Axl Rose nettovarallisuus

Paljonko Axl Rose kannattaa?

Axl Rose nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Axl Rose nettovarallisuus: Axl Rose on amerikkalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hän on tunnetuin siitä, että hän on perustajajäsen Guns N 'Rosesissa, joka on kaikkien aikojen menestynein rock-bändi.

Aikainen elämä: Axl Rose syntyi William Bruce Rose, nuorempi 6. helmikuuta 1962 Lafayettessa, Indianassa. Rosein äiti, Sharon, oli 16-vuotias, kun hän synnytti hänet, ja hänen isänsä, William Sr., oli 20. Pari meni eroon, kun Rose oli kaksivuotias, jolloin hänen isänsä sieppasi ja väitettiin ahdistelevan häntä ennen kaupungin hyppäämistä.

Hänen äitinsä sitten meni naimisiin Stephen L.Baileyn kanssa ja päätti muuttaa laillisesti Rose'n nimen William Bruce Baileyksi. 17-vuotiaana Rose uskoi, että Bailey oli hänen biologinen isänsä. (Hänen biologinen, William Rose vanhempi, murhattiin Marionissa, Illinois, vuonna 1984.)

Roseilla oli hyvin uskonnollinen kasvatus - hänen piti käydä jumalanpalveluksissa helluntailaisessa kirkossa 3–8 kertaa viikossa ja opetti myös sunnuntakoulua.

Varhaisessa iässä Rose löysi musiikin emotionaalisena ulostulona. Hän aloitti laulamisen kirkkokuorossa viiden vuoden ikäisenä, ja lukion aikana hän liittyi koulukuoroon ja opiskeli pianoa. Noin tuolloin hän perusti myös bändin ystäviensä kanssa, joista toinen oli Guns N 'Rosesin jäsen Jeff Isbell, joka myöhemmin tunnettiin nimellä Izzy Stradlin .

Kun Rose sai tietää biologisen isänsä olemassaolosta, hän alkoi kutsua itseään nimellä W. Rose. Tässä vaiheessa hän alkoi myös joutua vaikeuksiin lain kanssa ja palveli vankilaa. Rose pidätettiin yli 20 kertaa erilaisista syytteistä, mukaan lukien julkinen päihtyminen ja akku. Vuonna 1982 Lafayetten viranomaiset uhkasivat syyttää häntä tavanomaisena rikollisena, joten hän päätti pakata laukkunsa ja muuttaa Los Angelesiin.

Kun hän asui L.A: han, hänestä tuli niin innostunut bändistään AXL: stä, että ystävät kannustivat häntä menemään nimellä Axl Rose. Maaliskuussa 1986 - ennen sopimuksen allekirjoittamista Geffen Recordsin kanssa - hän muutti laillisesti nimensä W. Axl Roseeksi.

Rose oli aktiivinen paikallisella hard rock -elokuvalla ja soitti useissa bändeissä, kuten Rapidfire, Hollywood Rose ja L.A.Guns. Hän työskenteli parittomia töitä saadakseen toimeen ja jopa poltti savukkeita UCLA: n tieteelliseen tutkimukseen 8 dollaria tunnissa (oikaistu inflaatioon, joka vastaisi 20 dollaria vuonna 2019). Maaliskuussa 1985 perustettiin Guns N 'Roses, joka vuoden aikana herätti useiden suurten levy-yhtiöiden huomion. Bändin ensimmäinen nelikappaleinen EP julkaistiin joulukuussa 1985.

Menestys: Guns N 'Roses oli erityisen suosittu 1980-luvun lopulla ja 90-luvun alussa. Bändin debyyttialbumi 1987, Ruokahalu tuhoon, on myynyt lähes 30 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti tähän mennessä. (Ja lehdistöstä lähtien se on edelleen kaikkien aikojen myydyin debyyttialbumi Yhdysvalloissa.)

Bändin seuranta-albumit - Käytä illuusioasi I ja Käytä Illusion II: ta , molemmat julkaistiin syyskuussa 1991 - myytiin yhteensä 35 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Yhteensä Guns N 'Roses on myynyt yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti, mikä riittää tekemään niistä yhden historian myydyimmistä bändeistä.

Vaikka Rose on elänyt enimmäkseen syrjäistä elämää 1990-luvun lopusta lähtien, hän on ainoa yhtyeen jäsen, joka on pysynyt johdonmukaisesti Guns N 'Rosesin alusta lähtien.

Vuonna 2012 Rose otettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen Guns N 'Rosesin jäsenenä, mutta ei osallistunut seremoniaan. Ja vuonna 2016 hän kiersi AC / DC-yhtyeen kanssa uuden laulajana, joka korvasi Brian Johnson .

Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Rose ansaitsi 20 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Suurin osa hänen tuloistaan ​​tuli kiertueesta sen jälkeen, kun bändi kokoontui uudelleen 'Not In This Lifetime' -kiertueelle. Kiertue jatkoi maailmanlaajuisesti yli 430 miljoonan dollarin tuottamista.

Henkilökohtainen elämä: Vaikka hänen julkinen kuvansa saattaa viitata toisin, Rose ei ole koskaan ollut raskas huumeiden käyttäjä, mutta hän ei ohjannut laittomien aineiden käyttöä kokonaan. Vuonna 1986 Rose joutui sairaalaan, kun stressi johti yliannostukseen tahallisesti. Tämä kokemus innoitti sanat Guns N 'Rosesin kappaleelle' Coma '.

Roseestä tuli voimakas homeopaattisen lääketieteen, vaihtoehtoisen lääketieteen pseudotieteellisen järjestelmän uskovainen 1990-luvun alussa. Hänellä olisi säännöllisesti menneisyyden regressiohoitoa. Sillä aikaa Kiinan demokratia nauhoitettiin, Rose palkkasi henkilökohtaisen psyykkisen, joka katsoi potentiaalisten työntekijöiden valokuvia ja 'luki heidän aurojaan' selvittääkseen, pitäisikö heidän palkata.

Vuoden 1986 alussa Rose alkoi seurustella laulajan tyttären Erin Everlyn kanssa Don Everly Everly Brothers. Rose kirjoitti vuoden 1987 kappaleen Sweet Child o 'Mine Everlylle ja esiintyi sen musiikkivideossa. Neljä vuotta myöhemmin, keväällä 1990, pari sitoi solmun Las Vegasiin. Alle kuukautta myöhemmin Rose haki avioeroa. Pari pystyi sovittamaan suhteen jonkin aikaa, mutta Everly lopulta lähti Roseista riidan jälkeen. He mitätöivät avioliittonsa tammikuussa 1991. Kolme vuotta myöhemmin Everly nosti kanteen, jossa syytettiin Rosea fyysisestä ja henkisestä hyväksikäytöstä. Oikeusjuttu ratkaistiin tuomioistuimen ulkopuolella.

Pian Everlystä eron jälkeen Rose aloitti suhteen supermalliin Stephanie Seymour . Seymour esiintyi 'Don't Cry' ja 'November Rain' musiikkivideoissa. Helmikuussa 1993 Rose ja Seymour kihloivat, mutta päätyivät eroon vasta kolme viikkoa myöhemmin.

On myös huhuttu, että Rose ja laulaja Kuninkaan villa päivätty.

Kiinteistöt: Rose omistaa kodin Malibussa Kaliforniassa. Tietueiden mukaan hän osti 4333 neliömetrin asunnon 3,6 miljoonalla dollarilla vuonna 1992. Vuonna 2008 Axl pelasti useita naapuritalojaan tulipalon aikana, joka leimasi alueen läpi varhain aamulla. Kun Axl tiesi, että yksi hänen naapureistaan ​​oli poissa kaupungista, työnnettiin talon portti auki ja letkutti omaisuuden. Portin avaaminen palomiehille helpotti lopulta pääsyä useisiin lähellä oleviin uhanalaisiin taloihin.

Axl Rose nettovarallisuus

Axl Rose

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. helmikuuta 1962 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Laulaja, laulaja ja lauluntekijä, muusikko, kitaristi, elokuvantuottaja, levytuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu