Anthony Kiedis Nettovarallisuus

Kuinka paljon Anthony Kiedis on arvoinen?

Anthony Kiedisin nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Anthony Kiedisin nettovarallisuus: Anthony Kiedis on amerikkalainen rock-muusikko, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Anthony Kiedis syntyi 3. marraskuuta 1962 Grand Rapidsissa, Michiganissa. Hänet tunnetaan parhaiten Red Hot Chili Peppersin laulajana, sanoittajana ja perustajajäsenenä.

Aikainen elämä: Kun Kiedis oli kolmivuotias, hänen vanhempansa erosivat ja hänen isänsä (John Michael Kiedis, aloitteleva näyttelijä, josta tuli ammatillinen nimi Blackie Dammett) muutti yksin Hollywoodiin. Sen jälkeen äiti Margaret ('Peggy') kasvatti Kiedistä Grand Rapidsissa. Hänen äitinsä avioitui uudelleen, mikä johti Kiedisin kahden sisaren syntymään. Hän vietti kaksi viikkoa joka kesä kesällä Los Angelesissa isänsä kanssa, joka oli silloin toiminut huumeiden kanssa osa-aikaisesti täydentääkseen palkkansa kamppailevana näyttelijänä. Kiedis katsoo näitä matkoja lapsuuden hienoimmista ja hauskimmista muistoista. Vuonna 1974, kun Kiedis oli 12-vuotias, hän muutti Los Angelesiin asumaan isänsä luokse kokopäiväisesti. John, edelleen huumeiden kaupassa, altisti Anthonyn maailmalle, ja he molemmat polttivat kannabista ja tekivät kokaiinia säännöllisesti yhdessä. 14-vuotiaana Kiedis kokeili vahingossa heroiinia ensimmäistä kertaa, sekoittamalla sen kokaiiniin.

Hän ilmoittautui Fairfaxin lukioon, jossa hänestä tuli nopeasti parhaita ystäviä luokkatoverinsa ja tulevan bändikaverinsa Flean kanssa. Kaksi sidottu kuljettajan koulutuskurssin aikana. Kiedis paljasti Flean, jazzin rakastajan ja pyrkivän jazzmuusikon, punk rock -musiikin maailmaan.

15-vuotiaana Kiedis tapasi tulevan bändikaverinsa Hillel Slovakin katsottuaan hänen esityksensä bändinsä Anthym kanssa. Huolimatta useista huumeidenkäytöstään lukiokokemuksensa aikana, Kiedis valmistui arvosanoin kesäkuussa 1980. Sitten hän ilmoittautui UCLA: han opiskelemaan kirjoitusta.

Menestys: Kiedis, Slovakian ja Flea alkoivat luoda musiikkia yhdessä 80-luvun alussa, mukaan lukien lopulta heidän toinen ystävänsä ja entinen luokkatoverinsa Jack Irons. Heihin vaikutti Defunkt-niminen punk / funk-fuusioyhtye. Neljä muodostivat ryhmän, joka alun perin tunnettiin nimellä Tony Flow ja Mayhemin ihmeellisesti majesteettiset mestarit. Kun heistä tuli suosittuja kaoottisista esityksistään paikallisessa baarissa, he vaihtivat nimensä Red Hot Chili Peppersiksi. Kiedisillä oli taito unelmoida villit temput, esimerkiksi Hollywood-striptiisiklubin näyttelyssä, Kiedis ehdotti, että bändin jäsenet esiintyisivät vain sukissa peniksellään. Tällaiset temput saivat bändiltä paikallista mainetta, ja he alkoivat varata klubeja ympäri kaupunkia.

RHCP julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1984, nimeltään bändin nimi, enimmäkseen huonoille arvosteluille. Freaky Styley -albumin julkaisun myötä bändi alkoi kerätä laajempaa suosiota ja huomiota. Vuosi debyyttinsä jälkeen julkaistua levyä myytiin 175 000 kappaletta. Yhtye katapultoitui suosion korkeuksiin 1990-luvun alussa suosituilla MTV-musiikkivideoillaan ja rahankäyttötapahtumillaan. RHCP on myynyt yli 80 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Heidän kaupallisesti menestynein albumi oli vuoden 1999 Californication, jota myytiin 15 miljoonaa kappaletta.

Musiikkiuransa lisäksi Kiedis käytti näyttelijöitä myös esiintymällä elokuvissa, kuten 'Point Break' ja 'The Chase'.

(Kuva: Mike Coppola / Getty Images)

Musiikkityyli: Kiedis on saanut inspiraatiota useista lähteistä vuosien varrella. Hän kertoo, että hänen ensimmäinen musiikkimuistinsa oli Neil Youngin 11-vuotiaana kuulla Heart of Gold -kappale. Hänen laulutyylinsä vaikutti voimakkaasti hänen lukion rakkautensa Grandmaster Flashin rap-tyyliseen lauluun ja Prince-musiikillisuus. Vuonna 1991 Kiedis alkoi siirtyä laulamiseen vs. räppäämiseen, erityisesti singlellä Under the Bridge. Huolimatta työskentelystä äänivalmentajien kanssa, se oli hänelle vaikea sopeutuminen, ja häntä lainattiin usein haastatteluissa sanomalla, että hän ei koskaan tuntenut laulunsa olevan 'hyvä'. Vasta 1999: n Californication-julkaisussa hän tunsi lopulta laulunsa vahvistuneen huomattavasti.

Lyyrisesti jotkut Kiedisin päävaikutteista ovat Charles Bukowskin kirjoitukset.

Tunnustukset: Vuonna 2004 Kiedisin muistelmat Scar Tissue olivat New York Timesin bestsellereiden listalla. Kiedis ja muut bändin jäsenet valittiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2012. RHCP on saanut 16 Grammy-ehdokasta ja 6 Grammy-palkintoa.

Henkilökohtainen elämä: Kiedisillä on poika Everly Bear, syntynyt vuonna 2007, entisen tyttöystävänsä Heather Christien kanssa. Maaliskuussa 2018 Kiedis ja Christie erosivat. Christie oli 18 ja Kiedis 41, kun he alkoivat seurustella. Hän treffasi Helena Vestergaardia kahden vuoden ajan vuodesta 2012 lähtien, jolloin hän oli 19 ja 50. Hänet sanotaan vaikuttavan RHCP: n vuoden 2016 albumin The Getaway kirjoittamiseen.

Kiedis ja Mike Patton, laulaja Faith No More / Mr. Bungle on ollut mukana jatkuvassa riidassa vuodesta 1989 lähtien, jolloin Kiedis syytti Pattonia hänen kopioimasta näyttämö- ja musiikkivideotyyppinsä heidän suurimmalle hiteelleen, Epicille. Patton on vuosien varrella väittänyt, että Kiedis sai Mr.Bunglen heittämään useita merkittäviä laskuja festivaaleille ja näyttelyille.

Kiedisin isä oli läheisessä ystävässä Sonny Bonon ja hänen silloisen vaimonsa Cherin kanssa. Kiedisin kummisetä oli Sonny Bono.

Huumeriippuvuus: Kiedis ja muut Red Hot Chili Peppersin jäsenet ovat taistelleet huumeriippuvuuksien kanssa monien vuosien ajan. Kiedis yritti usein pitää ryhmän yhdessä, vaikka hänet itse potkaistiin lyhyeksi ajaksi vuonna 1986 liiallisen huumeiden väärinkäytön vuoksi. Vuonna 1988 kitaristi Slovak kuoli heroiinin yliannostukseen kansainvälisen kiertueen jälkeen vuoden 1987 Uplift-albumilleen. Kiedis ei osallistunut hautajaisiin vedoten siihen, että tuhoisa tilanne tuntui liian surrealistiselta ja unenomaiselta. Muutama viikko myöhemmin ystävä vakuutti hänet menemään kuntoutukseen. Hän pysyi puhtaana viisi vuotta ennen uusiutumistaan ​​vuonna 1994. Hän oli kuntoutuksessa ja sen ulkopuolella seuraavien vuosien ajan, mutta on tiettävästi pysynyt puhtaana joulukuusta 2000 lähtien.

Kiinteistöt : Anthony omistaa kiinteistöjä vähintään 30 miljoonan dollarin arvosta ympäri Yhdysvaltoja. Hänen kotinsa Hollywoodin Sunset Stripin yläpuolelta hankittiin vuonna 2013 3,65 miljoonalla dollarilla. Hän listasi tämän myytävän kodin 4,3 miljoonaan dollariin vuonna 2015. Vuonna 2005 hän käytti 4,8 miljoonaa dollaria kotiin Malibussa lähellä Flean Malibun kiinteistöä. Hänellä on koteja Las Vegasissa, Michiganissa ja Kaua'in pohjoisrannalla, jotka hän osti vuonna 2005 2,6 miljoonalla dollarilla.

Anthony Kiedis Nettovarallisuus

Anthony Kiedis

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. marraskuuta 1962 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Lauluntekijä, näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, sanoittaja, muusikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu