Bellagion pianisti Osborne esiintyy Cartersin 75 -vuotisjuhlassa

David Osborne ja Jimmy Carter tulivat läheisiksi, kun Osborne tapasi Carterin kirjan allekirjoituksessa Orlanissa ...David Osborne ja Jimmy Carter tulivat läheisiksi sen jälkeen, kun Osborne tapasi Carterin kirjan allekirjoituksessa Orlandossa Floridassa vuonna 1988. (David Osborne) Jimmy Carter, vasemmalla, David Osborne ja Rosalynn Carter Jimmy Carterin 91. syntymäpäiväjuhlissa Amerikassa, Ga., Elokuussa 2016. (David Osborne) Bellagion Steinway -pianisti David Osborne, oikealla, ja entinen presidentti Jimmy Carter lokakuussa 2015. (David Osborne) David Osborne ja Jimmy Carter tulivat läheisiksi sen jälkeen, kun Osborne tapasi Carterin kirjan allekirjoituksessa Orlandossa Floridassa vuonna 1988. (David Osborne) Kutsu Jimmyn ja Rosalynn Carterin 75 -vuotisjuhlavuoteen lähetettiin Vegasin pianistille David Osbornelle. (David Osborne)

David Osborne on pelannut hienoja salia, mutta hänen keikkansa lauantaina Plains High Schoolissa Georgiassa ottaa kakun.

Vuosipäivän kakku.

Las Vegasin presidenttien pianisti esiintyy Jimmy ja Rosalynn Carter 75 -vuotis hääpäivä. Kutsuttu on noin 500 ihmistä, mukaan lukien presidentti Joe Biden ja ensimmäinen rouva Jill Biden . Entiset ensimmäiset parit Laskuttaa ja Hillary Clinton , George W. Bush ja Laura Bush, ja Barack Obama ja Michelle Obama ovat myös vieraslistalla.

kuinka paljon rahaa rick ross on arvoinen

Tämä on valtava kunnia, sanoo Osborne, jonka tavataan yleensä flyygelillä Petrossian Bar & Loungessa Bellagiossa. Olin vain lattialla, kun hän kutsui minut tekemään tämän.

Osborne on esiintynyt Stripillä vuodesta 1994 lähtien ensin Caesars Palacen Palace Courtin pianistina. Hän on ollut Bellagiossa vuodesta 2007. Hän tapasi Jimmy Carterin kirjan allekirjoituksessa Orlandossa Floridassa vuonna 1988. Pianisti antoi Carterille juuri nauhoitetun vinyylilevyn. Ex-presidentti rakasti musiikkia ja ystävyys syntyi.

Osborne odottaa 75 -vuotisjuhlavuoden aikana sellaisten Carter -suosikkien esiintymistä kuin John Lennonin Imagine ja Ray Charlesin Georgia On My Mind. John Denverin sekalaista ja valikoituja Broadwayn sävelmiä pitäisi olla luettelossa yhdessä joidenkin Americanana -viipaleiden kanssa.

He rakastavat isänmaallisia kappaleita, Osborne sanoo. Olen varma, että meillä on myös sekalaisia ​​niitä.

Cartersit ovat olleet naimisissa pidempään kuin mikään ensimmäinen pariskunta koskaan, ja pidempään - tietenkin - kuin melkein kaikki parit yleensä. He ovat myös historian pisimpään elävä ensimmäinen pari. Jimmy on 96 ja Rosalyn 93. He menivät naimisiin 7. heinäkuuta 1946 Plainsissa.

kuinka paljon arvoinen missy elliot on

Juhliakseen pari valitsi lukion, josta he valmistuivat, kaupungissa, joka käynnisti Jimmy Carterin poliittisen uran.

kuka on uudessa baywatch-elokuvassa

Pelaan puolitoista tuntia lukion auditoriossa, Osborne sanoo. Kaikista ihmisistä, joita hän olisi voinut kysyä, hän soitti minulle ja olen vain nöyrä siitä.

Osborne on tottunut tällaisiin kunnianosoituksiin, sillä hän on esiintynyt jokaiselle presidentille, joka on seurustellut Carterin kanssa, mukaan lukien Ronald Reagan, George H.W. Bush, George W.Bush, Bill Clinton, Obama ja (joulukuussa 2019) Donald Trump.

Kaiken kaikkiaan Osborne laskee 67 virallista tapahtumaa Valkoisessa talossa ja myös juhlallisia esityksiä, kuten Cartersin kaksois syntymäpäiväjuhlat elokuussa 2019 First Baptist Churchissa Amerikassa, Georgiassa.

Cartersin juhlakutsussa täsmennetään, älä lahjoja. Mutta Osbornen osallistuminen musiikkiin on jälleen lahja itsessään.