Atz Kilcherin nettovarallisuus

Paljonko Atz Kilcher on arvoinen?

Atz Kilcherin nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Atz Kilcherin nettovarallisuus: Atz Kilcher on amerikkalainen muusikko, taiteilija ja tv-tähti, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Alaskassa Homerissa syntynyt ja kasvanut Atz Kilcher varttui musiikillisessa perheessä, jossa oli seitsemän sisarusta, jotka olivat kaikki kotikoulutettuja vuosia, koska heidän lapsuudenkotinsa oli niin kaukana. Siksi kaikki kilcher-lapset saivat kotikoulutuksen. Lopulta tie rakennettiin riittävän lähelle Kilcherin kotia, joka antoi Atzille ja hänen sisaruksilleen mahdollisuuden matkustaa päivittäin lähimpään julkiseen kouluun. Vanhemmat, Yule ja Ruth, muuttivat Sveitsistä Alaskaan 1930-luvulla ja olivat ensimmäisiä uudisasukkaita syrjäisellä Alaskan alueella. Ruth oli klassisesti koulutettu laulaja ennen siirtymistään Alaskaan ja opetti lapsilleen kaiken, mitä tiesi musiikista. Kilpailun voittaakseen Kilcher-perhe viihdytti itseään laululla, näytelmillä, peleillä ja erilaisilla taideteollisuuksilla usein leirin edessä. Perheensä ansiosta Atz kehitti hyvin varhaisen intohimon musiikkiin ja esiintymiseen.

(Kuva: Tom Cooper / Getty Images)

Koko 50- ja 60-luvuilla Kilcherin perhe kiersi Alaskaa ja Eurooppaa esittäen kappaleita ja live-esityksiä. Atz on tällä hetkellä yksi Discovery Channel -esityksen, Alaska: The Last Frontier, tähdistä, joka kertoo Kilcher-perheestä ja heidän talostaan ​​Etelä-Alaskassa. Herra Kilcher vastaa perheensä nautakarjan suojelusta paikallisten saalistajien, kuten kojoottien, susien ja karhujen, varalta. Hän viettää suuren osan ajastaan ​​yksin kesällä nautakarjaa hoidettaessa. Hänen kaksi poikaansa asuvat läheisillä mailla. Atz on luultavasti tunnetuin popmusiikin tähtien isä Jalokivi Kilcher , joka asuu tänään Texasissa. Vuoden 1995 debyyttialbuminsa 'Pieces of You' jälkeen Jewel on julkaissut yhteensä 12 debyyttialbumia, joista monet olivat platinaa. Joulukuussa 2013 Jewel on myynyt 30 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Atz Kilcherin nettovarallisuus

Atz Kilcher

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Rodeo-esiintyjä, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu