Andy Milonakisin nettovarallisuus

Paljonko Andy Milonakis on arvoinen?

Andy Milonakisin nettovarallisuus: miljoona dollaria

Andy Milonakisin nettovarallisuus: Andy Milonakis on amerikkalainen näyttelijä, kirjailija ja räppäri, jonka nettovarallisuus on miljoona dollaria. Milonakis tunnetaan eniten esiintymisistään Jimmy Kimmel Live! ja MTV / MTV2: n The Andy Milonakis -näyttelyyn (2005–2007), jonka hän loi yhdessä Jimmy Kimmelin kanssa. Andy on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Waiting ... (2005), Crank Yankers (2007) ja Kroll Show (2013). Milonakis sai ensimmäisen kerran huomionsa vuoden 2003 videostaan ​​The Super Bowl Is Gay, ja myöhemmin hän aloitti rap-videoiden lähettämisen YouTubeen. Hänen YouTube-kanavallaan on 539 000 tilaajaa ja yli 100 miljoonaa katselukertaa, ja hän on myös suosittu Twitchissä, jossa hänellä on yli 549 000 tilaajaa.

Aikainen elämä: Andy Milonakis syntyi Andrew Michael Milonakikseksi 30. tammikuuta 1976 Katonahissa New Yorkissa. Hän varttui Queensissa kreikkalaisamerikkalaisten vanhempien ja vanhemman sisaren kanssa, ja hänellä on kasvuhormonin puute, joka saa hänet näyttämään ja kuulostavan nuorelta. Kun Andy oli opiskelija John Jay High Schoolissa, hän käytti itsensä alentamista kiusaamisen välttämiseksi, ja hän on sanonut, että 'huumori on loistava puolustusmekanismi'. Milonakis on suorittanut tietotekniikan tutkinnon ja työskennellyt teknisen tuen tilitoimistossa, jonka yritys antoi hänen mennä, kun hän alkoi esiintyä Jimmy Kimmel Live! koska hän ei viettänyt tarpeeksi aikaa toimistossa. Työskennellessään yrityksessä Andy osallistui luokkiin kuuluisaan Upright Citizens Brigade Theatre -teatteriin ja teki improvisaatiota ja stand-upia vapaa-ajallaan.

Ura: Milonakis kutsuttiin ystävänsä Super Bowl -juhliin 26. tammikuuta 2003, ja menemisen sijaan hän jäi kotiin ja nauhoitti videon nimeltä 'The Super Bowl Is Gay'. Video meni virukseen kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Andy lähetti sen AngryNakedPat.com-sivustolle. Kirjailija myöhäisillan talk-show'lle 'Jimmy Kimmel Live!' näki videon, ja Andy sai pian sähköpostin yhdeltä näyttelyn tuottajalta ja pyysi häntä soittamaan välittömästi. Kimmel soitti videon näyttelyssään ja kertoi yleisölleen: 'Lapsesta tulee tähti.' Hän näytti toisenlaisen Milonakis-videon seuraavana iltana ja sitten Andy alkoi esiintyä näyttelyssä tekemällä hauskoja man-the-street-haastatteluja ympäri maata. Hän säästää rahaa, jonka hän ansaitsi esiintymisistään Jimmy Kimmel Live! ja muutti Los Angelesiin.

(Kuva: Brad Barket / Getty Images)

Kun Milonakis muutti L.A: han, hän alkoi työskennellä pilottiidean kanssa Kimmelin kanssa. Kaksi sävelsi idean MTV: lle, ja The Andy Milonakis Show syntyi. Näyttely ensi-iltansa MTV: ssä 26. kesäkuuta 2005, ja muutti MTV2: een toisen ja kolmannen kauden ajan. Andy Milonakis -esitys esitettiin 22 jaksoa, ennen kuin se peruutettiin toukokuussa 2007, ja se ansaitsi Teen Choice Award -ehdokkaan Choice Summer -sarjasta vuonna 2005. Näyttelyyn sisältyi luonnoksia, katu-ihmissegmenttejä ja julkkisvieraita, mukaan lukien Kimmel, John Stamos, Sarah Silverman, Snoop Dogg ja Paul Reubens. Andy Milonakis -näyttelyn lopusta lähtien Andy on esiintynyt useissa elokuvissa, mukaan lukien Who's Your Caddy? (2007), 'Extreme Movie' (2008) ja 'Mac & Devin Go to High School' (2012), ja hän ilmaisi N.E.P.T.R. kahdeksassa jaksossa Cartoon Networkin seikkailuaikaa (2010–2018).

Milonakis oli räppiryhmän Three Loco jäsen Riff Raffin ja Dirt Nastyin kanssa, ja trio julkaisi albumin ¡Three Loco! vuonna 2012. Ryhmä hajosi vuonna 2014, mutta he kokoontuivat nauhoittamaan uuden kappaleen '' Arrogant American Freestyle '' vuonna 2020. Andy on julkaissut useita sinkkuja, kuten Let Me Twitter Dat (2009), Lemonade Bubble Gum '(2010) ja' Pahin päivä '(2013), ja hän on esiintynyt Snoop Doggin, Diwonin, Hands of Tymen, Chain Swangazin ja Gucci Manen kappaleilla.

Henkilökohtainen elämä: Andy nauttii pokerin pelaamisesta, ja huhtikuussa 2020 hän allekirjoitti sopimuksen Americas Cardroomin kanssa suoratoistamaan online-pokeria Twitch-kanavallaan. Hän osallistui aiemmin pokeriturnaukseen, josta hyötyi Feeding America ja sijoittui kolmanneksi, sekä vuoden 2007 Fantasy Poker Night -tapahtumaan, joka keräsi varoja Lili Claire -säätiölle. Hän on esiintynyt myös Live at the Bike -pokerivirrassa ja pelannut RunItUp Reno -festivaaleilla.

Andy Milonakisin nettovarallisuus

Andy Milonakis

Nettovarallisuus: Miljoona dollaria
Syntymäaika: 1976-01-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,664 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu