Barry Weissin nettovarallisuus

Paljonko Barry Weiss on arvoinen?

Barry Weissin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Barry Weissin nettovarallisuus: Barry Weiss on amerikkalainen todellisuustähdetähti ja ammattitaitoinen aarteenmetsästäjä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Weissistä ei tule sekoittaa saman nimistä musiikkituottajaa, ja hänestä tuli eksentrinen supertähti A&E: n huikeassa todellisuussarjassa '' Storage Wars '', jossa hän esiintyi vuosina 2010--2013. Näyttelyssä Barry tunnettiin nimellä 'The Collector'. kiitos hänen laajan kokoelman arvokkaita antiikkiesineitä. Myöhemmin A&E antoi Weissille omat esityksensä, 'Barry'd Treasure' (2014) ja 'Storage Wars: Barry Strikes Back' (2015), ja hän on esiintynyt dokumenttielokuvissa 'Motorcycle Mania III' (2004) ja 'Beverly Hills Garage - Bruce Meyer -projekti (2019).

Ura: Ennen kuin hänestä tuli todellisuuden tähti, Weiss ja hänen veljensä antoivat omaisuuden tuotealalla. Hän vietti yli 25 vuotta tukkumyyntitoiminnan rakentamiseen ja siirtyi sitten eläkkeelle keskittymään varastometsintään. Liiketoiminta antoi lopulta Barrylle tarpeeksi rahaa eläkkeelle ja viettää useita vuosia ympäri maailmaa. Kun hän sairastui matkustaessaan eksoottisiin paikkoihin, Weiss palasi kotiin ja alkoi käyttää miljoonan dollarin nettovarallisuuttaan intohimoa antiikkia ja keräilyesineitä kohtaan. Barry on myöntänyt, että hän ei ansainnut niin paljon rahaa kuin hänen 'Storage Wars' -tähtinsä, koska hän päätyi pitämään suurimman osan voittamistaan ​​esineistä.

A&E -verkkosivusto kuvaa Weissia 'Robert Evans-Meet-Jack Nicholson -tyypiksi', ja näyttelyssä hänelle oli ominaista nokkelat ja syövyttävät yhden linjansa ja hänen 'kaikki menee' -lähestymistapa varastohuutokauppoihin. Esimerkiksi Barryn tiedetään tuovan psyykkisiä varastohuutokauppoja auttaakseen häntä tunnistamaan yksikön sisällön arvon. Hän on myös käyttänyt yönäkölasia, kauko-ohjattavaa helikopteria ja jopa pientä jalusta olevilla henkilöillä saadakseen edun tarjouksessa. Weissillä on vaikuttava tietämys, joka sisältää antiikkia kaikilta aikakausilta, pitkien vuosien sivutuotteita antiikkiesineiden ja varastohuutokauppojen alalla. Barryn ystävyys Thom Beersin, 'Storage Wars' -kertojan ja tuottajan kanssa, johti siihen, että hänet valittiin näyttelyyn. Weiss lähti neljännen kauden jälkeen ja alkoi pääosassa spinoff-sarjassa Barry'd Treasure, joka esitti kahdeksan jaksoa ja seurasi Weissiä hänen matkustaessaan ympäri maata etsimään harvinaisia ​​keräilyesineitä ja antiikkia.

Barry Weissin nettovarallisuus

(Kuva: Michael Hickey / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä : Barrylla on vaikuttava autokokoelma (arviolta noin 500 000 dollaria), ja sen tiedetään saapuvan jokaiseen huutokauppaan uudella ajoneuvolla. Hänen tunnetuin auto on vuoden 1947 Custom Cowboy Cadillac, jota nähtiin usein Varastosodissa. Huhtikuussa 2019 Weiss joutui sairaalaan loukkaantuneensa vakavasti moottoripyöräonnettomuudessa, joille tehtiin useita leikkauksia ja hänet vapautettiin sairaalasta lähes kaksi kuukautta myöhemmin. Palautuessaan onnettomuudesta hän teki äänentoiston keikalleen Sherwood Valley Casinon tiedottajana. Barry on eronnut ja hänellä on kaksi aikuista lasta, tytär Julie ja poika Jack. Hän on Jesse Jamesin kummisetä, joka isännöi todellisuusnäyttelyä Monster Garage ja oli kerran naimisissa Sandra Bullockin kanssa.

Kiinteistöt : Weiss omistaa 1,8 miljoonan dollarin kartanon Beverly Hillsin ylellisestä Laughlin Park -alueesta. 4 makuuhuoneen koti on rakennettu vuonna 1928.

Barry Weissin nettovarallisuus

Barry Weiss

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu