Ashton Kutcher Nettovarallisuus

Kuinka paljon Ashton Kutcher on arvoinen?

Ashton Kutcherin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Ashton Kutcherin palkka

800 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Ashton Kutcher Net Worth: Ashton Kutcher on malli, näyttelijä, yrittäjä ja TV-isäntä, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Kutcherin ura on ulottunut muodin kiitotielle, TV-komedioihin, elokuviin ja yhteen erittäin suosittuun piilokameran kepponen esitykseen. Näyttelijän ansioiden suhteen hän jatkaa Miehen puolikkaat se on ollut menestyksekkäin. Hän ansaitsi noin 800 000 dollaria jaksoa kohti, noin 20 miljoonaa dollaria vuodessa, mikä teki hänestä kerralla television eniten palkatun näyttelijän.

Aikainen elämä : Ashton Kutcher syntyi 7. helmikuuta 1978 Cedar Rapidsissa Iowassa. Hän opiskeli biokemiallista tekniikkaa Iowan yliopistossa, ennen kuin hän keskeytti muuton New Yorkiin ja jatkaakseen mallinnusuraa, mikä johti pian menestykseen valokuvauksissa ja kiitotielle. joukkueelle Calvin Klein. Hänellä on itse asiassa kaksoisveli nimeltä Michael, joka on syntynyt aivohalvauksessa.

Mutta hänellä oli enemmän kunnianhimoa sydämessään kuin malli mallina, hän teki uuden uramuutoksen ja muutti Los Angelesiin kokeilemaan näyttelemistä. Onnistunut koe antoi hänelle mahdollisuuden päästä suosittuun FOX-komediasarjaan Tuo 70-luvun show Breakout-hahmona Kelso, rooli, joka järjesti hänet tähdistöön.

Näyttelijäura : Kutcherin työ Tuo 70-luvun show teki hänestä halutun komediatähden Hollywoodissa. Sarjan juoksun aikana hän näytteli Jätkä, missä autoni on Sean William Scottin kanssa vuonna 2000, Vastanaineet Brittany Murphyn kanssa vuonna 2003, ja Arvaa kuka on tulossa illalliselle tehdä uudelleen Arvaa kuka vuonna 2005. Juuri tänä aikana hän esiintyi luottamattomana toisen studiokomedian uusintaversiossa: Halvempi tusinalla , ja hän yritti myös haarautua vakavampiin rooleihin näyttelemällä Perhosvaikutus - tieteiskirjallisuuden aikamatkadraama - vuonna 2004.

Vuonna 2003 Kutcher lanseerasi MTV: n alkuperäissarjan, josta tulisi mahdollisesti suurin panos populaarikulttuuriin Punk'd. Hän tuotti ja isännöi sarjan, jossa hän ohjasi erilaisia ​​monimutkaisia ​​piilokameran kepposia julkkis ystävilleen, ja hän pani näyttelynsä menestyksen toimeenpaneviin tuottajiin useissa muissa MTV-todellisuusohjelmissa, mukaan lukien Kauneus ja nörtti, Seikkailut Hollywoodissa, Todelliset häämurskaimet, ja peliohjelma nimeltä Mahdollisuus koputtaa .

Vuonna 2006 Kutcherin oli vähennettävä vähemmän esiintymisiä viimeisellä kaudella Tuo 70-luvun näyttely aikataulun vuoksi ristiriidassa hänen roolinsa toimintadraamassa Huoltaja, sen sijaan esiintyminen 'erityisenä vierastähtinä'. Vuonna 2010 hän palasi suurelle näytölle vuonna Tappajat , pelaa salamurhaajaa myös tuottamassa toimintakomediassa. Seuraavana vuonna hänet valettiin CBS: n komediasarjaan Miehen puolikkaat korvata Charlie Sheen jälkimmäisen odottamattoman lähdön jälkeen. Näyttely pysyi suosittuna ja tämä päätyi Kutcherille erittäin tuottoisaksi tehtäväksi, antaen hänelle arviolta 20 miljoonaa dollaria vuodessa.

Vuosi vuoden lopun jälkeen Miehen puolikkaat , Kutcher allekirjoitti toisen televisiosarjan, tämän Netflix-tuotannon Ranch , jossa hänellä oli päärooli 80 jakson koko jaksossa. Hänet on myös nähty ja kuultu kaikessa animoitua sitcomia käyttäen Family Guy sijoitus todellisuus kilpailuohjelmaan Hain säiliö. Ja vuonna 2017 hän esiintyi vieraana suositussa tosi-TV-treffikilpailussa Poikamies.

Pääomasijoittaja: Ashton Kutcher on myös erottanut itsensä riskipääoman maailmassa. Ashton on sijoittanut pääomasijoitusyhtiönsä A-Grade Investments -yhtiön kautta varhaisessa vaiheessa startup-yrityksiin, kuten Uber, Airbnb, Spotify, Shazam, Soundcloud, Neighborly, Zenreach, ResearchGate, Kopari Beauty ja 'insurtech' service Lemonade. Erään raportin mukaan Ashton ja hänen tiiminsä muuttivat 30 miljoonan dollarin arvosta investointeja 250 miljoonan dollarin varoiksi.

Hänellä on entisensä kanssa myös Los Angelesin italialainen ravintola Dolce Tuo 70-luvun näyttely pääosissa Danny Masterson ja Wilmer Valderrama.

Ashton Kutcher Nettovarallisuus

(Kuva: Brian Ach / Getty Images for TechCrunch)

Henkilökohtainen elämä: Ashton Kutcher tunnetusti naimisissa näyttelijän kanssa Demi Moore vuonna 2005 pari erosi noin kuusi vuotta myöhemmin. Vuonna 2012 hän aloitti treffit Mila Kunis , yksi hänen entisistä tähtensä Tuo 70-luvun show . Kaksi naimisissa heinäkuussa 2015. Kutcherin vähemmän kestävä romanttinen suhde työnnettiin valokeilaan vuonna 2019 traagisissa olosuhteissa, kun Kutcher todisti oikeudenkäynnissä yhden Michael Gargiulon, joka syytettiin Ashley Ellerinin murhasta, jota Kutcher päivitti lyhyesti vuonna 2001.

Ashton Kutcher lainaus liiketoiminnasta: 'Jokainen, joka haluaa olla yrittäjä kuten joku muu, etsii oikeastaan ​​väärään suuntaan. Et etsi inspiraatiota, vaan sisään. Sinun on kysyttävä itseltäsi, kuinka voin olla parempi tänään ratkaisemaan ongelman, jonka yritän ratkaista yritykselleni. En kannusta ketään olemaan samanlainen kuin minä. Ole vain kuin sinä. '

Kiinteistöt : Kun otetaan huomioon Ashton Kutcherin menestys sijoitusmaailmassa, ei ole mikään yllätys, että hän on tiettävästi liikkunut ja ravistellut myös kiinteistöjä. Hän ja vaimo Mila Kunis pudottivat yli 10 miljoonaa dollaria käteisellä vaikuttavalla rantahotelliyhdistelmällä Kalifornian Carpinterian pienessä rannikkoyhteisössä. Kiinteistö koostuu kahdesta talosta, jotka on jaettu 3 100 neliömetrin sisäiseen asuintilaan. Pari on pitänyt suurimman osan kiinteistöliiketoiminnastaan ​​yksityisenä viime vuosina, mutta heidän huhutaan omistavan vaikuttavia asuntoja Hidden Valley- ja Beverly Hills Post Office -alueilla.

Ashton Kutcher Nettovarallisuus

Ashton Kutcher

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Palkka: 800 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 7. helmikuuta 1978 (43 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,89 m)
Ammatti: Malli, näyttelijä, käsikirjoittaja, yrittäjä, koomikko, televisiotuottaja, juontaja, ääninäyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Ashton Kutcherin tulos

  • Kaksi ja puoli miestä 20 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu