Austin Chumlee Russell Net Worth

Paljonko Austin Chumlee Russell Worth on?

Austin Chumlee Russellin nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Austin Chumlee Russellin palkka

25 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Austin Chumlee Russellin nettovarallisuus: Austin Chumlee Russell on amerikkalainen todellisuustähdetähti, liikemies ja panttilainaamon työntekijä, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Austin Chumlee Russell on tunnetuin pääosistaan ​​History Channel -esityksessä 'Sotilastähdet'.

Aikainen elämä: Austin Chumlee Russell syntyi 8. syyskuuta 1982 Hendersonissa Nevadassa. Hän ansaitsi lempinimen 'Chumlee', kun hän oli 12-vuotias, kun hänen isänsä verrasi häntä eräänä päivänä Tennessee Tuxedo -sarjakuvan morsiaan 'Chumley' hänen suuren kasvonsa ja näkyvän leuansa vuoksi. Tarpeetonta sanoa, että nimi juuttui. Chumlella on kaksi sisarusta, veli nimeltä Sage ja sisar nimeltä Terra. Yksi lapsuuden parhaista ystävistä oli Corey Harrison, Rick Harrisonin poika ja Richard Harrisonin pojanpoika. Richard ja Rick Harrison perustivat Las Vegasissa toimivan Gold and Silver Pawn Shopin vuonna 1989, joka sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Las Vegas Stripiltä.

Ura: Chumlee alkoi työskennellä Gold and Silver -yrityksessä 21-vuotiaana. Panttilainaamo saavutti ensimmäisen maineensa sen jälkeen, kun hän oli esillä Comedy Central -televisio-ohjelmassa Insomniac with Dave Attell. Tämän jakson ilmestymisen jälkeen Rick Harrison pystytti täysimittaisen sarjan kymmenille tuotantoyhtiöille ja verkostoille, kunnes The History Channel osti sen. 'Pawn Stars' aloitti debyyttinsä vuonna 2009, kun Austin oli työskennellyt siellä viisi vuotta.

Tänään Chumlee työskentelee panttilainaamon tiskin takana ja tunnetaan sarjakuvahahmoistaan. Näyttely seuraa Las Vegasissa sijaitsevan 24 tunnin Gold & Silver Pawn Shopin menoa. Austin pystyi tunnetusti puhumaan paikallisesta Maserati-myymälästä myymään hänelle 100 000 dollarin auton vain 85 000 dollarilla, mikä osoitti hänen taitonsa kauppiaana. 'Sotilas tähdet' on tällä hetkellä suosituin ohjelma The History Channel -kanavalla.

Chumleesta tuli Breakout-näyttelijän jäsen sekä fanien suosikki Pawn Stars -elokuvassa. Chumlee perusti oman yrityksen, joka myi suunnittelemiaan uutuustuotteita. Chumleen myynti tuotteistaan ​​on suurempi kuin muut 'Sotilas tähdet' -tuotteissa, koska hän on suosittu näyttelyn faneilla. Chumlee myi puolet omistuksestaan ​​yrityksessään Rick Harrisonille, jotta Gold & Silver Sotilasmyymälä voisi myydä uutuustuotteitaan tehokkaammin.

Chumlee avasi Chumlee's Candy -kadun Boulevardilla vuonna 2017. Se sijaitsee kadun toisella puolella Las Vegasissa sijaitsevasta Gold and Silver Panttilainaamosta. Hänen veljensä Sage Russell johtaa karkkikaupan päivittäistä toimintaa.

'Pawn Stars' jatkaa rajattomana näkemäänsä History Channel -kanavaa, jonka on tarkoitus aloittaa 17. kauden kuvaaminen syyskuussa 2020.

Gabe Ginsberg / Getty Images

Lakiasiat: 9. maaliskuuta 2016 Chumleen kotiin tehtiin ratsia seksuaalista väkivaltaa koskevan tutkimuksen aikana. Poliisi löysi kristallimetaania, marihuanaa, Xanaxia ja useita ampuma-aseita. Chumlee pidätettiin. Hänet vapautettiin joukkovelkakirjalaina seuraavana päivänä. Kuitenkin 23. toukokuuta 2016 Chumleea syytettiin 20 huumausaine- ja asesyytteestä. Hän tunnusti syyllisyytensä törkeästä aseista, ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta ja törkeästä väärinkäytöksestä huumeiden hallussa pitämisen yrityksestä vastineeksi kolmen vuoden koeajaksi ja neuvonnaksi.

Henkilökohtainen elämä: Hän on erityisen kiinnostunut vintage-flipperikoneista. Chumlee on myös innokas kenkä keräilijä, jonka kaapissa on yli 200 paria. Hän nauttii myös urheilusta, videopeleistä, rullalautailusta ja Pokémon Trading -korttipelistä. Hän on punk rock- ja rap-musiikin fani. Hänen suosikki TV-ohjelmansa ovat Boardwalk Empire, Sons of Anarchy ja Breaking Bad.

Maseratin lisäksi Chumlee omistaa Rolls-Royce Phantomin, Range Roverin, Cadillac Escaladen ja vuoden 1964 Impala SS: n. Hän nauttii vuoden 1986 Buick Regal -autonsa ajamisesta, jonka hän mukautti hydraulisilla hisseillä edessä ja takana.

Chumlee painoi 345 kiloa ennen mahalaukun leikkausta, mikä vähensi hänen mahalaukunsa vain kuuteen unssiin. Hän treenasi kuusi päivää viikossa ja on parantanut ruokavaliotaan, mukaan lukien juonut enemmän mehua, syönyt enemmän vihanneksia ja luopunut punaisesta lihasta. Chumlee menetti 110 kiloa. Hän inspiroi tekemään suuren muutoksen isänsä kuoleman vuoksi haimasyöpään 54-vuotiaana.

Maaliskuussa 2020 Chumlee vietiin Las Vegasin Valley-sairaalaan kärsinyt voimakkaista vatsakipuista ja hengitysvaikeuksista. Onneksi hän testasi negatiivisen Covid-19: n.

Chumlee on naimisissa Olivia Russellin kanssa. He olivat ystäviä jonkin aikaa ennen treffailua. Pari vihki virallisesti toukokuussa 2018. Elokuussa 2019 he menivät naimisiin. Kukaan ei todellakaan tiedä missä Olivia on. Heinäkuussa 2020 fanit huomasivat, että kaikki kuvat hänestä oli puhdistettu Chumleen Instagram-tililtä. Hän oli menossa Kalifornian yliopistoon Santa Barbaraan, kun Chumlee asuu Las Vegasissa ja elokuvaa 'Sotilas tähtiä'. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa, että on vaikea elää erillään, mutta uhraukset olisivat sen arvoista.

Sillä välin Chumlee aloitti äskettäin elokuvan 'Sotilas Tähdet' kuvaamisen. Teknisesti verkko ei voi kuvata COVID-19-rajoitusten takia, joten Harrisons ja Chumlee ottavat asiat omiin käsiinsä.

Palkan kohokohdat: Chumlee ansaitsee 25000 dollarin palkan jokaisesta Pawn Stars -tapahtumasta.

Kiinteistöt: Helmikuussa 2019 Chumlee myi Las Vegasin kodinsa 1,375 miljoonalla dollarilla. Noin viiden meripeninkulman päässä Las Vegas Stripistä sijaitsevassa kahden hehtaarin suuruisessa majoituspaikassa on 6200 neliön jalkainen koti, guesthouse ja viihdyttäjän takapiha, jossa on kallioitu uima-allas. Se sisälsi myös `` Chum Chum Room '', joka toimitettiin stripparin sauvalla. Hän maksoi 1,1 miljoonaa dollaria juhlatalosta vuonna 2012.

Austin Chumlee Russell Net Worth

Austin 'Chumlee' Russell

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Palkka: 25 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 8. syyskuuta 1982 (38 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu