Ariana Grande nettovarallisuus

Paljonko Ariana Grande Worth on?

Ariana Granden nettovarallisuus: 180 miljoonaa dollaria

Ariana Granden nettovarallisuus: Ariana Grande on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 180 miljoonaa dollaria. Hän on tällä hetkellä planeetan parhaiten palkattu ja suosituin julkkis. Tämän kirjoituksen jälkeen Arianalla on yli 210 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Hänellä on yli 50 miljoonaa seuraajaa TikTokissa, 80 miljoonaa seuraajaa Twitterissä ja 48 miljoonaa tilaajaa YouTubessa.

Ariana ansaitsee helposti vähintään 20-30 miljoonaa dollaria tiettynä vuonna. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana Ariana ansaitsi hämmästyttävän 70 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan.

Aikainen elämä: Grande syntyi Boca Ratonissa Floridassa 26. kesäkuuta 1993. Hän aloitti äänen ja näyttelemisen peruskoulussa. Floridassa hän esiintyi osana Little Palm Theatre for Young People -tapahtumaa ja sitten Fort Lauderdalen lastenteatterissa.

Vuonna 2008 hänet valettiin suosittuun Broadway-musikaaliin, 13 . Siinä vaiheessa hän jätti lukion ja alkoi kotikoulutusta esiintyäkseen tuotannossa. Sitten hänet valittiin kissa Valentineeksi Nickelodeonin sitcomiin, Voitokas , vuonna 2009. Näyttelyn viimeinen jakso esitettiin 2. helmikuuta 2013. Hän esiintyi myös jaksoissa iCarly ja antoi prinsessa Diaspron äänen Winx-klubi .

Menestys: Granden debyyttialbumi Sinun - alun perin oikeutettu Daydreamin ' - julkaistiin 30. elokuuta 2013. Albumi, jossa esiintyi taiteilijoita Iso Sean ja Mac Miller, osuivat hetkeksi ykköseksi Yhdysvaltain Billboard 200 -listalla. Sen myytiin ensimmäisen viikon aikana 100 000–120 000 kappaletta, ja se oli ykkönen iTunesissa yli 30 maassa käytännössä yön yli.

Hän julkaisi toisen studioalbuminsa, Minun kaikkeni, vuosi myöhemmin elokuussa 2014. Kahden ensimmäisen albuminsa välisenä aikana hän on myynyt yli kaksi miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Granden kolmas sooloalbumi, Vaarallinen nainen , debytoi toukokuussa 2016.

Grande on myös kiertänyt maailmaa laajasti. Billboardin mukaan hän Vaarallinen nainen kiertue keräsi 71 miljoonaa dollaria. (Se on bruttotuloja, ei voittoja, mutta se riitti kuitenkin sijoittumaan yhdeksi maailman korkeimmista bruttokierroksista vuonna 2017.)

Vuonna 2019 hänellä oli kaksi # 1 albumia - Makeutusaine ja Kiitos U, Seuraava —Kuuden kuukauden kuluessa toisistaan. Grandesta tuli myös kaikkien aikojen nuorin ja ainoa naisartisti, joka on koskaan ohjannut Coachella Valley Music and Arts Festivalia huhtikuussa 2019.

Huomattavat palkat: Keskimäärin Grande on ansainnut 20–30 miljoonaa dollaria vuodessa erilaisista ponnisteluistaan. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 50 miljoonaa dollaria. Hän keräsi (ennen veroja) miljoona dollaria jokaisen 34 pysähdyksen Sweetener World Tour -kiertueensa jokaisesta pysäkistä.

Raporttien mukaan Grandelle maksettiin 8 miljoonaa dollaria molemmista päivistä, jotka hän esiintyi Kalifornian Coachella Valley Music and Arts Festivalilla vuonna 2019.

Hyväksynnät: Vuonna 2016 Grande julkaisi rajoitetun painoksen käsilaukun, jossa Coach esitteli huulipunojen sarjan MAC Cosmeticsin kanssa, joka lahjoitti kaikki tuotot MAC AIDS -rahastolle, aloitti muodin linjan Lipsy Londonin kanssa ja teki yhteistyötä Brookstonen ja taiteilija Wenqing Yanin kanssa kissankorvakuulokkeiden luomiseksi.

Hänestä tuli Reebokin tuotemerkin suurlähettiläs vuonna 2017 ja hän teki yhteistyötä Starbucksin kanssa Cloud Macchiato -juoman lanseeraamiseksi vuonna 2019. Kesällä 2019 myös ranskalainen ylellinen muotitalo Givenchy paljasti Granden syksy-talvi -kampanjansa kasvona.

Lisäksi Grande on esiintynyt Macy'sin, T-Mobilen ja Applen sekä omien tuoksujensa mainoksissa. Vuosien 2015 ja 2019 välillä Grande julkaisi seitsemän tuoksua Luxe Brandsin kanssa. Hänen kolme tuoksua Moonlight, Sweet Like Candy ja Ari by Ariana Grande ovat tuottaneet yli 150 miljoonan dollarin tuloja maailmanlaajuisesti siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille syyskuussa 2015.

Vuodesta 2020 lähtien Grande on julkaissut viisi studioalbumia. Tähän sisältyy hänen toinen levy, Minun kaikkeni (2014), joka debytoi Billboard 200: lla # 1 ja myi 169 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana.

Henkilökohtainen elämä: Granden vanhemmat Joose Grande, Hose-McCann Communicationsin toimitusjohtaja, ja graafisen suunnittelun yrityksen omistaja Edward Butera erotetaan toisistaan. Hänellä on vanhempi velipuoli, Iso frankie , joka on viihdyttäjä ja tuottaja.

Grande treffasi näyttelijä Graham Phillipsiä vuosina 2008–2011. Vuonna 2012 Grande nauhoitti teoksen myöhäisen räppärin kanssa Mac Miller ja nämä kaksi jatkoivat vuodelta 2016 toukokuuhun 2018. Pian sen jälkeen, kun hän oli eronnut Milleristä, Grande aloitti tapaamisen näyttelijän ja koomikon kanssa Pete Davidson . Kaksi ilmoitti sitoutumisestaan ​​kesäkuussa 2018, mutta lopulta lopetti sen ja lopetti suhteensa lokakuussa 2018.

Joulukuussa 2020 Ariana ilmoitti sitoutuvansa luksuskiinteistönvälittäjään Dalton Gomeziin.

Vaikka Grande kasvatettiin roomalaiskatolisena, hän on sittemmin hylännyt katolisuuden ja huomauttanut vastustavansa kirkon kantaa homoseksuaalisuuteen. 12-vuotiaasta lähtien hän on seurannut Kabbalan opetuksia.

Granden terveydentilan suhteen hän on todennut olevansa hypoglykeeminen. Lisäksi Manchester Arenan pommitusten jälkeen vuonna 2017 hän keskusteli posttraumaattisesta stressihäiriöstä (PTSD) ja ahdistuksesta. Vuonna 2018 hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän melkein vetäytyi esityksestään televisio-ohjelmassa Hyvin paha Halloween ahdistuksen takia.

Grande hyväksyi senaattori Bernie Sandersin toisen presidentinhuutokaupan marraskuussa 2019. Hän on myös ollut vegaani vuodesta 2013 lähtien ja lehdistössä omistaa viisi koiraa, joista useita hän on pelastanut.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Filantropia: Vuonna 2003, kun Grande oli 10-vuotias, hän perusti Etelä-Floridan nuorisolauluryhmän Kids Who Care, joka esiintyi varainhankintatapahtumissa. (Ryhmä keräsi yli 500 000 dollaria hyväntekeväisyyteen pelkästään vuonna 2007.) Vuonna 2009 hän esiintyi ja opetti musiikkia ja tanssia lapsille Gugulethussa, hyväntekeväisyysjärjestön Broadwayn jäsenenä Etelä-Afrikassa.

Hän oli esillä näyttelijöiden rinnalla Bridgit Mendler ja Kat Graham sisään Seitsemäntoista Vuoden 2013 julkinen kampanja 'Poista digitaalinen draama', jonka tavoitteena oli lopettaa verkkokiusaaminen. Samana vuonna Blackfish-elokuvan katsottuaan hän alkoi puhua SeaWorldia vastaan ​​ja kehotti faneja lopettamaan teemapuistoketjun tukemisen.

Vuonna 2015 Grande esiintyi Miley Cyrusin kanssa Happy Hippie -säätiön takapihan istunnoissa kerätäkseen rahaa kodittomien ja HLBT-nuorten auttamiseksi. Lisäksi Grande johti Dance On the Pier -tapahtumaa, joka on osa New Yorkin LGBT Pride Week -tapahtumaa.

Vuonna 2016 Grande liittyi Madonnaan kerätäkseen varoja orvoille lapsille Malawissa, ja äänitti 'Parempia päiviä' Victoria Monétin kanssa Black Lives Matter -liikkeen tueksi.

Hän järjesti One Love Manchester -konsertin ja julkaisi konsertin live-albumin auttamaan vuoden 2017 Manchester Arenan pommitusten uhreja. (Kerätty kokonaissumma oli 23 miljoonaa dollaria.)

Lisäksi Grande esiintyi myös A-konsertissa Charlottesvillessä elokuun 2017 valkoisen kansallismielisen rallin uhrien hyväksi Charlottesvillessä, Virginia, osallistui Maaliskuuta elämäämme tukemaan aseiden valvontaa koskevaa lainsäädäntöä vuonna 2018 ja lahjoitti tulot ensimmäisestä näyttelystään Sweetener World -sivustollaan. Kierros suunnitellulle vanhemmuudelle.

Kiinteistöt: Granden ensisijainen asuinpaikka on 6000 neliömetrin Beverly Hillsin koti, jossa on viisi makuuhuonetta. Aidatulla majoituspaikalla on laaja näköala Hollywood Hillsille, ja siellä on vaikuttava ulkoterassi, johon kuuluu uima-allas ja poreallas. Hän ei todellakaan omista tätä taloa ja on sen sijaan vuokrannut julkistamattomasta hinnasta useita vuosia.

Kesäkuussa 2020 Ariana maksoi 13,7 miljoonaa dollaria kodista Hollywood Hillsissä.

Myös kesäkuussa 2020 Ariana osti Ellen DeGeneresiltä kodin Kalifornian Montecitosta 6,75 miljoonalla dollarilla.

Itärannikolla ollessaan Grande viettää aikaa 4000 neliömetrin huoneistossa, joka sijaitsee Zaha Hadid -rakennuksessa ja jonka arvo on ilmoitettu olevan 16 miljoonaa dollaria. Lähteiden mukaan on epäselvää, vuokraako vai omistaako hän räjähtävän neljän makuuhuoneen Manhattanin asuinpaikan, joka oli alun perin tarkoitettu hänen jakamiseen entisen sulhasensa Pete Davidsonin kanssa.

Maaliskuussa 2021 Ariana maksoi vajaat 9 miljoonaa dollaria toisesta kodista Los Angelesissa.

Ariana Grande nettovarallisuus

Ariana Grande

Nettovarallisuus: 180 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. kesäkuuta 1993 (27 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa (1,53 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja, lauluntekijä, filantropisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu