Barbara Bermudo Nettovarallisuus

Paljonko Bárbara Bermudo Worth on?

Barbara Bermudon nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Barbara Bermudo Nettovarallisuus: Barbara Bermudo on Puerto Rican toimittaja, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan todennäköisesti parhaiten isännöimällä espanjankielistä Primer Impacto -uutisohjelmaa Fernando Del Rinconin kanssa vuosina 2002-2017.

Barbara Bermudo syntyi Guaynabossa, Puerto Ricossa kesäkuussa 1975. Hänen isänsä oli kuubalainen ja hänen äitinsä Puerto Rican. Barbara oli yksi kahdeksasta ihmisestä, jotka koristelivat kansikunnan 2007 People en Espanol'n 50 kauneinta ihmistä '-kansia. Vuonna 2003 hän esiintyi elokuvassa Chasing Papi. Hän on isännöinyt ohjelmia, kuten Lo Que no vio de Premios lo Nuestro, Nuestra belleza latina, Pa'lante con Cristina, Escandalo TV de noche,! Que bodas! Ja Noche de Estrellas. Hän on esiintynyt myös elokuvissa El Escandalo del Mediodia, El Show de Cristina ja Que Bodas. Hän aloitti oman tyttöjen ja naisten vaatteiden, kenkien ja asusteiden sarjan CAMI vuonna 2013.

Barbara meni naimisiin toimittaja Mario Andres Morenon kanssa vuonna 2008, ja pariskunnalla on kolme tytärtä, Mia Andrea, Camila Andrea ja Sofia Andrea.

Barbara Bermudo Nettovarallisuus

Barbara Bermudo

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. kesäkuuta 1975 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Toimittaja, juontaja, talk-show-isäntä
Kansalaisuus: Puerto Rico
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu