Angus T. Jonesin nettovarallisuus

Kuinka paljon Angus T.Jones on arvoinen?

Angus T.Jonesin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Angus T.Jonesin palkka

350 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Angus T.Jonesin nettovarallisuus ja palkka : Angus T.Jones on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Angus T.Jones on tunnetuin roolistaan ​​pitkäaikaisessa televisio-ohjelmassa Kaksi ja puoli miestä. Angus esiintyi näyttelyssä vuosina 2003-2013 ja vuonna 2015. Yhteensä hän esiintyi 213 jaksossa. Uransa huipulla 'Kaksi ja puoli miestä' Angus ansaitsi huikeat 350 000 dollaria jaksoa kohden, noin 9-10 miljoonaa dollaria vuodessa, kun syndikaatiopisteet otetaan huomioon. Jones oli television palkattu lapsitähti monien vuosien ajan.

Varhainen elämä ja ura: Angus T.Jones syntyi Austinissa, Texasissa 8. lokakuuta 1993, vanhempi kahdesta veljestä. Hän teki ammatillisen debyyttinsä 90-luvun lopulla ja esiintyi useissa televisiomainoksissa ennen päiväkodin aloittamista. Sitten hän siirtyi televisio- ja elokuvateokseen, esiintymällä sellaisissa projekteissa kuten Simpatico, See Spot Run, ER, Dinner with Friends, Rookie, Bringing Down the House ja George of George. viidakko 2 '. Hän esiintyi myös elokuvassa The Christmas Blessing.

'Miehen puolikkaat': Vuonna 2003 Angus valittiin rooliin, joka tekisi hänestä kotitalouden nimen, kuten Jake Harper sarjassa 'Kaksi ja puoli miestä'. Angus T.Jones oli ensimmäinen lapsinäyttelijä, jonka tuottajat näkivät Jaken roolista, ja he heittivät hänet, kun hän oli vielä koe-esiintymässä. Hänen hahmonsa Jake muodosti otsikossa olevan 'puolimiehen', 10-vuotiaan, joka asui eronneen isänsä kanssa, jota soitti Jon Cryer, ja hedonistisen setän, jonka kuvasi Charlie Sheen. Esityksessä oli keskimäärin noin 15 miljoonaa ihmistä, ja se oli suosituin komediasarja Yhdysvalloissa suurimman osan ajasta. Näyttelyn kauden yhdeksän aikana, joka kesti vuosina 2011-2012, Angusin hahmo Jake sai kilpailukykyisimmät tarinat. Hänet kuvattiin raskaana marihuanan käyttäjänä sekä seksuaalisesti aktiivisena vanhempien naisten kanssa. Lokakuussa 2012 Jones antoi haastattelun seitsemännen päivän adventistiradio-ohjelmalle '' Ennustusten ääni '', jossa hän kuvaili polkuaan uuteen uskonnolliseen uskoon. Seuraavan kuukauden aikana hän sanoi olevansa kastettu eikä halunnut enää esiintyä elokuvassa Kaksi ja puoli miestä, kutsumalla ohjelmaa saastaksi ja sanomalla, että se oli ristiriidassa hänen uskonnollisten näkemystensä kanssa. Hän kehotti myös faneja lopettamaan esityksen katsomisen. Hänen räjähdyksensä sai tiedotusvälineiden huomion, kun hän esiintyi videossa, joka oli lähetetty Christopher Hudsonin johtaman riippumattoman ministeriön ForeRunner Chroniclesin YouTube-kanavalle. Jones antoi seuraavana päivänä lausunnon, jossa hän selvitti kantaansa ja selitti, että hän 'ei voi käsitellä kaikkea sanottua tai korjata jokaista vääristelyä tai väärinkäsitystä'. Kaksi ja puoli miestä -tuottajien mukaan häntä ei odotettu palanneen sarjaan vasta vuonna 2012, ja huhtikuussa 2013 he alensivat hänet kauden 11 toistuvaksi rooliksi. sarjan finaalissa kaudella 12, joka esitettiin 19. helmikuuta 2015.

Muut hankkeet: Näyttelijän uransa lisäksi hän on myös koulutettu laulaja. Angus osallistui Colorado Boulderin yliopistoon, kun hän jätti kaksi ja puoli miestä. Vuonna 2016 Jones liittyi Justin Combsin ja Kene Orijoken perustaman multimedian ja tapahtumien tuotantoyrityksen Tonight johtoryhmään.

(Kuva: Christopher Polk / Getty Images)

Jones on aktiivinen monissa hyväntekeväisyystoimissa, mukaan lukien First Star Organization, joka auttaa hyväksikäytettyjä ja laiminlyötyjä lapsia. Elokuussa 2008 hän liittyi muihin kuuluisuuksiin Rock 'N Roll -fantasialeirille. Myös vuonna 2008 hän osallistui Variety's Power of Youth -etuuteen St. Jude -lastentutkimussairaalassa Memphisissä, Tennessee. Lokakuussa 2009 hänelle myönnettiin Rising Start of 2009 -palkinto Big Brothers Big Sisters -palkinnosta. Hän tukee myös kiusaamisen vastaista liittoa Be a Star, jonka ovat perustaneet Creative Coalition ja WWE. Jones esiintyi Kids Centerissä Dream Center LA -elokuvassa Annie-näyttelijöiden kanssa hurrikaani Katrinan orpojen lapsille suunnatussa hyväntekeväisyystapahtumassa.

Angus T. Jonesin nettovarallisuus

Angus T.Jones

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Palkka: 350 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 8. lokakuuta 1993 (27 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Angus T.Jonesin tulos

  • Kaksi ja puoli miestä 250 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu