Alt-rokkarit Third Eye Blind setti Las Vegasin The Pearl -esitykseen

Stephan Jenkins of Third Eye Blind nähdään vuonna 2016 Outside Lands Music Festivalissa Golden Gate Par ...Stephan Jenkins of Third Eye Blind nähdään vuonna 2016 Outside Lands -musiikkifestivaalilla Golden Gate Parkissa sunnuntaina 7. elokuuta 2016 San Franciscossa, Kaliforniassa. (Kuva: Amy Harris/Invision/AP) Stephen Jenkins of Third Eye Blind esiintyy 4. päivänä Lollapaloozassa Grant Parkissa lauantaina 31. heinäkuuta 2016 Chicagossa. (Kuva: Rob Grabowski/Invision/AP)

Tunnustukselliset sanoitukset, joissa kietoutuu sydämensärky ja toivo tunteiden solmuun.

Melodioita, jotka nousevat, vaikka henget uppoavat.

Phineas ja ferb elävät lavalla

Ulkopuolisen tarve jakaa mitä sisällä on.

Paperilla Stephan Jenkins on varmasti emo -esi -isä.

Puhelimessa Third Eye Blind -esimies kuulostaa vähemmän vakuuttavalta.

Jossakin oli artikkeli minusta ja Billy Corganista, jotka olemme emo -arkkitehteja, ja olen kuin: 'En ole super emo', hän naureskelee. Mielestäni hauska. Minussa on hyvin goottilainen alavirta, asiat menevät ohi ja asiat haalistuvat muistutukseksi siitä, että elän tässä hetkessä. Teemme sisäisesti emotionaalisen maiseman, joka todella tutkii ihmisten välistä kitkaa, kun he yrittävät selvittää, mistä on kyse.

Vertaa tätä temaattista kitkaa kolmannen silmän sokean äänen tasaisuuteen-tosissaan ja korvattomasti, koukkuja, jotka riittävät kellumaan vedessä-ja tästä seuraa luonnollisesti, että niin monet bändit, jotka olivat osa 2000-luvun emo- ja pop-punk-buumia, ovat maininneet kolmannen Eye Blind vaikutusvallassa - mukaan lukien Vegasin suurin panos väkijoukkoon, Panic! Diskolla.

kuinka paljon marshall mathers on arvoinen

Tämä kolmas silmäsoke on tien päällä toisen samankaltaisen teon, Jimmy Eat Worldin, kanssa.

90-luvun lopulla ilmestyneellä kuusi kertaa platinaa kantavalla debyyttialbumillaan, joka synnytti hittejä, kuten Semi-Charmed Life, Jumper ja How's It Going to Be, Third Eye Blind on ollut koetinkivi bändeille, jotka haluavat häät radio -ystävällisyyden mitta emotionaalisen vilpittömyyden avulla.

Tauko veljeksistä

Kun Third Eye Blind puhkesi vuonna 1997, nü -metalli oli nousussa, Marilyn Manson oli valtava ja tunnelmalliset rokkarit, kuten Creed, alkoivat laittaa aallot kuolemaan.

Kaiken tämän testosteronin ja puristettujen hampaiden keskellä Third Eye Blind rekisteröitiin ääniseksi - ellei lyyriseksi - balsamiksi, sen kappaleet olivat vaatimatonta nöyryyttävää silloinkin, kun Jenkins lauloi metan riippuvuudesta, vieraantumisesta ja itsemurhasta.

Ryhmä myi paljon levyjä, mutta ei koskaan sopinut oikeasti vihaisempiin aikalaisiinsa.

Jenkins sanoo olevansa tottunut siihen.

En koskaan tuntenut olevani osa kohtausta, vaikka San Franciscossa oli tulossa musiikkikohtauksia, hän sanoo. Olin aivan kuin, en ryhtynyt tähän alistumaan kenenkään muun estetiikkaan tai periaatteisiin. Olimme aina väärässä. Olimme aina ulkona. Ja se vetoaa muihin ihmisiin, jotka kokevat olevansa väärässä.

mikä on derek jeterin nettovarallisuus

Sanoin todella varhain: ”Teemme musiikkia väärinkäytöksille.” Minun ei tarvitse selittää itseäni, hän jatkaa. Minulla on keskustelu yleisöni kanssa, joka on hyvin suoraa, ja olen erittäin onnekas, että tämä yleisö ymmärtää minut. Se saa minut tuntemaan oloni luottavaiseksi vain yrittää olla siinä tilassa, jossa annan kappaleiden tapahtua tuomitsematta niitä tai yrittämättä tehdä niistä jotain tai, Jumala varjelkoon, yrittää tehdä hitti. Tuollaisia ​​juttuja, en ole kiinnostunut.

Pelaaminen Pumpkinsin kanssa

Yksi 90-luvun alt-rock -moottorista, joka kaatui Third Eye Blindin kanssa, oli kuitenkin Corgan, joka ilmaisi julkisesti ihailunsa bändiä kohtaan.

Joten kun bändi alkoi kirjoittaa äskettäin julkistettua kuudetta levyään, Screameria, joka julkaistaan ​​lokakuussa, painottaen yhteistyötä ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa, Corgan oli paras rekrytoija.

Billy on vain loistava - enkä aio kutsua ihmisiä loistavaksi - mutta tämä kaveri on loistava, Jenkins sanoo. Kappaleessa on sellainen rakenne, joka Billy oli: 'Hajotetaan tämä rakenne alas. Mennään uuteen rakenteeseen. ’Ottaisin hänelle kappaleen, ja hän vain alkaisi vetää siitä sointumuutoksia.

mistä cirque du soleil o:ssa on kyse

Third Eye Blind on avannut nykyisen esityksensä, jonka nimikkokappale on uudelle, elektro-pop-kapinallinen huutaa toisen vierailevan osallistujan kanssa.

Screamerissa on osa, jossa se oli, mitä etsit tästä äänestä? Jenkins muistelee laulun kokoamista. Olin kuin rehellisesti sanottuna haluan, että se kuulostaa Sleigh Bellsilta, kuten Alexis Krauss tekee tuota hypeä ja cheerleaderia. Ja sitten joku bändistäni oli kuin: 'No, miksi et vain soita Alexis Kraussille? Mikä ei koskaan tullut mieleeni. Ja me teimme. Hän tuli sisään ja tuhosi sen, mikä on hänen tapansa.

Screamer on levy, joka on ajankohtainen, ja joka tutkii dystopisen läsnäolomme kaksinaisuutta intohimoisen humanismin katalysaattorina, bändi kirjoittaa albumin lehdistötiedotteessa.

Jenkins näyttää innokkaalta yllyttämään.

Tämä on loppujen lopuksi mies, joka purraisi kaktusta ennen kuin pureisi kieltään.

Haluan aiheuttaa ongelmia. … Tältä minusta tuntuu, hän sanoo. Katson, kuinka tämä tyytymättömyyden hämärä liukuu ihmisten kasvoille, jotka ajattelevat, etteivät he voi olla osa korjaustoimenpidettä. Sen toinen puoli on se, että näinä aikoina se myös herättää ihmiset.

Haluan sytyttää sen emotionaalisen kipinän ihmisissä, jonka he siirtävät kaikkeen muuhun elämässään, hän lisää. Se on tavoitteeni.

Esikatselu

WHO: Kolmas silmä sokea, Jimmy Eat World

Kun: 20.00 perjantai

tarek ja christina el moussa arvoisia

Missä: Helmi palmuissa, 4321 W.Flamingo Road

Liput: 54,95 $-179,95 $ (702-944-3200)