000 dollarin valkoisen vauvan flyygelin.

Kolumbian kanssa allekirjoitettuaan Keys jatkoi opintojaan ja valmistui aikaisin lukiosta 16-vuotiaana valediktoriaanisena. Sitten hän osallistui Columbian yliopistoon apurahana. Yritettyään tasapainottaa yliopistokurssinsa vaativan aikataulun työstämisen lisäksi äänitystudiossa, hän päätti keskeyttää yliopiston kuukauden kuluttua keskittyäksesi kokopäiväiseen musiikkiin. Hän oli kuitenkin erittäin turhautunut musiikin hallinnan puutteesta, koska Columbia yritti luoda hänelle tietyn kuvan ja pakottaa hänet työskentelemään tuottajien kanssa, joista hän ei pidä. Lopulta Robinson ja Arista Recordsin presidentti Clive Davis avustivat Keysin neuvottelemaan Columbia-sopimuksestaan ​​ja allekirjoittaneensa Aristan kanssa vuoden 1998 lopulla. Kun Davis syrjäytettiin Aristasta vuonna 2000, hänen levynsä asetettiin jälleen pitoon, mutta hän perusti oman julkaisunsa, J Records, ja allekirjoitti hänet heti siihen.

Musiikin ura: Nyt J Recordsissa Keys alkoi mainostaa tulevaa debyyttinsä esityksillä kuten 'The Tonight Show' ja 'The Oprah Show'. Hänen ensimmäinen singlensä 'Fallin' julkaistiin huhtikuussa 2001 ja saavutti Billboard Hot 100: n ensimmäisen sijan. Hänen debyyttialbuminsa 'Songs in A Minor' julkaistiin kesäkuussa 2001 laajalle levinneelle kriitikoille. Se debytoi Billboard 200 -listalla nro 1 ja myi yli 6,2 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa. Albumi sisälsi materiaalia, jonka Columbia Records oli aiemmin hylännyt. Keysin päätös pitää kiinni aseistaan ​​ja olla antamatta periksi Columbialle maksoi kuitenkin, koska albumi nimitettiin kuudelle Grammy-palkinnolle. Vuoden 2002 Grammy-palkinnoissa Keys voitti viisi Grammyä seuraavissa kategorioissa: Vuoden kappale, Paras naispuolinen R & B-laulu, Paras R & B-laulu, Paras uusi taiteilija ja Paras R & B-albumi.

Hänen seuraavat albuminsa 'The Diary of Alicia Keys' (2003) ja 'As I Am' (2007) molemmat menestyivät hyvin myös listoilla, ja hän voitti kaksi palkintoa kappaleesta 'No One' (albumilta 'As I Am' ') vuoden 2008 Grammy-palkinnoissa. Muita hänen albumeitaan ovat 'The Element of Freedom' (2009), 'Girl on Fire' (2012), 'Here' (2016) ja 'Alicia' (toukokuu 2020).

Gary Gershoff / Getty Images

Näyttelijä- ja televisio-ura: Keysin debyytti oli rikoselokuvassa Smokin 'Aces (2007), jota seurasivat The Nanny Diaries (2007) ja 'The Bees Secret Life' (2008). Hän on esiintynyt myös useissa televisio-ohjelmissa, kuten Saturday Night Live, Empire ja The Late Late Show James Cordenin kanssa. Lisäksi Keys on toiminut joko tuomarina, valmentajana tai musiikillisena vieraana useissa todellisuusmusiikkikilpailuissa, mukaan lukien 'The X Factor Australia' (kausi 4), 'The Voice' (kaudet 7, 11-12, 14) ja 'The Voice Germany' (kausi 6).

Muut projektit: Musiikin ulkopuolella Keys on toteuttanut useita muita projekteja. Hän julkaisi kirjan 'Tears for Water: Songbook of Poems and Lyrics' vuonna 2005. Siinä oli julkaisemattomia runoja hänen päiväkirjoistaan ​​ja sanoituksistaan ​​ja pääsi sinä vuonna The New York Timesin bestseller-listalle. Hänen muistelmansa 'More Myself: A Journey' julkaistiin maaliskuussa 2020. Keys on myös The Oven Studiosin, Long Islandin äänitysstudion, osakasomistaja tuotanto- ja lauluntekijänsä Kerry 'Krucial' Brothersin kanssa. Keys ja Brothers perustivat myös KrucialKeys Enterprises, tuotanto- ja lauluntekotiimin, joka työskentelee Keysin albumeilla sekä projekteissa muiden taiteilijoiden kanssa.

Keys on myös ollut useiden tuotemerkkien edustaja vuosien varrella. Vuonna 2008 hän esiintyi Doven kaupallisessa mikrosarjassa, joka mainosti tuotemerkin Go Fresh -sarjaa. Hän esiintyi myös American Express -mainoksessa ja allekirjoitti sopimuksen VitaminWater-tuesta.

Henkilökohtainen elämä: Keys oli suhteessa pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniin ja ystävään Kerry Brothersiin vuoteen 2008 asti. Myöhemmin hän aloitti tapaamisen hiphop-taiteilijan ja tuottajan Swizz Beatzin kanssa. Keys ja Beatz ilmoittivat kihlauksestaan ​​toukokuussa 2010, menivät naimisiin heinäkuussa, ja Keys synnytti poikansa saman vuoden lokakuussa. Hän synnytti toisen poikansa joulukuussa 2014.

Kiinteistöt : Vuonna 2013 Alicia ja Swizz maksoivat 12,1 miljoonaa dollaria valtavasta kartanosta Englewoodin kaupungissa New Jerseyssä. 25 000 neliömetrin 32 huoneen koti 5,4 hehtaarin maalla oli aiemmin Eddie Murphyn omistuksessa. He omistivat aiemmin NYC-asunnon, jonka osti Lenny Kravitzilta vuonna 2010 12,75 miljoonalla dollarilla ja myi vuonna 2013 pienellä tappiolla.

Syyskuussa 2019 Alicia ja Swizz maksoivat 20,8 miljoonaa dollaria ylellisestä kartanosta La Jollassa Kaliforniassa, joka oli aiemmin listattu 30 miljoonan dollarin arvosta.

Alicia Keysin nettovarallisuus

Alicia Keys

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. tammikuuta 1981 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Muusikko, levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, pianisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu