Angus Youngin nettovarallisuus

Kuinka paljon Angus Young on arvoinen?

Angus Youngin nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria

Angus Youngin nettovarallisuus: Angus Young on skotlantilainen syntyperäinen australialainen kitaristi ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Australian hard rock -yhtyeen AC / DC: n perustaja Young tunnetaan erittäin energisistä esityksistään, koulupoikien yhtenäisistä pukeutumisvaatteistaan ​​ja Chuck Berryn '' ankka-kävelyn '' (uudelleen) suosimisesta. Maailman 14. myydyin taiteilija, jonka myynti on yli 200 miljoonaa levyä, AC / DC on julkaissut 16 studioalbumia ja kappaleita, kuten 'Highway to Hell', 'You Shook Me All Night Long', 'Dirty Deeds Done Dirt Cheap' ja 'Back in Black' ovat olleet klassisten rock-radioasemien katkelmia jo vuosikymmenien ajan. Heidän 25x Platinum 1980 -levynsä 'Back in Black' osuus 50 miljoonasta myynnistä on luokiteltu kaikkien aikojen toiseksi myydyimmäksi levyksi. Rolling Stone -lehti sijoittui Angus # 24 heidän 100 parhaan kitaristinsa listalle, ja Young ja hänen AC / DC-bändikaverinsa valittiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2003.

Aikainen elämä: Angus Young syntyi Angus McKinnon Young 31. maaliskuuta 1955 Glasgow'ssa Skotlannissa. Hänen äitinsä, Margaret, oli kotiäiti, ja hänen isänsä William palveli lentokoneiden mekaanikkona kuninkaallisissa ilmavoimissa toisen maailmansodan aikana. Angus on nuorin Margaretin ja Williamin kahdeksasta lapsesta, ja vuoden 1963 'suuren jäätymisen' jälkeen perhe muutti Sydneyyn, Australiaan. Young osallistui Ashfieldin poikien lukioon, mutta keskeytti, kun hän oli 15-vuotias. Useita pienistä lapsista siunattiin musiikillisilla kyvyillä, ja Angus oppi ensin soittamaan banjoa (sen jälkeen kun se oli joustettu kuudella kielellä), ja sitten hän aloitti toisen käden akustisen soittamisen. äitinsä ostama kitara. Young osti ensimmäisen Gibson SG: n 1970-luvun alussa, ja hän on jatkanut useiden Gibson SG: n käyttöä koko uransa ajan. Gibson kiitti häntä uskollisuudestaan ​​nimeämällä allekirjoituskitaran hänen jälkeensä vapauttamalla Angus Young SG: n vuonna 2000.

Ura: Angus aloitti musiikkiuransa Marcus Hook Roll Bandissä, johon kuului myös hänen veljensä Malcolm ja George. Yhtye julkaisi albumin 'Tales of Old Grand Daddy' vuonna 1973. Young soitti myös Kantuckee-yhtyeessä (myöhemmin nimeltään Tantrum) ennen kuin hän perusti AC / DC: n Malcolmin kanssa vuonna 1973. Angus aloitti kitaratehtävät Malcolmin soittaessa rytmikitaraa. , ja yhtyeen alkuperäiseen kokoonpanoon kuului myös laulaja Dave Evans, basisti Larry Van Kriedt ja rumpali Colin Burgess. Angus piti useita näyttämöpukuja, kuten Zorro, Spider-Man ja Superman-parodia nimeltä Super-Ang, ja kun hänen sisarensa Margaret ehdotti koulupoika-asua, syntyi Youngin allekirjoitus. Margaret loi Angusin ensimmäisen koululaispuvun, mutta sen lopulta hajoamisen jälkeen hän alkoi käyttää vanhaa univormustaan ​​Ashfield Boys High Schoolista.

Syyskuussa 1974 Bon Scott korvasi Evansin laulajana, ja bändi äänitti ensimmäisen singlensä 'Can I Sit Next To You Girl' hänen kanssaan. AC / DC: n debyyttialbumi High Voltage julkaistiin helmikuussa 1975 Australiassa ja saavutti ARIA-listan 14. sijan. Heidän seurantansa, 1975: n T.N.T., saavutti huippunsa # 2 ja sai 9x Platinum -sertifikaatin Australiassa. Korkeajännite julkaistiin kansainvälisesti vuonna 1976, ja se tuli kultaa tai platinaa useissa maissa. Tuona vuonna bändi julkaisi myös 'Dirty Deeds Done Dirt Cheap', joka saavutti 6x Platinum -arvonsa Australiassa ja Yhdysvalloissa. Vuoden 1979 Highway to Hell -tapahtumassa AC / DC saavutti uuden menestystason ja pääsi lopulta 100 parhaan joukkoon. Yhdysvaltain kaavioita. Valitettavasti Bon Scott kuoli alkoholimyrkytyksestä helmikuussa 1980, ja bändi äänitti seuraavan levynsä 'Back in Black' Brian Johnsonin johdolla. 'Back in Black' tuli AC / DC: n menestynein albumi, ja vain Michael Jacksonin Thriller on myynyt enemmän kappaleita.

Yhtye näytti menettävän suosiotaan 1980-luvulla, mutta 1990-luvun The Razors Edge meni 5x Platinum -levyyn Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. Vuoden 2000 Jäykän ylemmän huulen jälkeen AC / DC pysähtyi useita vuosia, ja vuoden 2008 Black Ice, oli välitön menestys, debyytti ykkönen lähes 30 maassa. Malcolm jätti yhtyeen vuonna 2014 terveysongelmien vuoksi, ja veljenpoika Stevie Young otti paikkansa. Vuoteen 2016 mennessä Brian Johnson ja rumpali Phil Rudd olivat myös lähteneet AC / DC: stä, joten Angus rekrytoi Guns N 'Rosesin Axl Rose'n korvaamaan Johnsonin Rock- tai Bust World Tour -päivillä.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1979 Angus aloitti suhteen Ellen Van Lochemin kanssa, ja he menivät naimisiin kuusi kuukautta myöhemmin. Young on ketjutupakoitsija, mutta hän on ollut koko elämänsä ajan. Kitaristi Tommy Redd, joka kiersi AC / DC: n kanssa, sanoi, että kun muut bändin jäsenet juovat alkoholia, 'Angus joi aina suuren lasin suklaamaitoa tai kahvia.' Vuonna 2019 Young lahjoitti 19260 dollaria Ontarion Alzheimer Society -yhdistykselle. Kanadalainen jääkiekkotuomari Steve McNeil keräsi varoja äitinsä sekä Angusin veljen Malcolmin (joka kuoli dementiasta vuonna 2017) kunniaksi luistelemalla yli 19 tuntia. jokaisessa NHL-kaupungissa Kanadassa. Young on skotlantilaisen Rangers FC: n fani.

Palkinnot ja kunniamerkit: Vuonna 2006 Kerrang! toimittaja Paul Brannigan kunnioitti Youngia lehden Legend Award -palkinnolla, ja vuoden 2012 Australian Australian kitaralehden kysely äänesti hänet kaikkien aikojen parhaaksi Australian kitaristiksi. AC / DC: llä hän voitti APRA-palkinnot eniten pelatuista australialaisista työpajoista elokuville 'Big Gun' 1995, Highway to Hell 2009 ja 2011 ja 'Rock' n 'Roll Train' 2010, ja Angus ja Malcolm olivat nimetty vuoden 2010 lauluntekijöiksi. Bändi on myös ansainnut Grammyn, Metal Storm -palkinnon, Rock on Request -palkinnon, kaksi Ison-Britannian musiikkivideopalkintoa, neljä Classic Rock Roll of Honor -palkintoa ja kolme ARIA-musiikkipalkintoa. ilmoittautui ARIA: n Hall of Fameen vuonna 1988.

Kiinteistöt: Vuonna 2007 Angus ja Ellen suunnittelivat 3-kerroksisen kartanon Ellenin kotikaupungissa, pienessä hollantilaisessa Aalten-kaupungissa. Monen miljoonan dollarin koti sisältää äänitysstudion, useita vierashuoneita ja valtavan takapihan. Nuoret omistavat kodin myös Sydney Kangaroo Point -alueella.

Angus Youngin nettovarallisuus

Angus Young

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1955-03-31
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 2 tuumaa (1,575 m)
Ammatti: Muusikko, lauluntekijä, levytuottaja, kitaristi, elokuvan säveltäjä
Kansalaisuus: Australia
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu