Angelina Jolie Net Worth

Kuinka paljon Angelina Jolie Worth on?

Angelina Jolie Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Angelina Jolie nettovarallisuus: Angelina Jolie on amerikkalainen näyttelijä, elokuvantekijä ja humanitaarinen. Hän on toisinaan ollut yksi maailman parhaiten palkattuista näyttelijöistä, ja hän on käskenyt 20 miljoonaa dollaria palkkaa yhdestä roolista. Angelina Jolien nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria tämän kirjoituksen jälkeen. Tyypillisenä viime vuonna Angelina ansaitsee 20-30 miljoonaa dollaria elokuvien palkoista ja suosituksista. Esimerkiksi Angelina ansaitsi kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välillä 35 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Angelina Jolie Voight syntyi 4. kesäkuuta 1975 Los Angelesissa Kaliforniassa. Hän on näyttelijöiden tytär John Voight ja näyttelijä Marcheline Bertrand. Jolien vanhemmat erosivat vuonna 1976, ja hän ja hänen veljensä James Haven asuivat äitinsä luona, joka luopui näyttelijöiden pyrkimyksistä kasvattaa lapsiaan. Hänen isänsä menestyvä näyttelijäura inspiroi nuorta Angelinaa näyttelijäksi. Kun hän oli viisivuotias, hänellä oli vähän osaa isänsä elokuvassa Lookin 'to Get Out (1982). Kun hän oli kuusi, hänen äitinsä ja asuva poikaystävänsä muutti Palisadesiin, New Yorkiin. He muuttivat takaisin Los Angelesiin viisi vuotta myöhemmin. Juuri silloin hän päätti haluavansa toimia ja ilmoittautui Lee Strasberg -teatteriin. Hän harjoitteli siellä kaksi vuotta.

Jolie vietti jonkin aikaa Beverly Hillsin lukiossa, jossa hän tunsi olevansa eristetty varakkaista luokkatovereistaan, koska hänen perheensä selviytyi äitinsä vaatimattomista tuloista. Muut teini-ikäiset kiusasivat häntä siitä, että hän oli hyvin ohut lasien ja henkselien kanssa. Hänen äitinsä yritti saada hänet malliin, mutta varhaiset yritykset epäonnistuivat. Hän siirtyi Morenon lukioon. Juuri tässä vaiheessa hän alkoi käyttää kaikkia mustia vaatteita. Hän asui poikaystävänsä kanssa ja kokeili veitsen pelaamista.

Ura: Jolien ensimmäinen päärooli elokuvassa oli vuonna 1993 suorasta videoon liittyvä sci-fi-trilleri Cyborg 2, jota seurasi kulttihitti Hackers vuonna 1995. Hänen läpimurtoroolinsa tuli kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1997, elämäkerrallisen George Wallacen, josta hän voitti ensimmäisen Golden Globe -palkintonsa, seurasi toisen Golden Globe -palkinnon supermallin Gia Carangin esityksestä HBO: n Giassa. Jolie pyyhkäisi palkinnot ansaitsemalla kolmannen Golden Globe, toisen näyttelijöiden kiltapalkinnon ja ensimmäisen Oscar-palkintonsa roolista Tyttö, keskeytetty -elokuvassa. Jolien monimuotoisuus on varmistanut hänen roolinsa toimintatähtinä, kuten nähdään Lara Croft -franchisingissa ja Mr. and Mrs.Smithissä sekä äänielokuvana näyttelijöinä Shark Tale ja Kung-Fu Panda, joka on Jolien tähän mennessä taloudellisesti menestynein elokuva tulos 632 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Jolie ohjasi, kirjoitti ja tuotti elokuvan Veren ja hunajan maassa vuonna 2011. Kolmen ja puolen vuoden poissaolon jälkeen Jolie näytteli elokuvassa Maleficent (2014), elävän toiminnan uudelleenkuvittelussa Disneyn vuoden 1959 animaatioelokuva Nukkuva kauneus. Samana vuonna hän kirjoitti ja ohjasi elokuvan Katkeamaton. Jolien seuraava ohjaajatyö oli avioliittodraama Meren rannalla (2015), jossa hän näytteli tuolloin aviomiehensä Brad Pittiä vastapäätä, merkitsemällä heidän ensimmäistä yhteistyötään vuoden 2005 Mr. & Mrs.Smithin jälkeen. Jolie kirjoitti, tuotti ja ohjasi myös vuoden 2017 elokuvan First They Killed My Father ja näytteli ja johtaja tuotti elokuvan The Breadwinner.

Jolie toisti Maleficentin roolin Disneyn fantasia-jatko-ohjelmassa Maleficent: Mistress of Evil vuonna 2019, joka sai kriitikoilta epäedullisia arvosteluja, mutta menestyi kohtuullisen hyvin lipputuloissa, kun bruttomäärä oli 490 miljoonaa dollaria.

Palkan kohokohdat : Pelkästään vuosien 2001 ja 2011 välillä Angelina Jolie ansaitsi yli 120 miljoonaa dollaria pelkästään elokuvapalkkoina. Hän ansaitsi 7 miljoonaa dollaria ensimmäisestä Lara Croft -elokuvasta ja sitten 12 miljoonaa toisesta. Hän ansaitsi 10 miljoonaa dollaria Mr & Mrs Smithille, The Good Shepherd ja A Mighty Heart. Hänen palkkansa hyppäsi Wantedin 15 miljoonaan dollariin, sitten 20 miljoonaan dollariin Salt ja 19 miljoonaan dollariin The Tourist.

(Kuva: Eamonn M.McCormack / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Jolie tapasi Jonny Lee Millerin Hackers-sarjassa vuonna 1995 ja meni naimisiin hänen kanssaan maaliskuussa 1996. Perinteisen morsiamen puvun sijasta Jolie käytti mustia kumihousuja ja valkoista t-paitaa, joihin hän oli kirjoittanut sulhasensa nimen vereen. Jako seuraavana vuonna ja erosi vuonna 1999.

Jolien avioero saatiin päätökseen juuri ennen kuin hän meni naimisiin näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa 5. toukokuuta 2000 Las Vegasissa kahden kuukauden treffien jälkeen. He tapasivat vuoden 1999 Työntöpeltin sarjassa. Pariskunta tunnettiin julkisista ilmoituksista rakkaudestaan, mukaan lukien pukeutuneet toistensa veripulloihin kaulassaan. Jolie ja Thornton adoptoivat Kambodžasta pojan Maddoxin maaliskuussa 2002. He erosivat äkillisesti kolme kuukautta myöhemmin. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen 27. toukokuuta 2003.

Joliea syytettiin Brad Pittin ja Jennifer Anistonin avioeron aiheuttamisesta lokakuussa 2005. Hän kertoi rakastuneensa Pittiin, kun he kuvaivat 2005 Mr. & Mrs Smithiä. He tulivat julkisiksi suhteestaan ​​tammikuussa 2006, kun hän vahvisti olevansa raskaana lapsensa kanssa. Jolie ja Pitt olivat yhdessä 12 vuotta. Heidän perheensä kasvoi kuuteen lapseen, joista kolme adoptoitiin. Jolie ja Pitt menivät naimisiin 23. elokuuta 2014. He erosivat syyskuussa 2016. Heidän avioeromenettelynsä ja huoltajuutensa käytiin. Heidän avioero oli lopullinen 12. huhtikuuta 2019.

Joliella on kuusi lasta: kolme poikaa ja kolme tytärtä. Lapsista kolme adoptoitiin kansainvälisesti, kun taas kolme on hänen biologisia lapsiaan Brad Pittin kanssa. Maddox (s. 2001) adoptoitiin Kambodžasta vuonna 2002 Billy Bob Thorntonin kanssa. Pitt adoptoi Maddoxin vuonna 2006. Jolie adoptoi Paxin (s. 2003) Vietnamista vuonna 2007 ja Pitt vuonna 2008. Jolie ja Pitt adoptoivat Zaharan (s. 2005) Etiopiasta vuonna 2005. Shiloh (s. 2006) , Knox (s. 2008) ja Vivienne (s. 2008) ovat Jolien ja Pittin biologisia lapsia.

Jolie on vahvasti mukana humanitaarisissa ponnisteluissa, hän on ollut mukana UNHCR: ssä, matkustanut ympäri maailmaa kenttäoperaatioissa ja lahjoittanut rahaa erilaisille avustusjärjestöille. Jolie perusti myös näyttelijän kanssa Jolie-Pitt -säätiön Brad Pitt .

Kiinteistöt : Angelina maksoi kesäkuussa 2017 24,5 miljoonaa dollaria kodista LA: n Los Felizin naapurustossa. Tuolloin se oli suunnilleen kaksinkertainen naapuruston ennätyshintaan. Koti sijaitsee Laughlin Parkin aidatulla alueella vain viiden minuutin päässä Brad Pittin omistamasta yhdisteestä Bronson Canyonissa. Vuosina 1913–195 2 hehtaarin kokoinen tila oli Cecil B. Demillen käytössä.

Rahaongelmat ? Osana katkeraa avioerotaistelua elokuussa 2018 Angelina väitti olevansa käteisvammainen ja vaati enemmän taloudellista tukea Brad Pittiltä. Oikeudenkäyntiasiakirjoista kävi ilmi, että Pitt oli antanut Jolielle 8 miljoonaa dollaria käsirahana 25 miljoonan dollarin Cecil B. Demillen kartanosta, koska hänellä ei ollut varoja itse. Todellisuudessa on todennäköistä, että Angelinalla on runsaasti varoja, jotka on lukittu luottamusrahastoihin ja sijoituksiin.

Kun he menivät naimisiin vuonna 2014, Pitt ja Jolie olivat yhtä mieltä siitä, etteivät he tarvitsisi ennakkomaksua, koska molemmat tulivat avioliittoon, jonka nettovarallisuus oli 'yli 100 miljoonaa dollaria'. Joten missä Jolien rahat ovat? Yksi vastaus on, että hän ei yksinkertaisesti halunnut myydä omaisuuttaan uuden talon ostamiseksi, koska hän tiesi, että Pitt oli melkein varmasti velvollinen toimittamaan hänelle varat. On myös huomattava, että elokuun 2017 ja elokuun 2018 välillä Angelina ansaitsi 28 miljoonaa dollaria palkasta ja merkinnöistä, mikä teki hänestä planeetan toiseksi eniten palkatun näyttelijän.

Angelina Jolie Net Worth

Angelina Jolie

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. kesäkuuta 1975 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,69 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, ääninäyttelijä, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, kirjailija, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Angelina Jolie Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Veren ja hunajan maassa 2 500 000 dollaria
 • Kung Fu Panda 2 1 000 000 dollaria
 • Turisti 19 000 000 dollaria
 • Suola 20000000 dollaria
 • Halusi 15 000 000 dollaria
 • Beowulf 8 000 000 dollaria
 • Mahtava sydän 10 000 000 dollaria
 • Hyvä paimen 10 000 000 dollaria
 • Mr. & Mrs Smith 10 000 000 dollaria
 • Lara Croft Tomb Raider: Elämän kehto 12 000 000 dollaria
 • Lara Croft: Tomb Raider 7 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu