Bashar Al-Assadin nettovarallisuus

Paljonko Bashar Al-Assad on arvoinen?

Bashar Al-Assadin nettovarallisuus: 1,5 miljardia dollaria

Bashar al-Assadin nettovarallisuus ja perhevarallisuus: Bashar al-Assad on syyrialainen poliitikko ja entinen lääkäri, jonka nettovarallisuus on 1,5 miljardia dollaria. Bashar al-Assad on nykyinen Syyrian presidentti ja Ba'ath-puolueen alueellinen sihteeri.

Bashar al-Assad syntyi 11. syyskuuta 1965 Damaskoksessa. Hän varttui poliittisessa perheessä. Hänen isänsä Hafez Assad otti Syyrian hallituksen johtoon vuonna 1970. Bashar ei aikonut alun perin olla poliitikko. Hän valmistui Damaskoksen yliopistosta vuonna 1982, jossa hän opiskeli lääketiedettä. Hänen vanhempi veljensä oli seuraava rivissä ottaakseen isänsä. Valitettavasti vanhempi veli kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1994. Tässä vaiheessa Bashar astui sisään isänsä perilliseksi. Basharista tuli Syyrian armeijan eversti vuonna 1999. Kesäkuussa 200 hänen isänsä kuoli sydänkohtaukseen, kun hän oli toiminut 29 vuotta. Kuukautta myöhemmin Bashar juoksi vastustamatta Syyrian presidentiksi. Hallituskautensa aikana Basharia on kritisoitu ihmisoikeuksien, taloudellisten rappeutumisten ja korruption laiminlyönnistä. Hän on myös suorapuheinen kriitikko Yhdysvalloista ja Israelista. Syyrian verkkosivustoilla, kuten Wikipedia Arabic, You Tube ja Facebook, estettiin ihmisten pääsy niihin vuosien 2008 ja helmikuun 2011 välisenä aikana. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama allekirjoitti toimeenpanomääräyksen asettaa sanktiot Bashar Assadia vastaan ​​pyrkiessään painostamaan hallintoa 'lopettamaan sen käyttö' väestöön kohdistuvasta väkivallasta ja alkaa siirtyä demokraattiseen järjestelmään, joka suojaa Syyrian kansan oikeuksia. ' Tämä käsky tapahtui 18. toukokuuta 2011, tämän määräyksen vuoksi Mr. Assad ja yhdeksän muuta virkamiestä lisättiin luetteloon, jossa oli matkustuskieltoja ja varojen jäädyttämistä.

Perheen varallisuus : Al-Assadin perhe hallitsee tiettävästi 60-75% Syyrian taloudesta ja on käyttänyt tätä valvontaa valtavan omaisuuden keräämiseen. Basharin henkilökohtainen nettovarallisuus on 1,5 miljardia dollaria. Hänen perheensä omaisuuden arvoksi on arvioitu 60–120 miljardia dollaria. Perhe omistaa laajan valikoiman kiinteistöjä, luonnonvaroja, taidetta, koruja ja paljon muuta.

Bashar Al-Assadin nettovarallisuus

Bashar al-Assad

Nettovarallisuus: 1,5 miljardia dollaria
Syntymäaika: 11. syyskuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,89 m)
Ammatti: Poliitikot, lääkärit
Kansalaisuus: Syyria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu