Amanda Nunesin nettovarallisuus

Paljonko Amanda Nunes on arvoinen?

Amanda Nunesin nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Amanda Nunesin nettovarallisuus ja palkka: Amanda Nunes on brasilialainen sekalaisen taistelulajien taiteilija, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Taistellessaan UFC: ssä, Amanda on ensimmäinen nainen, josta on tullut kahden divisioonan mestari, joka saavuttaa nämä saavutukset bantamweight- ja featherweight-divisioonissa. Toisinaan hän on sijoittunut UFC: n # 1 puntaa-puntaa naishävittäjäksi.

Amanda Nunes syntyi 30. toukokuuta 1988 Salvadorissa, Bahiassa, Brasiliassa. Hän aloitti koulutuksen Karatessa vasta neljän vuoden ikäisenä. Lopulta hän siirtyi nyrkkeilyyn ja sitten 16-vuotiaana harjoitteli Brasilian jiu-jitsua. Nunes muutti pian Yhdysvaltoihin kouluttamaan MMA: ta. Hän teki MMA-debyyttinsä 8. maaliskuuta 2008, ja vastustaja nimeltä Ana Maria kukisti ensimmäisellä kierroksella. Tähän mennessä hän on taistellut yli tusinassa virallisesti pakotetusta MMA-taistelusta ja on voittanut ennätyksensä. Hän on merkittävä siitä, että hän on UFC: n ensimmäinen avoimesti lesbojen mestari, ja hän on seurustellut UFC-taistelijan Nina Ansaroffin kanssa useita vuosia. Amanda Nunes kohtasi 30. joulukuuta 2016 uransa suurimman taistelun siihen asti Pyöreä rousy . Taistelu, UFC 207, käytiin Las Vegasissa Nevadassa. Taistelusta Nunes ansaitsi 100 000 dollaria taisteluun sekä 100 000 dollarin bonuksen. Ronda ansaitsi 3 miljoonaa dollaria vain ilmestyäkseen. Amanda Nunes voitti taistelun ensimmäisellä kierroksella vain 48 sekunnin kuluttua.

Amanda voitti vastustajat UFC 215, 224, 232, 239, 245 ja 250.

Amanda Nunesin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu