Andrew Luck Nettovarallisuus

Kuinka paljon Andrew Luck on arvoinen?

Andrew Luck Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Andrew Luckin palkka

9 miljoonaa dollaria

Andrew Luckin nettovarallisuus, uran ansiot ja palkka: Andrew Luck on eläkkeellä oleva amerikkalainen jalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Uransa huipulla hän ansaitsi 24 miljoonan dollarin vuosipalkan. Washington L DC: ssä syntynyt Andrew Luck pelasi vaikuttavaa jalkapalloa koko lukion uransa ajan. Hän valmistui lukiosta yhteishallinnoijana ja huippuluokan jalkapallon rekrytoijana. Myöhemmin hän päätti osallistua Stanfordin yliopistoon, jossa hän oli jälleen erittäin menestyvä ja voitti useita arvosanoin, mukaan lukien hänet nimitettiin vuoden PAC-10-hyökkääväksi pelaajaksi ja hänet valittiin All PAC-10 -joukkueeseen. Hänet nimettiin myös vuoden 2010 Orange Bowl MVP: ksi. Hän oli oikeutettu luonnokseen vuonna 2010, mutta päätti suorittaa opinnot Stanfordissa ja jatkoi kolmannen menestyvän vuoden koulussa. Hänet laati Indianapolis Colts vuonna 2012. Andrew oli NFL-viikon tulokas useita kertoja sen jälkeen, kun hän aloitti NFL-uransa heinäkuussa 2012. Hänellä on myös ennätys tulokkaan kaikkein ohi kulkeneista telakoista yhdessä ottelussa NFL: ssä. . Kun Andrew Luck allekirjoitti Indianapolis Coltsin kanssa numero 1. vedonlyönnin, hänelle myönnettiin 14,518 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus. Kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana Andrew ansaitsi 50 miljoonaa dollaria palkasta ja merkinnöistä, mikä teki hänestä yhden planeetan eniten palkattuja urheilijoita. Hänen hyväksyntänsä ovat TD Ameritrade, DirecTV, Panini ja BodyArmor. Vuonna 2016 Andrew Luck allekirjoitti 5 vuoden 123 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamisen, joka sisälsi 32 miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen. Se teki Andrew Luckista NFL: n eniten palkatun pelaajan keskipalkan perusteella.

Andrew Luckin eläkkeelle siirtyminen: 24. elokuuta 2019 Andrew hämmästytti urheilumaailmaa, kun hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle NFL: stä useiden pysyvien vammojen vaivaaman. Hän ansaitsi vain yli 97 miljoonaa dollaria palkkaa uransa aikana.

Kuinka paljon rahaa Andrew Luck luopui ? Eläkkeelle siirtymisajankohtana Andrewlla oli kolme vuotta jäljellä kuuden vuoden jatko-oikeudesta, jonka hän allekirjoitti kesäkuussa 2016. Tämä jatko lisäsi viisi vuotta hänen alokassopimukseensa ja oli arvoltaan yhteensä 139 miljoonaa dollaria. Eläkkeelle siirtyessään Andrew luopui 58,125 miljoonasta dollarista. Erityisesti hän luopui 9 miljoonan dollarin palkasta kaudelle 2019, vuoden 2019 palkinnolle 6 miljoonaa dollaria (joka erääntyi kuukaudessa eläkkeelle siirtymisestä), 22 miljoonan dollarin palkasta ja listapalkkiosta vuodelle 2020 sekä 21 miljoonan dollarin palkasta ja luettelosta 2021. Coltsilla on oikeus pyytää Andrewta palauttamaan 12,8 miljoonan dollarin arvoinen bonusrahojen allekirjoittaminen.

Jos Andrew olisi päättänyt jäädä NFL: ään ja yrittää toipua loukkaantumisistaan ​​JA palata suuruuden pelaamiseen, hän olisi voinut ansaita huomattavia summia tulevia sopimusrahoja. On mahdollista, että siihen mennessä, kun hänen jatkamisensa oli päättynyt, Andrew olisi voinut allekirjoittaa Russell Wilsonin kaltaisen sopimuksen, joka olisi maksanut 225 miljoonaa dollaria viiden vuoden aikana. Voidaan sanoa, että Andrew luopui 275 miljoonasta dollarista tulevissa uran ansioissa. Ja se on yksin palkka. Coltin omistaja Jim Irsay arvioi, että Andrew luopui 400 - 500 miljoonasta dollarista eläkkeelle jäätyään.

Andrew Luck Nettovarallisuus

Andrew Luck

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Palkka: 9 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. syyskuuta 1989 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu