Elokuu Alsina Net Worth

Paljonko August Alsina on arvoinen?

Elokuu Alsina Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Elokuu Alsina Nettovarallisuus: August Alsina on yhdysvaltalainen äänittäjä, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Hän aloitti omien lauluvideoidensa lataamisen YouTubeen vuonna 2007 ja on sittemmin julkaissut useita suosittuja äänitteitä. Hän julkaisi ensimmäisen virallisen miksauksensa vuonna 2012 ja sitten yhden ja toisen miksaus vuonna 2013. Alsina allekirjoitti Def Jam -levyjen kanssa ja julkaisi ensimmäisen EP: nsä elokuussa 2013. EP synnytti kolme suosittua singleä ja johti levyjen nauhoittamiseen. hänen ensimmäinen studioalbuminsa 'Testimony' (2014), joka saavutti 2. sijan Billboard 200 -listalla ja # 1 Yhdysvaltain R&B- ja R & B / Hip-Hop-listoilla. Elokuu julkaisi toisen studioalbuminsa 'This Thing Called Life' vuonna 2015, ja se saavutti 2. sijan sekä Yhdysvaltain R&B- että R & B / Hip-Hop -listalla ja 14. sijalla Billboard 200: lla. Hänen singlensä I Luv Tämä paska (mukana Trinidad James) oli sertifioitu Platinum ja saavutti # 4 Yhdysvaltain R&B -listalla. Alsinin muita suosittuja sinkkuja ovat 'No Love' (mukana Nicki Minaj), 'Ghetto' (mukana Richie Home Quan) ja 'Numb' (mukana B.o.B ja Yo Gotti).

Aikainen elämä: August Alsina syntyi August Anthony Alsina Jr. 3. syyskuuta 1992 New Orleansissa, Louisiana. Hän on Sheilan ja August Alsina vanhemman poika, ja hän varttui neljän sisaruksen, Jamalin, Travisin, Netian ja Melvinin kanssa. August innostui tulemaan esiintyjäksi nähtyään Lauryn Hillin Sister Act 2 -elokuvassa, ja hän alkoi ladata videoita YouTubeen 14-vuotiaana. Alsinan isä ja isäpuoli kamppailivat crack-kokaiiniriippuvuuden kanssa, joten hänen äitinsä muutti perheen Houston, Texas, vuonna 2005 toivoen uuden alun, elokuu vanhempi kuoli saman vuoden joulukuussa. Alsina palasi New Orleansiin 16-vuotiaana, ja sen jälkeen kun hänen vanhempi veljensä Melvin murhattiin vuonna 2010, August päätti muuttaa Atlantaan.

Ura: Alsina julkaisi lokakuussa 2011 nimettömän akustisten kansikokoonpanojen, sitten huhtikuussa 2012 ensimmäisen virallisen miksauksensa '' Tuote '', jota seurasivat elokuun 2012 Elsina-yliopisto ja Throwback (syyskuu 2012). Tammikuussa 2013 elokuu julkaisi singlen 'I Luv This Shit', ja 'The Product 2' ilmestyi saman vuoden toukokuussa. Hänen ensimmäinen EP, Downtown: Life Under the Gun, julkaistiin elokuussa 2013, ja hänen Hell on Earth -videonsa ensi-iltansa syyskuussa. Hänen singlensä `` Ghetto '', joka tuli kultaksi, oli kaupunkiradion eniten lisätty kappale tällä viikolla, jolloin se alkoi esiintyä. Tammikuussa 2014 elokuu julkaisi singlensä Make It Home (mukana Young Jeezy) tulevalta debyyttialbumiltaan, ja kun Testimony julkaistiin huhtikuussa 2014, se sai positiivisia arvosteluja ja myi 67 000 ensimmäisen viikon aikana. Levy sisälsi singlet 'I Luv This Shit', 'Numb', 'No Love' (joka oli sertifioitu platinaksi), 'Kissin' minun tatuoinnissani 'ja' Ghetto '. Myöhemmin samana vuonna Alsina aloitti Testimony Live -kiertueen ja avasi Usherille 'The UR Experience Tour'.

(Kuva: Michael Buckner / Getty Images for BET)

Elokuu seurasi 'Todistuksen' menestystä joulukuun 2015 'This Thing Called Life' -albumilla, joka synnytti singlet Hip Hop, Song Cry, Why I Do It (featuring Lil Wayne), Dreamer ja Dreamer. Been Around the World '(mukana Chris Brown). Albumia myytiin ensimmäisen viikon aikana 41 000 kappaletta, ja Hip-Hop-video esiteltiin BET-palkintojen aikana kesäkuussa 2015. Alsina aloitti kolmannen albuminsa, The Product III: State of Emergency, vuonna 2017, ja hän julkaisi. sinkkuja 'Drugs', 'Lonely' ja 'Don't Matter' sinä vuonna. Albumi julkaistiin kesäkuussa 2020 ja saavutti ykkössijan yhdeksänneksi Yhdysvaltain R&B -listalla ja neljänneksi Yhdysvaltain itsenäisten albumien listalla. Hän julkaisi myös EP: n 'Forever and a Day' helmikuussa 2019, ja heinäkuussa 2020 elokuu ja Rick Ross julkaisivat singlen 'Entanglements' (joka kertoo Alsinan suhteesta Jada Pinkett Smithiin), ja se saavutti # 7 Yhdysvalloissa R & B-kaavio. Elokuu on esiintynyt useiden muiden taiteilijoiden kappaleissa, mukaan lukien DJ Khaledin 'Hold You Down' (2014), 'Gold Slugs' (2015), 'Do You Mind' (2016) ja Kevin Gates 'I Don't Get Väsynyt '(2014), ja hän on esiintynyt Flo Ridan, Young Jeezyn, Keyshia Colen, Meek Millin ja Rick Rossin kappaleilla.

Henkilökohtainen elämä: Elokuussa hänestä tuli kolmen veljenpoikansa Chaylinin, Amaiyan ja Kaydenin laillinen huoltaja vuonna 2018, kun heidän äitinsä Chandra kuoli syöpään. Chandra oli kihloissa Alsinan veljen Melvinin kanssa murhan aikaan (joka on edelleen ratkaisematta) vuonna 2010.

Elokuu teki uutisia kesäkuussa 2020, kun hän väitti sen Will Smith antoi hänelle luvan solmia romanttinen suhde Jada Pinkett Smith . Punaisen pöydän keskustelun heinäkuun jaksossa Jada myönsi, että hän oli ollut suhteessa Alsinan kanssa 4 1/2 vuotta aikaisemmin erotettuaan Willistä.

Elokuu kärsii maksaan vaikuttavasta autoimmuunisairaudesta, ja se sai hänet romahtamaan lavalla vuoden 2014 konsertin aikana, jolloin hän oli koomassa kolme päivää tapahtuman jälkeen. Vuonna 2015 hänellä oli silmäleikkaus sokeutta aiheuttavan silmäsairauden seurauksena. Vuonna 2019 Instagram-videossa Alsina kertoi faneille, että hän oli sairaalassa, koska hän '' heräsi yhden päivän eikä pystynyt kävelemään ''.

Palkinnot ja nimitykset: Elokuu voitti parhaan uuden taiteilijan ja Coca-Cola Viewers 'Choice -palkinnon vuoden 2014 BET Awards -palkinnoissa, ja hänet nimitettiin parhaan miespuolisen R & B / pop-taiteilijan nimeksi vuosina 2014 ja 2015 ja parhaan yhteistyön nimikkeelle I Luv This Shit vuonna 2014 ja Ei Rakkaus (Remix) 'vuonna 2015. Alsina ansaitsi myös Soul Train Music Award -ehdokkaan parhaaksi R & B / Soul- tai Rap-uudeksi artistiksi vuonna 2014.

Elokuu Alsina Net Worth

Elokuu Alsina

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. syyskuuta 1992 (28 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu