Bam Margera Nettovarallisuus

Kuinka paljon Bam Margera on arvoinen?

Bam Margera Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Bam Margera Nettovarallisuus: Bam Margera on yhdysvaltalainen näyttelijä, tuottaja, temppumies ja entinen ammattiluistelija, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten populaarikulttuurissa MTV-todellisuuden temppu-näyttelijöiden jäsenenä Jackass ja hänen omat spin-offinsa Eläköön bam ja Bamin epäpyhä unioni .

Aikainen elämä: Brandon Cole Margera syntyi 28. syyskuuta 1979 West Chesterissä Pennsylvaniassa. Hän on Jess Margeran nuorempi veli ja Vincent Margeran veljenpoika. Hän sai lempinimen 'Bam Bam' isoisältään sen jälkeen, kun hän oli lapsena tarkoituksellisesti törmännyt seiniin. Lopulta lempinimen lyhensivät 'Bam' hänen koulukaverinsa. Hän osallistui West Chester East High Schooliin ja keskeytti nuoremman vuodensa jälkeen. Myöhemmin hän työskenteli saadakseen GED: n.

Rullalautailu ura: Margera aloitti uransa ensimmäisen kerran ammattilaisrullalautailijana vuosina 1997 ja 1998, kun häntä sponsoroi Toy Machine Skateboards. Hän liittyi Team Elementiin, Element Skateboardsin esittelytiimiin vuonna 2001, vaikka vuodesta 2016 lähtien hän ei ollut enää osa tiimiä. Eri aikoina hän sai myös sponsorointia sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Speed ​​Metal -laakerit, Adio-jalkineet, sähköiset aurinkolasit, Volcom, Landspeed Wheels, Destroyer Trucks, Destructo Trucks ja Fairman's Skateshop. Vuodesta 2017 Margera on käytännössä vetäytynyt rullalautailusta ilman suuria sponsorointeja, vaikka hän luistelee edelleen rennosti.

Elokuva- ja televisio-ura: Alku siitä, kun Margera ampui itseään ja ystäviään rullalautailuun ja temppujen tekemiseen, muuttui lopulta CKY-videosarjaksi, jonka hän julkaisi itsenäisesti. Näissä varhaisissa videoissa esitetyt muodostivat ryhmän ja löysän joukon ihmisiä, jotka tunnetaan nimellä CKY Crew. Ryan Dunn, Brandon DiCamillo, Rake Yohn, Chris Raab ja Brandon Novak olivat kaikki CKY Crew -jäseniä.

Margeran CKY-videot herättivät Jeff Tremainen, rullalautailu-lehden Big Brother toimittajan, huomion. Tremaine valitsi Margeran joukkueeseen, joka lopulta muodostaa MTV: n keskuksen Jackass todellisuussarja, jossa muut CKY-miehistön jäsenet näyttelevät näyttelijöitä eri tavoin. Margera ei ollut vain keskeinen näyttelijä Jackass koko esityksen ajan, lokakuusta 2000 helmikuuhun 2002, hän esiintyi myös seuraavissa ohjelmissa Jackass toimilupa. Näitä ovat elokuvat Jackass: Elokuva (2002), Jackass numero kaksi (2006), Jackass 3D (2010), ja Jackass 3.5 (2010).

Hän pystyi hyödyntämään Jackass-franchising-menestystään muihin mahdollisuuksiin, joista merkittävimmät olivat hänen kaksi televisiosarjaansa. Hänen ensimmäinen näyttely Eläköön bam juoksi viisi vuodenaikaa MTV: llä vuosina 2003–2005 ja kuvattiin pääasiassa kotikaupungissaan West Chesterissä, keskittyen Margeran ja hänen miehistönsä ympärille suorittamalla erilaisia ​​temppuja ja tehtäviä. Muita paikkoja olivat New Orleans, Las Vegas ja Los Angeles, ja Margera vei temppunsa jopa ulkomaille näyttelyn kanssa kuvaamalla maita kuten Brasilia, Suomi, Meksiko ja Alankomaat. Seurauksena Eläköön bam , MTV kuvasi myös ohjelmaa Bamin epäpyhä unioni (2007). Näyttelyn päätehtävänä oli seurata Margeraa, hänen silloista morsiamensa Melissa Rothsteinia ja heidän erilaisia ​​ystäviään häihinsä edeltävänä aikana.

Muita näyttelijä- ja elokuvaprojekteja, joihin Margera on osallistunut, ovat muun muassa vuoden 2003 rullalautailuelokuva Jauhaa , jossa Margera esiintyy itsensäään ja Gina Lynnin pornografinen elokuva, Fantasistiset huorat 4 (2008) 'merkittävässä, ei-sukupuolisessa roolissa' CKY Crew -jäsenen Brandon Novakin rinnalla. Muihin Margeran televisioesityksiin sisältyy kertaluonteinen puolen tunnin Spike-erikoistarjous Bamin maailmanvalta (2010), ja maaliskuussa 2016 esiintymisensä äitinsä April Margeran kanssa VH1-todellisuussarjassa Perheterapia tohtori Jennin kanssa , jossa he käsittelivät hänen itsetuhoa.

Kuva Kevin Winter / Getty Images

Muut projektit ja tavoitteet: Jackass-franchising-työnsä ja muiden televisioprojektien lisäksi Margera on työskennellyt useiden itsenäisten elokuvien parissa, joissa hän kirjoitti, tuotti ja näytteli. Ensimmäinen elokuva, Haggard (2003) perustui hänen tosielämän tapahtumiin hänen ystävänsä Ryan Dunnin elämässä, jossa Dunn pelasi itse pääroolia ja Margera soitti Valon hahmoa. Hänen toinen itsenäinen elokuvansa Minghags (aiemmin nimeltään 'Kiss a Good Man's Ass') julkaistiin suoraan DVD: lle joulukuussa 2008. Samana joulukuussa Margera julkaisi jouluaiheisen elokuvan Bam Margera esittelee: Missä # $ &% on joulupukki?

Margera on myös hämmentänyt musiikkia ja perustanut oman musiikkimerkkinsä Filthy Note Records vuonna 2005. Hän on ohjannut musiikkivideoita Clutchille, Turbonegrolle, Viking Skullille ja veljensä bändille CKY. Lisäksi hän soitti näppäimistöä uutuusbändissä Gnarkill ja oli myös yhtyeessä Fuckface Unstoppable. Radio Bam on nimi hänen Sirius Radio Station -radioshowansa, joka lähetettiin marraskuusta 2004 helmikuuhun 2013.

Muita hankkeita, joihin hän on osallistunut, ovat yksityisiä kirjoituksia ja kuvia sisältävän kirjan julkaiseminen, Vakava hahmona Dog Dirt (2009), ja ilmaisemaan hahmon videopelissä Arpipinta: Maailma on sinun (2006). Hän on myös animoitu hahmo Tony Hawk -videopelifranchisingissa.

Henkilökohtainen elämä: Margera oli kihloissa Jenn Rivellin kanssa, joka esiintyi monissa hänen varhaishankkeissaan, vaikka heidän seitsemän vuoden suhde päättyi vuonna 2005. Hän kihlasi lapsuudenystävänsä Melissa 'Missy' Rothsteinin kanssa vuonna 2006 heidän häävalmistelujensa ja seremoniansa dokumentoimalla MTV: n sarja 'Bamin epäpyhä unioni'. He erosivat marraskuussa 2012. Margera meni naimisiin Nicole Boydin kanssa Islannissa 5. lokakuuta 2013, ja yhdessä heillä on yksi poika, syntynyt joulukuussa 2017.

Bam Margera Nettovarallisuus

Bam Margera

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. syyskuuta 1979 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Taikuusnäyttelijä, elokuvaohjaaja, rullalautailija, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, elokuvan toimittaja, TV-persoonallisuus, radiohenkilöstö, näyttelijä, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu