Anderson Cooper Nettovarallisuus

Paljonko Anderson Cooper on arvoinen?

Anderson Cooperin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Anderson Cooperin palkka

12 miljoonaa dollaria

Anderson Cooperin nettovarallisuus: Anderson Cooper on amerikkalainen televisiohenkilöstö, toimittaja ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. CNN: n Anderson Cooper 360 -uutisohjelman nykyisenä isäntänä hän maksaa 12 miljoonan dollarin vuosipalkan.

Varhainen elämä ja uran alku: Anderson Hays Cooper syntyi 3. kesäkuuta 1967 Manhattanilla New Yorkissa. Hän on Wyatt Emory Cooperin ja taiteilijan, muotisuunnittelijan ja perillisen nuorempi poika Gloria Vanderbilt , ja merenkulku- ja rautatemagnaatin Cornelius Vanderbiltin iso-iso-pojanpoika. Kun Cornelius kuoli, inflaatio-oikaistu nettovarallisuus oli 185 miljardia dollaria, mikä riittää tekemään hänestä kaikkien aikojen viiden rikkaimman ihmisen. Andersonin äidin isoisä kuoli, kun hänen äitinsä oli vain vuoden ikäinen. Hän oli Vanderbiltin omaisuuden viimeinen miesperillinen ja jätti koko omaisuutensa, 5 miljoonaa dollaria vuonna 1925 tyttärelleen. Se on sama kuin noin 70 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen. Glorian äiti ja täti taistelivat hänen huoltajuudestaan ​​ja väitetysti säätiön hallinnasta. Hänen tätinsä, Whitney-museon perustaja, voitti lopulta huoltajuuden. Aikuisena Gloria menestyi valtavasti taiteilijana ja muotisuunnittelijana.

Ennen tuloaan uutisankkuriksi Cooper oli malli Calvin Kleinille, Ralph Laurenille ja Macylle 10–13-vuotiailta. Hän meni Yalen yliopistoon, jossa hän opiskeli valtiotieteitä ja kansainvälisiä suhteita. Yliopiston aikana Cooper vietti kaksi kesää harjoittelijana CIA: ssa. Tragedia juuttui, kun hänen isänsä kuoli yhtäkkiä vuonna 1978. 10 vuotta myöhemmin hänen vanhempi veljensä teki itsemurhan. Tämä tapahtuma herätti kiinnostusta journalismiin. Andersonin valmistuttua Yalen yliopistosta hän asui Vietnamissa vuoden ajan ja opiskeli vietnamin kieltä Hanoin yliopistossa. Sitten hän työskenteli tosiasiatarkastajana uutistoimistossa Channel One ja myi säännöllisesti kotitekoisia uutissegmenttejä kanavalle. Cooper kuvasi raportteja Vietnamin elämästä ja kulttuurista ja siirtyi lopulta kertomusten kuvaamiseen eri sodan runtelemilla alueilla, kuten Bosnia, Somalia ja Ruanda, jotka näytettiin Channel One -kanavalla.

Journalismin ura: Cooperista tuli ABC Newsin kirjeenvaihtaja vuonna 1995, ja sen jälkeen hän työskenteli ABC: n World News Now -ohjelmassa 21. syyskuuta 1999. Vuonna 2000 Cooper päätti tarvitsevansa muutosta kiireiseen uutisohjelmaan ja tuli The Mole -lehden isännäksi. 'kahden vuoden ajan ennen paluuta yleisradiointiin. Vuonna 2001 hän liittyi CNN: ään ankkuroidessaan Paula Zahnin kanssa American Morning -elokuvaan. Vuonna 2002 hänestä tuli CNN: n viikonloppu-ankkuri. Hänen oma esityksensä, Anderson Cooper 360, alkoi vuonna 2003. Cooper allekirjoitti monivuotisen sopimuksen CNN: n kanssa vuoden 2007 alussa, mikä antaisi hänelle mahdollisuuden jatkaa avustajana CBS News -ohjelmassa '60 Minutes 'ja työskennellä edelleen CNN: nä. ankkuri ja kirjeenvaihtaja. Kaupan mukaan kaksinkertaistettiin myös hänen palkkansa 2 miljoonasta dollarista vuodessa 4 miljoonaan dollariin.

Toimittajana Cooper on voittanut lukuisia palkintoja kertomuksestaan ​​erilaisista tapahtumista ja aiheista. Näihin kuuluu Emmy-palkinto vuonna 1997, kun hän kattoi prinsessa Dianan hautajaiset Peabody-palkinnon vuonna 2005 hänen hurrikaani Katrina -kansallisuudesta National Headliner -palkinnoksi vuonna 2005 hänen kattavuudestaan ​​Intian valtameren 2004 maanjäristyksessä ja kahdesta tsunamista Emmy vuonna 2011 hänen kattavuudestaan. Haiti ja myös GLAAD Media Award vuonna 2013.

(Kuva: Slaven Vlasic / Getty Images)

Kirjoittaminen ja muut harrastukset: Cooper on kirjoittanut useita artikkeleita freelance-kirjoittajana, myös julkaisuissa, kuten Details-lehdessä. HarperCollins julkaisi toukokuussa 2006 hänen muistelmansa Dispatches from the Edge, ja se oli The New York Timesin bestseller-listan kärjessä saman vuoden kesäkuussa. Vuonna 2017 Cooper myös kirjoitti elokuvan The Rainbow Comes and Goes: A Mother and Son on Life, Love and Loss, yhdessä äitinsä Gloria Vanderbiltin kanssa.

Haastatellessaan Andy Cohenia hänen tuoreimmasta kirjastaan ​​The Andy Cohen Diaries vuonna 2015, he keksivät idean kahden miehen keskusteluvaiheesta, AC2: sta. Duo avasi kansallisen kiertueen Bostonissa, jota seurasivat Miami Beach, Chicago ja Atlanta. He jatkoivat kiertuetta yli 50 kaupunkiin.

Syyskuussa 2010 Warner Bros ja Telepictures allekirjoittivat Cooperin isännöimään valtakunnallisesti syndikoitua Anderson Live -ohjelmaa. Cooper neuvotteli ja allekirjoitti uuden monivuotisen sopimuksen CNN: n kanssa voidakseen jatkaa Ander Cooper 360: n isännöintiä CNN: ssä. Anderson Live kantaesitettiin 12. syyskuuta 2011, mutta juoksi vain kaksi vuodenaikaa sen jälkeen, kun se ei saavuttanut korkeita luokituksia. Cooperilla on aikaisempaa kokemusta puheohjelmien isännöinnistä, jonka hän on aiemmin täyttänyt 'Live with Regis and Kelly' -elokuvan isäntänä vuonna 2007, jolloin Regis Philbin joutui käymään kolminkertaisen ohituksen sydämen leikkauksessa, ja on sittemmin toiminut näyttelyn vieraana-isäntänä. kun joku isännistä ei ole käytettävissä.

Henkilökohtainen elämä: Cooper on avoimesti homo, ja hän oli itse asiassa ensimmäinen avoimesti homo, joka valvoi presidenttikeskustelua vaaleissa, kun hän johti Hillary Clintonin ja Donald Trumpin toista presidentinvaalikeskustelua vuonna 2016. Applen toimitusjohtaja Tim Cook kääntyi myös Cooperin puoleen saadakseen neuvoja ennen päättää tulla julkisesti homoksi. Cooper omistaa rantatalon Brasilian Trancoson kaupungissa sekä kunnostetun entisen tulipalon New Yorkin Greenwich Villagesta, jonka hän osti vuonna 2010 4,3 miljoonalla dollarilla.

Cooperin äiti kuoli kesäkuussa 2019. Hänen kuolemansa aikaan Gloria Vanderbiltin nettovarallisuus oli 200 miljoonaa dollaria. Muutama viikko kuolemansa jälkeen paljastui, että hän oli jättänyt suurimman osan omaisuudestaan ​​pojalleen.

Anderson Cooper Nettovarallisuus

Anderson Cooper

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Palkka: 12 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. kesäkuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Malli, toimittaja, kirjailija, elokuvantuottaja, juontaja, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Anderson Cooperin tulos

  • Anderson Cooper 360 ° 10 000 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu