Andy Griffith Nettovarallisuus

Paljonko Andy Griffith Worth on?

Andy Griffithin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Andy Griffithin nettovarallisuus: Andy Griffith oli amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 60 miljoonaa dollaria. Griffith tunnetaan ehkä parhaiten kahdesta ikonisesta televisioroolista näyttelyissä, joissa hän esiintyi: The Andy Griffith Show ja Matlock.

Aikainen elämä: Andy Samuel Griffith syntyi 1. kesäkuuta 1926 Mount Airyssä, Pohjois-Carolinassa. Hänen vanhempansa olivat Carl Lee Griffith ja Geneva Griffith. Lapsena Griffith otti sukulaisensa siihen pisteeseen asti, jolloin hänen vanhemmillaan oli keinot ostaa talo. Griffith tuli perheestä, jolla oli huomattavasti vähemmän varoja kuin monilla tuolloin, usein nukkumaan pukeutumislaatikoissa. Nöyrästä alusta huolimatta Griffith kasvoi arvostamalla musiikkia syvästi koko hänen elämänsä ajan ja huipentui hedelmälliseen uraan musiikissa sekä elokuvissa ja televisiossa.

Griffith osallistui Mount Airyn lukioon, jossa hän kiinnostui dramaattisesta taiteesta jo varhaisessa vaiheessa - hän osallistui koulun draamaohjelmaan. Varhaisessa vaiheessa näyttelijänään Griffith ansaitsi roolin Paul Greenin elokuvassa The Lost Colony, joka oli näytelmä Roanoke Islandista, joka on edelleen suosittu ja jopa esillä tänään. Griffith soitti erilaisia ​​hahmoja, kunnes hän laski vertailuroolin Sir Walter Raleighiksi - mieheksi, jonka Pohjois-Carolinan pääkaupunki nimettiin.

Griffith löysi paikkansa yhteisöstään jumaluutta edeltävänä opiskelijana Pohjois-Carolinan yliopistossa Chapel Hillissä (1944). Opiskellessaan Griffith osallistui draamaan ja musiikkiteatteriin valmistuen vuonna 1949. Hänen tutkintonsa oli musiikista. Tämän jälkeen Griffith jatkoi lukion musiikin opettamista kolme vuotta, ennen kuin hän teki päätöksen jatkaa uraa viihdealalla.

Elokuva- ja televisio-ura: Griffith, nimettyään itselleen äänityksen, esiintyi Ira Levinin tunnin tunnissa 'Ei aikaa kersanteille', roolia, jota laajennettiin Ira Levinin täyspitkässä teatteriversiossa Broadwaylla. Tämä erityinen rooli ansaitsi Griffithille vuoden 1956 Tony Award -ehdokkaan elokuvasta 'Distinguished Supporting or Featured Dramatic Actor' - jonka hän lopulta menetti Ed Begleylle.

Griffith otti myöhemmin uudelleen vanhan roolin elokuvan 'Ei aikaa kersantteille' (1958) elokuvalle, joka näytti myös Don Knottsia, mikä olisi alku elinikäiselle yhteistyölle.

Näyttelijänä Griffith sai lisää tunnustusta roolistaan ​​kriitikoiden ylistämässä 1957: n 'Kasvot väkijoukossa', ja myöhemmin työstään tilannekomediassa 'Andy Griffith Show', jossa hän näytteli Sheriff Andy Taylorina nuoren Ron Howardin rinnalla. Leijonanosan 70-luvulta Griffith valittiin TV-elokuvien rooleihin, joihin sisältyivät Go Ask Alice, The Strangers in 7A, Winter Kill ja mikä olisi hänen ensimmäinen roolinsa konna 'Rukoile villikissoja'.

Griffith jätti tunnetusti The Andy Griffith Show'n vuonna 1968, kun taas itse show oli edelleen erittäin suosittu. Tuolloin Griffith perusti oman tuotantoyhtiön, jota hän kutsui Andy Griffith Enterprisesiksi, vuonna 1972. Griffithin alkuperäiset vaihtoehtoiset televisio-ohjelmat olivat kuitenkin huomattavasti vähemmän menestyviä ohjelmia, kuten 'Headmaster', 'The New Andy Griffith Show' ja 'The Yeagers, muun muassa.

Griffith jatkoi myös näyttelemistä kuuluisien nimien, kuten Jeff Bridgesin, kanssa pitkäkestoisessa komediassa 'Lännen sydämet', ja esiintyi Tom Berengerin rinnalla myös 'Länsi-komedian huijauksessa Rustlers' Rhapsody '.

Odottamattoman tilan jälkeen, joka johti tilapäiseen jalkojen halvaantumiseen, Griffith palasi voitokkaasti pieneen ruutuun Matlockissa nimihahmona Ben Matlock. Matlock juoksi menestyksekkäästi vuosina 1986-1995 - sekä NBC: llä että ABC: llä. Matlockissa Griffith soitti maan lakimiehiä, jotka työskentelivät Atlantassa Georgiassa. Alkuperäisen kauden lopussa Matlock oli jo luokitushitti, joka esitettiin tiistai-iltana. Griffith voitti People's Choice -palkinnon vuonna 1987 kestävästä työstään ja näyttelijöistä Matlockissa.

Myöhemmin Griffith esiintyi elokuvassa 'Tarjoilija' Keri Russellin rinnalla. Hänen viimeinen esiintymisensä johtavassa roolissa olisi romanttinen komedia 'Pelaa peliä'.

Poliittinen elämä: Griffithillä oli tilaisuus juosta Jesse Helmsiä vastaan ​​Yhdysvaltain senaatille Pohjois-Carolinassa, mutta hän hylkäsi tarjouksen. Lokakuussa 2008 Griffith liittyi jälleen Ron Howardiin kannattamalla Barack Obaman Funny Or Die -tapahtumaa.

Griffith tunnettiin suosivan demokraattisia ehdokkaita ja käytti kykyjään televisiomainoksissa, jotka kannattivat Pohjois-Carolinan kuvernöörejä, kuten Mike Easley ja Bev Perdue. Griffith puhui vihkimisseremonioissa molemmille ihmisille.

Griffith lainasi myös tähtivoimansa auttamaan Medicare-mainoksissa vuonna 2010.

Henkilökohtainen elämä: Griffith meni naimisiin Barbara Bray Edwardsin kanssa 22. elokuuta 1949. He adoptoivat kaksi lasta: pojan nimeltä Andy Samuel Griffith Jr. ja tyttären nimeltä Dixie Nann Griffith. Kaksi erosivat vuonna 1972. Griffithin toinen vaimo oli Kreikan näyttelijä Solica Cassuto, ja he pysyivät naimisissa vuosina 1973-1981. Griffith meni naimisiin kolmannen kerran Cindi Knightin kanssa 12. huhtikuuta 1983 - molemmat tapasivat ja putosivat rakkautta, kun Griffith kuvasi Murhaa Cowetan piirikunnassa.

Griffith kuoli 3. heinäkuuta 2012 sydänkohtauksesta. Hän oli 86-vuotias. Griffith pysyi Manteossa, Roanoke Islandilla, Pohjois-Carolinassa viimeisiin päiviinsä asti. Griffith haudattiin perheensä hautausmaalle Roanoke-saarelle.

Andy Griffith Nettovarallisuus

Andy Griffith

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. kesäkuuta 1926 - 3. heinäkuuta 2012 (86 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Näyttelijä, käsikirjoittaja, laulaja, televisio-tuottaja, koomikko, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu