Barry Gibbin nettovarallisuus

Paljonko Barry Gibb on arvoinen?

Barry Gibbin nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Barry Gibbin nettovarallisuus: Barry Gibb on tuottelias laulaja, lauluntekijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. 8. helmikuuta 2015 Barrylle myönnettiin elinikäinen Grammy. Yhdessä hänen kaksoisveljensä kanssa Maurice ja Robin , Barry muodosti kolmanneksen Bee Geesistä, joka on yksi historian tunnetuimmista ja menestyneimmistä musiikkiryhmistä. Tästä ryhmästä tuli erityisen suosittu 60- ja 70-luvuilla. Bee Geesin kanssa tekemänsä työn ulkopuolella Barry on nauttinut menestyksekkäästä soolourasta.

Bee Gees on kaikkien aikojen menestynein pop-ryhmä, jonka ennätysmyynti ylittää 220 miljoonaa. Ainoat taiteilijat historiassa, jotka ovat myyneet enemmän levyjä, ovat Elvis, Michael Jackson, The Beatles, Garth Brooks ja Paul McCartney (sooloartistina). Heidät nimitettiin lopulta 14 grammaan, voittamalla 9.

Vaikka kaikki hänen veljensä ovat kuolleet, Barry on nauttinut musiikillisesta urasta, joka on kestänyt yli 6 vuosikymmentä. Vuonna 1994 hänet otettiin mukaan Songwriters Hall of Fameen veljiensä rinnalla. Myöhemmin vuonna 1997 Barry otettiin myös Rock and Roll Hall of Fameen. Gibb on ansainnut laajaa kriittistä kiitosta laululahjoistaan, ja jotkut uskovat, että hän on yksi historian suurimmista laulajista.

Aikainen elämä: Barry Alan Crompton Gibb syntyi 1. syyskuuta 1946 Douglasissa Mansaarella. Nuorena Barry sai vakavia palovammoja kuumaa teetä aiheuttaneen onnettomuuden jälkeen. Hänelle jätettiin vaikea palovamma, ja hän vietti yli kaksi kuukautta sairaalassa.

Gibbs perusti bändin Manchesteriin, kun he olivat vielä melko nuoria. Barry muutti sitten perheensä kanssa jälleen Redcliffeen Australiaan. Tänä aikana Gibbsin veljet perustivat ensimmäisen ryhmänsä yhdessä Barryn, Mauricen ja Robinin kanssa. Todellista menestystä he alkoivat kokea vasta sitten, kun kolme poikaa muutti takaisin Manchesteriin.

Ura: Vuonna 1955 Gibbsin veljet perustivat ryhmän nimeltä Rattlesnakes. Barry esitti laulua ja soitti kitaraa, kun taas Robin ja Maurice esittivät myös laulua. Lisäksi mies nimeltä Paul Frost soitti rumpuja, kun taas toinen muusikko nimeltään Kenny Horrocks soitti teetä rinnassa. Aluksi ryhmä esiintyi pienissä, paikallisissa paikoissa koko Manchesterissa.

Muutettuaan Australiaan kolme edellä mainittua Gibbsin veljeä kokoontuivat triona. Asuessaan Queenslandissa ryhmä nimitti itsensä Bee Geesiksi ensimmäistä kertaa. Pian sen jälkeen ryhmä alkoi esiintyä televisiossa ensimmäistä kertaa ja allekirjoitti levysopimuksen Festival Recordsin kanssa. Heidän debyyttinsinginsa 'Sinisen ja harmaan taistelu' kirjoitti Barry ja aloitti heidän alkuperäisen menestyksensä.

60-luvun loppupuolella Bee Geesistä oli tullut varsin menestyksekäs singlen 'New York Mining Disaster 1941' kanssa. Tässä vaiheessa rumpali Colin Petersen ja kitaristi Vince Melouney liittyivät Bee Gees -joukkueeseen. Kiertänyt tämän menestyksen kantapäässä Euroopassa ja Yhdysvalloissa, he julkaisivat Yhdistyneessä kuningaskunnassa kärkisijan singlen nimeltä Massachusetts. Tämä osoittautui varsin uuvuttavaksi, ja vuonna 1967 Barry ja Robin romahtivat kansainvälisen lennon aikana tapahtuneista hermoromahduksista.

Tässä vaiheessa kaikki kolme veljeä kilpailivat myös ryhmän luovasta valvonnasta. Vuoteen 1970 mennessä Barry oli aloittanut soolouransa ensimmäistä kertaa, ja ryhmä näytti ajautuvan toisistaan. 70-luvulla Bee Gees palasi takaisin ja julkaisi useita upeita hittejä seuraavan vuosikymmenen aikana. Näihin kuului sinkkuja kuten How How Deep Is Your Love, More Than A Woman, Stayin Alive ja You Should Be Dancing.

Tämä oli heidän suosionsa huippu 70-luvun puolivälin niin kutsutun disko-aikakauden aikana. Heistä tuli vielä tunnetuempia diskoajasta, kun he myötävaikuttivat Saturday Night Fever -ääniraitaan ja auttoivat ääniraitaa myymään yli 40 miljoonaa levyä. Gibb oli myös menestyvä lauluntekijänä tänä aikana. Yhdessä vaiheessa hän oli kirjoittanut neljä kappaletta, jotka kaikki lopulta nousivat listan kärkeen. Kaksi näistä kappaleista oli Bee Geesin, yhden esitti Andy Gibb ja neljännen Yvonne Elliman. Tämä on hyvin harvinainen lauluntekijä, jota ei ole koskaan ylitetty.

Seuraavien vuosikymmenien aikana Barry aloitti soolouran, joka jatkui moderniaikaan asti. Vuonna 2020 Gibb julkisti viimeisimmän albuminsa nimeltä Greenfields.

Ihmissuhteet: Vuonna 1966 Barry Gibb meni naimisiin Maureen Bates -naisen kanssa 19-vuotiaana. He asuivat yhdessä suhteellisen lyhyen ajan ennen avioeroa vuonna 1970. Pian sen jälkeen Gibb tapasi Linda Greyn, entisen Miss Edinburghin. He menivät naimisiin myöhemmin vuonna 1970. Suhteensa aikana Barry ja Linda saivat viisi lasta.

Kiinteistöt: Vuonna 1981 Barry maksoi 1,58 miljoonaa dollaria rantakadusta Miamissa. Se on sama kuin noin 4,6 miljoonan dollarin käyttö tämän päivän dollareina. 16 000 neliön jalkainen kartano istuu 1,6 hehtaarin tontilla. Nykyään kiinteistön arvo on arviolta 25 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2006 ilmestyi raportteja, että Gibb ja hänen vaimonsa suunnittelivat ostavansa Johnny Cashin entisen kodin Tennesseeestä. Pari maksoi lopulta 2,3 miljoonaa dollaria seitsemän makuuhuoneen kartanosta, joka rakennettiin alun perin vuonna 1968 Johnny Cashille. Valitettavasti heidän suunnitelmansa historiallisen kodin kunnostamiseksi päättyivät katastrofiin, kun syttyi tulipalo, joka tuhosi kokonaan suurimman osan myöhäisen rockstarin kartanosta. Vaikka Gibbs ilmoitti sitten suunnitelmistaan ​​rakentaa uusi koti tupakoivan hylyn viereen, Barry päätti lopulta yksinkertaisesti myydä kodin vuonna 2014 2 miljoonalla dollarilla.

Barry Gibbin nettovarallisuus

Barry Gibb

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. syyskuuta 1946 (74 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Laulaja, levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, kitaristi, lauluntekijä, muusikko, näyttelijä, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu