Amanda hyödyntää nettovarallisuutta

Paljonko Amanda Tapping Worth on?

Amanda hyödyntämällä nettovarallisuutta: 5 miljoonaa dollaria

Amanda Tappingin nettovarallisuus ja palkka: Amanda Tapping on kanadalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Hän on luultavasti tunnetuin roolistaan ​​scifi-sarjassa Stargate SG-1.

Syntynyt Rochfordissa, Essexissä, Englannissa, Amanda Tapping muutti Ontarioon, Kanadaan, kun hän oli lapsi. Hän valmistui Windsorin yliopistosta, jossa hän keskittyi draamaan Dramatic Arts -koulussa. Hän aloitti ammatillisen uransa työskennellessään teatterissa ja alkoi sitten esiintyä vierailevissa pääosissa tai pääosissa televisio-elokuvissa ja sarjoissa, kuten 'Lisan haamu', 'Muisto', 'Forever Knight', 'Flash Forward' ',' Due South 'ja' The X-Files '. Hänestä tuli kotitalouden nimi, kun hänet valittiin Samantha Carteriksi hittisarjasta Stargate SG-1. Hän oli pääroolinäyttelijä näyttelijöissä sarjan debyytistä vuonna 1997, kunnes se tuli finaaliin vuonna 2007. Hän esiintyi sitten useissa Stargate-spin-off-elokuvissa ja -sarjoissa. Hän tuotti ja näytteli sarjassa 'Sanctuary', joka kesti vuosina 2007-2011. Vuosina 2012--2018 Amanda-vieras näytteli CW-sarjassa Supernatural.

Amanda hyödyntää nettovarallisuutta

Amanda Tapping

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. elokuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, televisio-ohjaaja, television tuottaja
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu