Anna Nicole Smithin nettovarallisuus

Paljonko Anna Nicole Smith on arvoinen?

Anna Nicole Smithin nettovarallisuus: miljoona dollaria

Anna Nicole Smithin nettovarallisuus: Anna Nicole Smith oli amerikkalainen malli, näyttelijä ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus oli kuollessaan miljoona dollaria. Anna Nicole Smithistä tuli kotitalouden nimi, kun hänet nimitettiin vuoden 1993 Playmate of the Year -lehdeksi. Hän sai lisää tunnettuutta todellisuuden TV-tähtinä ja mallina tuotemerkeille, kuten H&M, Lane Bryant ja Guess Jeans.

J. Howard Marshall Estate -taistelu : Anna Nicole oli naimisissa Texasin miljardööri J. Howard Marshall II: n kanssa 14 kuukauden ajan vuosina 1994-1995 ja päättyi kuolemaansa 90-vuotiaana. Kun hän kuoli, Marshallin arvo oli 1,6 miljardia dollaria 16 prosentin omistusosuutensa ansiosta Kochissa Toimialat. Nykyään kyseisen osuuden arvo olisi noin 16 miljardia dollaria.

Marshallin kuoleman jälkeen Anna joutui nopeasti oikeudenkäyntiin kertaluonteisen poikansa E. Pierce Marshallin kanssa. J.Howardin testamentin mukaan E.Piercen oli perittävä kaikki omaisuutensa. Testamentissa suljettiin selvästi pois Anna ja toinen poika nimeltä J Howard II.

Anna väitti, että J Howard oli luvannut hänelle suullisesti puolet omaisuudestaan. Sekä Anna että J.Howard III yrittivät kumota tahdon ja perheen luottamuksen. Puolen vuoden oikeudellisen taistelun jälkeen Texasin osavaltion tuomioistuin hylkäsi heidän vaatimuksensa.

Vuonna 1996 Anna julisti konkurssin Kaliforniassa. Hän jatkoi Texasin tuomioistuimen päätöksen valittamista, ja vuonna 2000 Kalifornian konkurssituomioistuin tuomitsi E.Piercea vastaan ​​ja antoi Annalle 475 miljoonan dollarin tuomion.

Vuonna 2001 Pierce valitti asiasta ja onnistui alun perin palauttamaan edellisen tuomion. Maaliskuussa 2002 käräjäoikeus totesi Annan hyväksi, että hänellä oli oikeus puoleen heidän omaisuudestaan, mikä olisi ollut mikä tahansa varojen arvostus avioliiton aikana. Tämä tuomioistuin vapautti 475 miljoonan dollarin tuomion ja pyysi sen sijaan Annaa saamaan 88 miljoonaa dollaria.

Pierce valitti Teksasin yhdeksännessä valituslautakunnassa, joka katsoi, ettei se itse asiassa kuulunut Marshallin perillisiin, vapauttaen 88 miljoonan dollarin tuomion.

Uskokaa tai älkää, Anna valitti tapauksesta aina Yhdysvaltojen korkeimpaan oikeuteen. 1. toukokuuta 2006 korkein oikeus päätti Smithin hyväksi sanomalla olennaisesti yhdeksännen piirin tuomion vääräksi, ja siksi hänellä oli oikeus jatkaa asian käsittelyä yhdeksännellä kierroksella. Maaliskuussa 2010 kyseinen aikaisempi tuomioistuin totesi lopullisesti lopullisesti, että Annan konkurssituomioistuimen vaatimus oli väärä ja siksi hänellä ei ollut oikeutta mihinkään J. Howard Marshallin omaisuuteen pääasiassa siksi, että alun perin Annan hyväksi antaneella konkurssituomioistuimella ei ollut Texasin lainkäyttöalueella tekemään tällainen palkinto tapauksissa, joissa testamentti on jo ratkaistu.

E. Pierce Marshall kuoli 20. kesäkuuta 2006 67-vuotiaana septisen sokin seurauksena. Hänen omaisuutensa jätettiin vaimolleen Elaine Marshallille ja heidän molemmille lapsilleen.

Anna kuoli 8. helmikuuta 2007 39-vuotiaana. Hänen tahtonsa jätti kaikki varat pojalleen Danielille. Traagisesti Daniel kuoli kuusi kuukautta aiemmin 20-vuotiaana vahingossa tapahtuvasta huumeiden yliannostuksesta. Smithin omaisuuteen hänen kuolemansa aikaan sisältyi 1,8 miljoonaa dollaria kiinteistöjä, joilla oli 1,1 miljoonan dollarin asuntolaina. Hänen lähisukulaisensa oli tytär nimeltä Danielynn, joka syntyi kolme päivää ennen vanhemman veljen Danielin kuolemaa vuonna 2006.

Annan entinen asianajaja Howard K.Stern jatkoi oikeudellista taistelua Danielynnin puolesta vetoamalla Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen toisen kerran. Aluksi hän väitti olevansa tytön isä, mutta se osoittautui lopulta vääräksi. Larry Birkhead tuli Danielynnin isäksi. Loppujen lopuksi 15 vuoden laillisten taistelujen jälkeen kaikki Annan vaatimukset ja aiemmat tuomiot kumottiin Marshall-perheen hyväksi.

Jos Anna olisi todella voittanut, hän omistaisi tänään 8% Koch Industriesista ja sen arvo olisi noin 8 miljardia dollaria. Sen sijaan tänään E. Pierce Marshallin leski Elaine Marshall on arvoltaan 17 miljardia dollaria ja yksi maailman rikkaimmista naisista.

Aikainen elämä: Hän syntyi Vickie Lynn Hogan 28. marraskuuta 1967 Houstonissa, Texasissa. Smithillä on viisi puoli sisarusta, ja äiti ja täti kasvattivat hänet. Anna osallistui Aldinen lukioon Houstonissa ja myöhemmin Mexian lukioon, josta hän keskeytti toisen vuodensa. Teini-ikäisenä Annan roolimalli oli Marilyn Monroe. Anna oli eksoottinen tanssija Texasissa ennen kuin hänestä tuli yksinhuoltajaäiti 20-vuotiaana.

Mallinnusura: Hän esiintyi ensimmäisen kerran Playboyssa maaliskuussa 1992 Vickie Smithinä. Toukokuun 1992 numerossa hänet nimettiin Playboy Playmate of the Monthiksi. Vuotta myöhemmin hänet nimitettiin vuoden leikkikavereiksi. Smith sai sitten sopimuksen Claudia Schifferin korvaamisesta Guess-farkkujen mainoskampanjassa. Tämä on noin aikaa, jolloin hän päätti muuttaa nimensä Anna Nicole Smithiksi. Smith sai maailmanlaajuista huomiota mallintamalla ruotsalaista H&M -yritystä ja hänen valokuvansa näytettiin suurilla mainostauluilla Ruotsissa ja Norjassa. Hän esiintyi myös Marie Clairen kannessa Saksassa. Elokuussa 1994 New York Magazine käytti valokuvaa Smithistä julkaisussa White Trash Nation. Valokuvassa hän kyykistyy hameessa valkoisilla cowboysaappailla syödessään siruja. Hänen asianajajansa aloitti 5 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin New York Magazineä vastaan ​​väittäen, että Smith ei antanut lupaa käyttää hänen valokuvaansa.

Näytön ura : Vaikka Anna löysi menestyksen mallina, hän ei koskaan löytänyt samaa tunnustusta kuin näyttelijä. Hänen debyyttinsä oli vuoden 1994 kierrekomediassa The Hudsucker Proxy. Seuraavaksi hänelle annettiin suurempi rooli Tanya Petersinä vuonna 1994 elokuvassa Naked Gun 33 The: The Final Insult, joka ansaitsi hänelle suotuisat arvostelut ja kohtuullisen menestyksen lipputuloissa. Hän löysi itsensä usein tyypillisenä `` hämäränä tyhmänä blondina '' arkkityyppinä Hollywoodin studioiden keskuudessa. Hänellä oli vakavampi rooli vuoden 1995 Limitissä, kun hän esiintyi Colette Duboisina. Valitettavasti, vaikka elokuva oli erittäin julkinen ja sillä oli hyvin runsas budjetti, Smithin suorituskyky herätti kielteisiä arvioita, ja 'Rajalle' oli viime kädessä lipputulot. Hän yritti elvyttää elokuvauraansa johtavalla roolilla Pilvenpiirtäjässä vuonna 1996, mutta pienikokoinen budjetti suoraan elokuville ei tarjonnut apua. 90-luvun lopulla hän käänsi katseensa kohti televisiorooleja. Hän esiintyi Sin City Spectacular -elokuvassa, Veronican kaapissa ja Ally McBeal -jaksossa.

Tabloidien kasvavan suosion seurauksena hänelle annettiin oma todellisuusnäyttely E! kaapeliverkko. 'Anna Nicole -näyttely' ensi-iltansa 4. elokuuta 2002. Näyttely ammutti häntä kuuluisuuteen uuden yleisön kanssa ja saavutti korkeimman mahdollisen kaapeliluokituksen todellisuusnäyttelyyn. Esitys keskittyi Annan, hänen poikaystävänsä ja asianajajansa Howard K.Sternin, hänen poikansa Daniel Wayne Smithin ja hänen pienoiskoiranpähkinän Sugar Pie yksityiseen elämään. Esitys peruttiin kesäkuussa 2003. Sen jälkeen Smith esiintyi komediaelokuvassa Wasabi Tuna. Elokuva tai hänen esityksensä eivät saaneet positiivista suosiota. Hän esiintyi lyhyesti elokuvassa Be Cool, pääosassa John Travolta. Hänen viimeinen elokuvansa ennen kuolemaansa oli parodiaelokuvassa 'Laittomat ulkomaalaiset' vastapainija Painija Joani Chyna Laurer.

(Kuva: Frank Micelotta / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Smith työskenteli Jimin Krispy Fried Chickenissä Meksikossa, Texasissa, kun hän tapasi ravintolan kokin Billy Wayne Smithin, ja pariskunta meni naimisiin 4. huhtikuuta 1985, kun hän oli vasta seitsemäntoista. Hän synnytti poikansa Daniel Wayne Smithin tammikuussa 1986. Anna ja Billy Wayne erosivat vuonna 1993

Pian sen jälkeen, kun hänet nimitettiin vuoden Playmate of the Yeariksi, Anna meni naimisiin öljyliiketoiminnan mogulin J. Howard Marshallin kanssa kesäkuussa 1994. He olivat tavanneet, kun hän työskenteli Houstonin strip-klubilla. Marshall oli 62 vuotta vanhempi. Ei ole yllättävää, että huhut pyörivät, että Anna meni naimisiin kahdeksankymmentäjän kanssa rahastaan. He menivät naimisiin vain 13 kuukautta ennen Marshallin kuolemaa Houstonissa 90-vuotiaana.

Hänen kuolemansa aloitti hyvin katkera ja pitkä oikeudellinen taistelu Anna Nicolen ja Marshallin pojan Pierce Marshallin välillä hänen halustaan ​​periä puolet edesmenneen magnatin 1,6 miljardin dollarin omaisuudesta. Annalle myönnettiin alun perin 475 miljoonaa dollaria, mutta se vapautettiin pian. Loppujen lopuksi vuosikausien oikeudenkäyntien jälkeen, joihin Yhdysvaltojen korkein oikeus oli osallistunut KAKSI kertaa, Annan omaisuus ei saanut mitään entisen aviomiehensä omaisuudesta.

Elämänsä kuusi viimeistä kuukautta hän vietti tiedotusvälineiden keskuudessa koskien poikansa Danielin vahingossa tapahtunutta yliannostuksen kuolemaa sekä vastasyntyneen tyttärensä isyys- ja huoltajuustaistelua. Dannielynn . Vaikka hän oli tuolloin suhteessa Howard K.Sternin kanssa, useat muut miehet ilmoittautuivat olevansa vauvan isä. Niiden joukossa oli viihdekuvaaja Larry Birkhead. Paljon tiedotusvälineiden huomion jälkeen DNA päätti, että Birkhead oli itse asiassa Dannielynnin isä. 10. syyskuuta 2006, kolme päivää Dannielynnin syntymän jälkeen, Annan 20-vuotias poika Daniel kuoli yliannostukseen lääkkeitä, mukaan lukien metadoni ja masennuslääkkeet. 28. syyskuuta 2006 Stern ja Smith vaihtoivat sormuksia läheisessä mutta epävirallisessa sitoumustilaisuudessa.

8. helmikuuta 2007 Smith löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan ​​Hollywoodista, Floridasta. Seitsemän viikkoa kestäneessä tutkimuksessa todettiin, että Smith oli kuollut yhdistelmämyrkytyksessä unilääkkeen kloorihydraatin kanssa, joka on lueteltu 'pääkomponenttina' yhdessä neljän bentsodiatsepiinin kanssa. Hän oli myös ottanut Benadrylin. Hänen järjestelmästään ei löytynyt laittomia huumeita. Myöhemmin raportoitiin, että kahdeksan hänen järjestelmässään löydetystä 11 lääkkeestä määrättiin Sternille, ei Smithille. Hänen hautajaiset pidettiin 2. maaliskuuta 2007.

Anna Nicole Smithin nettovarallisuus

Anna Nicole Smith

Nettovarallisuus: Miljoona dollaria
Syntymäaika: 28. marraskuuta 1967 - 8. helmikuuta 2007 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Strippari, aikuismalli, näyttelijä, elokuvantuottaja, tiedottaja, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, malli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu