Arne Naess, nuorempi nettovarallisuus

Paljonko Arne Naess, Jr. on arvoinen?

Arne Naess, nuorempi nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria

Arne Naess Jr. nettovarallisuus: Arne Naess Jr. oli norjalainen laivamagnaatti, liikemies ja vuorikiipeilijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 2004 oli 600 miljoonaa dollaria. Arne Naess Jr. syntyi Saksassa 8. joulukuuta 1937. Vanhempiensa eron jälkeen hän muutti äitinsä kanssa Norjaan. Hän löysi rakkauden vuorikiipeilyyn ja myöhään teini-iässä hän oli valloittanut kaksikymmentä Norjan suurimmista vuorista. 60-luvun puolivälissä hän muutti New Yorkiin työskentelemään varustamon omistavan setänsä luona. 60-luvun lopulla hän aloitti oman kuljetus- ja kiinteistökehitysliiketoimintansa Lontoossa. Hänen liiketoiminnallaan oli ylä- ja alamäkiä seuraavien vuosikymmenien aikana, mutta se pysyi suurelta osin menestyksekkääksi. Hän laajensi öljyyn ja muihin investointeihin, mukaan lukien IT-yritys Tandberg Data. Hänen imperiuminsa arvo oli ilmoitettu 600 miljoonaa dollaria hänen kuolemansa aikaan.

Hän alkoi kiivetä ja johtaa vuoristoretkiä uudelleen 70-luvun alussa. Hän oli johtava vuorikiipeilijä ensimmäisellä Norjan retkikunnalla Mount Everestiin. Ryhmän kiipeilyä pidettiin yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä nousuista vuorella. Hän meni naimisiin kolme kertaa, mukaan lukien toinen avioliitto laulajan kanssa Diana Ross . He menivät naimisiin vuosina 1986–2000. Hänellä ja Dianalla oli kaksi poikaa, mukaan lukien laulaja / näyttelijä Evan Ross joka on nyt naimisissa laulaja Ashlee Simpsonin kanssa. Avioliiton kautta Dianaan hänestä tuli isä isälle kolmelle lapselleen, mukaan lukien näyttelijä Tracee Ellis Ross . Kun suhde Diana Rossiin oli päättynyt, Arne asui Camila Astrup -nimisen naisen kanssa, jolla oli kaksi poikaa.

Arne Naess, Jr kuoli vuonna 2004, pudotessaan yli 300 jalkaa kiipeessään vuorelle Etelä-Afrikassa. Hän oli kuolemansa aikaan 66-vuotias.

Arne Naess, nuorempi nettovarallisuus

Arne Naess, nuorempi

Nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. joulukuuta 1937 - 13. tammikuuta 2004 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Liikemies, vuorikiipeilijä
Kansalaisuus: Norja
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu