Anthony Edwardsin nettovarallisuus

Kuinka paljon Anthony Edwards on arvoinen?

Anthony Edwardsin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Anthony Edwardsin nettovarallisuus ja palkka: Anthony Edwards on amerikkalainen näyttelijä ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Vaikka jotkut saattavat tuntea Edwardsin 'Goose'ksi Top Gunista, hän vakiinnutti itsensä myös tunnetuksi TV-näyttelijäksi, jolla on merkittävä rooli ER: ssä. Toistamalla tohtori Mark Greenea roolissa, joka määritteli pitkälti hänen uransa, Anthony voitti Golden Globe -kuusi, kuusi näyttelijöiden kiltapalkintoa ja nimitettiin myös neljälle Primetime Emmy -palkinnolle. 1990-luvun puolivälissä Anthony allekirjoitti kolmivuotisen, 35 miljoonan dollarin sopimuksen jatkaa ER: n kanssa. Kauppa, joka kesti noin 530 000 dollaria jaksoa kohden, teki Anthonysta eniten palkattua näyttelijää televisiossa. Asema hänellä useita vuosia.

Top Gun -työnsä ulkopuolella Edwards on esiintynyt elokuvissa, kuten 'Zodiac', 'Miracle Mile', 'Nerdsin kosto', 'Planes' ja monissa muissa.

Aikainen elämä: Anthony Charles Edwards syntyi 19. heinäkuuta 1962 Santa Barbarassa Kaliforniassa. Irlantilaisessa perheessä, jonka juuret ovat arkkitehtuurissa, taiteessa ja muotoilussa, Edwards taivutettiin osallistumaan yliopistoon ennen kuin hän omistautui elämäänsä näyttelijäuralle. Lopulta hän sai stipendin osallistua Englannin kuninkaalliseen draamataiteiden akatemiaan ja opiskeli myös teatteria Etelä-Kalifornian yliopistossa. Hän kuitenkin putosi 19-vuotiaana, koska näyttelijäura oli jo nousemassa.

Vuonna 2017 Anthony paljasti traagisen yksityiskohdan varhaisesta elämästään. Mediumissa julkaistussa esseessään hän totesi, että Landmark Entertainment Groupin perustaneen kuuluisan tuottajan, Gary Goddardin, kimppuun joutuneiden joukossa on jatkuvasti hyökätty häntä ja useita ystäviä. Väärinkäyttö alkoi, kun Edwards oli vain 12-vuotias. Hän toimii nyt 1in6: n hallituksen puheenjohtajana, joka on organisaatio, joka auttaa miehiä, joilla on aiemmin ollut ei-toivottuja tai loukkaavia seksuaalisia kokemuksia.

Ura: Jotkut Anthonyin varhaisimmista näyttelijöistä olivat televisio-sarjoissa, kuten 'Se vie kaksi'. Sitten hän teki debyyttinsä fanien suosimalla cameo-roolilla elokuvassa 'Fast Times at Ridgemont High' 80-luvun alkupuolella ja soitti stoneria. Kaksi vuotta myöhemmin hän esiintyi elokuvassa Nörttien kosto, päähenkilönä Gilbert Lowell. Sitten hän toisti roolinsa vuonna 1987 julkaisussa 'Nerdsin kosto II: Nerds paratiisissa', mutta hän esiintyi paljon pienemmällä ulkonäöllä.

Vaikka Edwards varasi toisen merkittävän roolin vuoden 1985 Gotcha! -Elokuvassa, hän sai todellisen kansainvälisen näkyvyyden vasta vuonna 1986. Tänä vuonna hän varasi hanhen roolin Top Gun -elokuvaan rinnakkain Tom Cruise . 'Top Gun' osoittautui uskomattomaksi menestykseksi. Vain 15 miljoonan dollarin budjetilla 'Top Gun' tuotti lipputuloissa yli 356 miljoonaa dollaria huolimatta vaihtelevista arvosteluista. Edwardsin hahmo kuoli tunnetusti traagisessa ilmailun onnettomuudessa elokuvassa. Top Gunin jälkeen Anthony jatkoi menestystä elokuvissa, kuten Hawks ja Downtown. 90-luvun alkupuolella hän esiintyi elokuvassa Pet Sematary Two, ennen kuin hän ryhtyi televisioon useiden esiintymisten sarjassa Northern Exposure.

Vuonna 1994 Anthony Edwards varasi luultavasti tunnetuimman roolinsa ER: ssä. Lääketieteellisessä draamassa Anthony oli tohtori Mark Greene. Tätä roolia pidettiin alun perin välittäjänä ja auktoriteettina, vaikka hänestä tuli tosiasiallisesti päähenkilö myöhempinä vuodenaikoina. 'ER' tunnetaan korkeista luokituksistaan ​​ja uskomattoman pitkällä aikavälillä, koska se kesti vuoteen 2002 asti. Tunnustuksena esityksistään Edwards voitti useita kunnianosoituksia.

Vuonna 2007 Edwards seurasi merkittävää roolia David Fincherin Zodiacissa. Vuonna 2010 hän osallistui Britannian historian suurimpaan lipputuloon. Äitiyselokuva tuotti vain 88 kiloa avajaisviikonloppuna, mikä vastaa 11 myytyä lippua. Varattuaan roolin lyhytaikaisessa Zero Hour -sarjassa Anthony vakiinnutti itsensä ääninäyttelijänä Disneyn vuoden 2013 animaatioelokuvassa Planes.

Vuonna 2017 Edwards varasi toistuvan roolin tuomarina Law & Order True Crime -elokuvassa. Vuonna 2018 hän liittyi Netflixissä esitetyn Designated Survivor -elokuvan näyttelijöihin. Näyttelijän ulkopuolella Edwardsilla on useita ohjauskursseja. Ensin hänellä oli tilaisuus ohjata osallistumisensa aikana ER: ään, ja myöhemmin hän ohjasi elokuvia, kuten My Dead Boyfriend.

Ihmissuhteet: Vuonna 1994 Anthony Edwards meni naimisiin Jeanine Lobellin kanssa. Suhteensa aikana heillä oli neljä lasta ennen eroa vuonna 2015. Lobell perusti Stila-nimisen kosmetiikkalinjan, joka myytiin Estee Lauderille vuonna 1999.

ER-palkka: Ensimmäisen esiintymisensä ER-sarjassa vuonna 1994 Anthony Edwards esiintyi lopulta sarjan 181 jaksossa. Siihen aikaan, kun George Clooney lähti näyttelystä, ER-tuottajat siirtyivät lukitsemaan sen muut tähdet, kuten Anthony, Noah Wyle ja Eriq La Salle. Vuonna 1999 Wyle ja La Salle saivat molemmille kolmivuotiset sopimukset, joiden arvo oli 27 miljoonaa dollaria ja jaksokohtainen vastaavuus 400 000 dollaria.

Sen sijaan Anthony Edwards sai kolmen vuoden sopimuksen, jonka arvo oli 35 miljoonaa dollaria, mikä vastaa 55 miljoonaa dollaria tämän päivän rahoissa. Tämä kauppa onnistui myös noin 530 000 dollariin Anthony-jaksoa kohden, ja se teki hänestä television eniten palkatun näyttelijän monien vuosien ajan.

Kiinteistöt: Vuonna 1998 Anthony ja hänen vaimonsa, Ruotsissa syntynyt meikkitaiteilija Jeanine Lobell, maksoivat 2 miljoonaa dollaria merenrantakodista Kalifornian Dana Pointissa. Sitten he käyttivät noin 500 000 dollaria laajoihin kunnostustöihin, joiden valmistuminen kesti lähes vuoden. Koti sijaitsee aidatulla alueella nimeltä Capistrano Beach. Monien vuosien ajan he omistivat kodin myös Los Felizissä Kaliforniassa.

Vuonna 2014 perhe vuokrasi kodin New York Citystä ilmoitetulla 40 000 dollarilla kuukaudessa, ennen kuin se lopulta osti oman duplex-kattohuoneiston Carnegie Hillille 8,52 miljoonalla dollarilla vuonna 2015. Vuonna 2020 Anthony listasi myytävän duplexin 7,65 miljoonalla dollarilla huomattavalla tappiolla. . Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja kolme terassia, joiden kokonaispinta-ala on 1273 neliömetriä. Tärkein nähtävyys on todennäköisesti 32-jalkainen ruokailutila, jossa on 16-jalkaiset katot. Muita yksityiskohtia ovat tammilattiat, puupoltto, kalkkikivitakka ja ranskalaiset ovet.

Anthony Edwardsin nettovarallisuus

Anthony Edwards

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. heinäkuuta 1962 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Anthony Edwards Ansiot

  • ER 116666666 dollaria / vuosi 3 vuodenaikaa (1999-02)
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu