Ann Coulter Nettovarallisuus

Paljonko Ann Coulter on arvoinen?

Ann Coulterin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Ann Coulter Nettovarallisuus: Ann Coulter on amerikkalainen konservatiivinen yhteiskunnallinen ja poliittinen kommentaattori, kirjailija, syndikoitu kolumnisti ja asianajaja, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hän on kiistanalainen hahmo joissakin piireissä ja ylpeilee saadakseen liberaalin vatsan kääntymään.

Aikainen elämä: Ann Hart Coulter syntyi New Yorkissa 8. joulukuuta 1961. Hänen isänsä John Vincent Coulter oli kotoisin Albanysta New Yorkista ja hänen äitinsä, Nell Husbands Coulter (os Martin), syntyi Paducah, Kentucky. Hänen isänsä toimi FBI: n agenttina. Hänet kasvoi New Canaanissa Connecticutissa yhdessä kahden vanhemman veljensä, Jamesin ja Johnin, kanssa. Valmistuttuaan New Canaanin lukiosta vuonna 1980 Coulter jatkoi opintojaan Cornellin yliopistossa. Opiskellessaan hän oli kansallisen Delta Gamma -yhdistyksen jäsen ja auttoi myös perustamaan The Cornell Review -lehden, itsenäisen opiskelijoiden julkaiseman sanomalehden, joka on nyt yksi johtavista konservatiivisista yliopistojulkaisuista Yhdysvalloissa. Hän sai historian kandidaatin tutkinnon Cornellilta vuonna 1984 ja jatko-oikeuden tohtorin tutkinnon Michiganin yliopiston lakikoulusta vuonna 1988. Michiganissa Coulter toimi Michigan Law Review -lehden toimittajana ja sai myös koulutus National Journalism Centeriltä.

Ura: Lakiopiston jälkeen Coulter toimitti tuomarin Pasco Bowman II: n Yhdysvaltojen hovioikeudesta kahdeksannelle radalle Kansas Cityssä Missourissa. Sitten hän työskenteli lyhyesti yksityislääkärissä New Yorkissa, ennen kuin hän meni työskentelemään Yhdysvaltain senaatin oikeuslautakunnassa vuonna 1994. Siellä ollessaan Coulter auttoi käsittelemään rikollisuutta ja maahanmuuttokysymyksiä senaattori Spencer Abrahamille Michiganista. Hän auttoi myös laatimaan lainsäädäntöä, ja sitten hänestä tuli oikeudenkäynnin henkilöoikeuksien keskukselle.

1990-luvun lopulla Coulterilla oli syndikoitu sarake Universal Press Syndicate -lehdelle, joka oli esillä useilla konservatiivisilla verkkosivustoilla sekä omilla. Sitten, vuonna 1999, hän oli kolumnisti George-lehdessä ja kirjoitti myös viikkosarakkeita konservatiiviselle Human Events -lehdelle (1998-2003). Hän debytoi televisiossa vuonna 1996 sen jälkeen, kun MSNBC palkkasi hänet lailliseksi kirjeenvaihtajaksi ja myöhemmin esiintyi CNN: ssä ja Fox Newsissä. Siitä lähtien hän on saavuttanut mainetta äärimmäisen konservatiivisena kolumnistina, kirjailijana ja puhujana, jonka terävä kieli ei säästele ketään.

Ylpeästi kiistanalainen ja aggressiivisesti taisteleva Coulter on kirjoittanut sarjan myydyimpiä kirjoja. Hänen ensimmäinen kirja, 'High Crimes and Misdemeanors: Case Against Bill Clinton' (1998), käsittelee hänen tapaustaan ​​presidentti Bill Clintonin syytteeseenpanosta. Hänen toinen kirja, 'Slander: Liberal Lies About the American Right' (2002), osui numero The New York Timesin tietokirjallisuuden bestseller -listalle, ja siinä yksi hänen esittämistään argumenteista on, että presidentti George W. Bush tiedotusvälineet käsittelivät epäoikeudenmukaisesti. Hänen kolmas kirja, 'Treason: liberaali petos kylmästä sodasta terrorismin vastaiseen sodaan' (2003), tarkastelee kylmän sodan historiaa ja tukee senaattori Joseph McCarthyn kantaa Yhdysvaltain hallituksessa työskentelevien Neuvostoliiton agenttien läsnäoloon. . Hänen neljäs kirja 'Kuinka puhua liberaalille (jos sinun täytyy): maailma Ann Coulterin mukaan' (2004) oli kokoelma monista hänen sarakkeistaan. Hänen muihin kirjoihinsa kuuluvat Godless: Liberalismin kirkko (2006), 'Jos demokraateilla olisi aivoja, he olisivat republikaanit' (2007), '' Syyllisyys: liberaalien uhrit ja heidän hyökkäyksensä Amerikkaan '(2009), Demoninen: Kuinka liberaali väkijoukko vaarantaa Amerikan (2011), Mugged: Rotujen demagogia seitsemänkymmeneltä Obamalle (2012), Älä koskaan luota yli 3-vuotiaan liberaaliin - etenkin republikaaniin (2013) ja Adios Amerikka: Vasemmiston suunnitelma muuttaa maamme kolmannen maailman helvetin reikäksi (2015).

(Kuva: Theo Wargo / Getty Images)

Vaikka kiistanalainen, Coulter on seisonut kaikkien lausuntojensa ohella - usein ystävänsä ja kollegansa Bill Maherin Real Time with Bill Maher -esityksessä - riippumatta siitä, kuinka järkyttävää. Jotkut hänen kiistanalaisimmista hetkistään ovat John Edwardsin kutsuminen 'pedoksi', Barack Obama 'hidastajaksi' ja sanominen, että naisilta olisi vaadittava äänioikeus. Koko vuoden Coulter viettää tyypillisesti missä tahansa kuudesta kahteentoista viikkoon kiertäen maata puhujana, vaikka tämä luku nousee, jos hänellä on kirja tulossa. Vuonna 2010 on arvioitu, että hän ansaitsi 500 000 dollaria pelkästään puhepiiristä.

Lisäksi Coulter on esiintynyt kolmessa elokuvassa, jotka kaikki julkaistiin vuonna 2004. Ensimmäinen, 'Feeding the Beast', oli televisioon tehty dokumenttielokuva, joka kattoi '24-tunnin uutisten vallankumouksen'. Toinen elokuva, FahrenHYPE 9/11, oli suoraan videoon liittyvä dokumentti, jossa kumottiin Michael Mooren dokumenttielokuva Fahrenheit 911. Kolmas elokuva 'Onko totta, mitä he sanovat Annista?', Oli Coulterista tehty dokumenttielokuva, jossa oli leikkeitä hänen haastatteluistaan ​​ja puheistaan.

Poliittiset näkemykset: Coulter on rekisteröity republikaanien edustaja ja tunnistaa olevansa presbiterian kristitty. Jotkut Coulterin näkemyksistä, joista hän on ollut hyvin äänekäs, ovat abortin vastainen toiminta, liittovaltion lipun esittämisen tukeminen, viharikoksia koskevien lakien vastustaminen, asiakirjoittomien maahanmuuttajien armahduksen vastustaminen, samaa sukupuolta olevien avioliittojen vastustaminen, huumeiden sodan jatkamisen tukeminen ja kannattaa valkoisen kansanmurhan salaliittoteoriaa. Vaikka hän hyväksyi Donald Trumpin vuonna 2016, hän on sittemmin irtautunut Trumpista maahanmuuttopolitiikkaa koskevien erimielisyyksien jälkeen, ja nyt hän mainitsee itsensä 'entiseksi Trumperiksi'.

Henkilökohtainen elämä: Vaikka hän on ollut kihloissa useita kertoja, Coulter ei ole koskaan ollut naimisissa eikä hänellä ole lapsia. Hänet on aiemmin ollut romanttisessa yhteydessä kustantaja Bob Guccione Jr: n, konservatiivisen kirjailijan Dinesh D'Souzan ja New Yorkin kaupunginvaltuuston entisen presidentin Andrew Steinin kanssa. Coulter osti talon Palm Beachiltä Floridasta vuonna 2005 1,2 miljoonalla dollarilla. Hänellä on myös osakehuoneisto Manhattanilla New Yorkissa, jonka hän osti vuonna 2003 1,5 miljoonalla dollarilla, ja huoneiston Los Angelesissa Kaliforniassa.

Ann Coulter Nettovarallisuus

Ann Coulter

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. joulukuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Lakimies, kirjailija, kirjoittaja, kommentaattori
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu