Ben Affleck Nettovarallisuus

Kuinka paljon Ben Affleck on arvoinen?

Ben Affleckin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Ben Affleck Net Worth: Ben Affleck on amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan todennäköisesti parhaiten kirjoittamisesta ja pääosissa elokuvassa 'Hyvä tahdon metsästys' sekä ohjaamisesta ja pääosassa 'Argossa'. Hän ja Matt Damon voittivat Oscar-palkinnon parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta elokuvasta Good Will Hunting. Ben voitti parhaan elokuvakokoelman palkinnon Argo-elokuvasta. Uransa aikana Ben on ansainnut satoja miljoonia dollareita palkkaa. Sattumalta hänen suurin uransa näyttelijäpalkka, 15 miljoonaa dollaria, tuli vuoden 2003 elokuvasta 'Palkka'.

Aikainen elämä : Benjamin Géza Affleck-Boldt syntyi 15. elokuuta 1972 Berkeleyssä Kaliforniassa vanhempiensa Chris ja Tim Affleckin luona. Benin äiti oli koulunopettaja ja hänen isänsä oli pyrkivä näytelmäkirjailija, joka ansaitsi elantonsa erilaisissa tehtävissä, kuten sähköasentajana, vahtimestarina, puusepänä ja vedonvälittäjänä. Perhe muutti Falmouthiin, Massachusettsiin, kun Ben oli kolmivuotias. Siellä syntyi hänen nuorempi veljensä Casey. Sitten he asettuivat pysyvästi Cambridgeen, jossa hänen vanhempansa erosivat myöhemmin.

Benin perhe oli vahvasti mukana taiteessa Cambridgessa. Ben ja hänen veljensä kävivät teatteriesityksissä nuoresta iästä ja viettivät aikaa taiteella työskentelevien ihmisten kanssa. Hänen äitinsä oli ystäviä paikallisen näyttelijän kanssa, joka järjesti koe molemmille Affleck-pojille. Vaikka hän kannusti Beniä toimimaan, hänen äitinsä ei koskaan pakottanut häntä tekemään näyttelijäuraa ja halusi hänen ryhtyvän opettajaksi.

Kahdeksanvuotiaana Ben Affleck tapasi Matt Damon , joka oli kaksi vuotta vanhempi kuin hän. Pojat löysivät sen heti ja heistä tuli elinikäisiä ystäviä. He ottivat näyttelijätunteja yhdessä ja aloittivat myöhemmin Hollywood-uransa yhdessä.

Varhainen ura : Affleckin ensimmäinen ammattimainen näyttelijätyö, paikallinen itsenäinen elokuva, tuli vasta 7-vuotiaana. 8--15-vuotiaana Ben näytti PBS: n lasten näyttelyissä 'Mimi-matka' ja 'Mimin toinen matka', jotka työskentelivät sekä Cambridgessa että Meksikossa. Sitten hän esiintyi ABC: n koulun jälkeisessä erityisohjelmassa Wanted: A Perfect Man ja televisioelokuvassa Hands of a Stranger 14-vuotiaana.

Valmistuttuaan Cambridge Rindgen ja Latin Schoolista vuonna 1990, Ben soitti pieniä osia useissa elokuvissa, kuten Daddy (1991), Buffy the Vampire Slayer (1992) ja School Ties (1992). Suuren koonsa ansiosta hänet heitettiin usein kiusaajaksi tai jockiksi. Hän kuvasi jalkapalloilijaa sekä NBC-sarjassa `` Against the Grain '' että HBO-draamassa Body to Die For: The Aaron Henry Story. Sitten Ben teki osan lukion kiusaajana nyt legendaarisesta Richard Linklater -elokuvasta 'Dazed and Confused'. Hänellä oli myös tukeva rooli vuoden 1995 draamassa 'School Ties'.

'Hyvä tahdon metsästys' : Elokuva, joka todella käynnisti Affleckin uran, oli 'Hyvä tahdon metsästys', jonka hän kirjoitti yhdessä näyttelijän kanssa läheisen ystävänsä Matt Damonin kanssa. Käsikirjoitus alkoi 40 sivun tehtävänä Damonin kirjoituskurssille Harvardin yliopistossa myöhemmin, kun kaksi asuivat yhdessä Los Angelesissa, he työskentelivät yhdessä laajentaakseen sen käsikirjoitukseksi. He olivat molemmat turhautuneita pieniin tuki- ja taustarooleihin, jotka heille oli annettu siihen asti, joten he halusivat työskennellä projektissa, jossa he voisivat tehdä suuret päätökset itse.

Affleck ja Damon antoivat valmiin käsikirjoituksen edustajalleen, joka osti sen useille studioille. Castle Rock hyväksyi sen vuonna 1994, mutta he eivät halunneet antaa Benille ja Mattille luovaa hallintaa, jonka he halusivat. Miehet veivät käsikirjoituksen Miramaxiin, jossa heille annettiin suurempi luovuuden vapaus.

Good Will Hunting julkaistiin vuonna 1997, ja se sai laajaa kriittistä suosiota sekä käsikirjoituksesta että näyttelemisestä. Affleckistä ja Damonista tuli yön yli tähtiä, ja heidät oli pian asetettu isompiin rooleihin elokuvassa olevien esitystensä ansiosta.

Ben Affleck Nettovarallisuus

(Kuva: Emma McIntyre / Getty Images)

Yhteistyö Matt Damonin kanssa : Lapsuuden ystävät Ben ja Matt tiesivät nuoresta iästä lähtien haluavansa olla näyttelijöitä, joten he työskentelivät yhdessä tavoitteen saavuttamiseksi. Aloittaessaan teollisuudella heillä oli yhteinen pankkitili, jonne he sijoittavat kaikki näyttelijänsä tuottamat tulot. He käyttivät sitä rahaa juna- tai lentolippuihin päästäkseen koe-esiintymisiin.

Vuonna 1998 molemmat perustivat tuotantoyrityksen, Pearl Street Films. Myöhemmin he muodostivat toisen tuotantoyrityksen nimeltä LivePlanet. LivePlanetin suurin voitto oli dokumentti-TV-sarja, Project Greenlight. Sarja keskittyi tarjoamaan nuorille elokuvantekijöille foorumi ensimmäisen elokuvansa ohjaamiseksi.

Yhteistyö Kevin Smithin kanssa : Affleck on työskennellyt ohjaaja Kevin Smithin kanssa monta kertaa. Heidän ystävyytensä ja työsuhteensa alkoivat vuonna 1995, kun Benillä oli tukirooli Smithin elokuvassa 'Mallrats'. Smith kirjoitti Affleckille johtavan roolin seuraavassa elokuvassaan 'Amyjen jahtaaminen'. Siitä lähtien Ben on ollut jokaisessa Kevin Smithin tekemässä View Askewniverse -elokuvassa, mukaan lukien Dogma, Jay ja Silent Bob Strike Back, Clerks II ja Jay and Silent Bob Reboot.

Nouseva tähti : Good Will Huntingin menestyksen jälkeen Affleck huomasi pystyvänsä valitsemaan isompia ja parempia rooleja. Yksi hänen ensimmäisistä suurista menestyksistään oli 'Armageddon', jossa hän soitti sinikaulus miestä, joka lähetettiin avaruuteen estämään asteroidin iskeminen maapallolle. Elokuva oli valtava menestys teattereissa ja vahvisti Benin asemaa nousevana johtajana.
Muita yhtä menestyviä elokuvia seurasi, kuten Rakastettu Shakespeare, Pearl Harbour, Kaikkien pelkojen summa ja Vaihtokaistat. Ne eivät olleet kaikki kotikäynnit, vaikka useita Affleckin elokuvia pommitettiin lipputuloissa. Yksi erityinen pettymys oli Daredevil (2003), jonka näyttelijä myöhemmin sanoi olevan ainoa elokuva, jota hän katui.

Henkilökohtainen elämä : Affleck on ollut romanttisessa yhteydessä useisiin suuriin Hollywood-nimiin. Hän tunnetusti treffasi laulajaa Jennifer Lopez vuosina 2002-2004 ja siitä tuli tabloidien suosikki yön yli. Media ei voinut saada tarpeeksi Benniferiä, ja paparazzi seurasi pariskunnan jokaista liikettä. Vaikka Ben ja Jennifer olivat molemmat olleet tabloideissa aiemmin, Ben ei ollut yhtä tottunut jatkuvaan valokeilaan ja valvontaan. Affleck ja Lopez kihloivat vuonna 2002, mutta lykkäsivät suunnitellun vuoden 2003 häät median liiallisen huomion takia. He hajosivat seuraavana vuonna.

Ben naimisissa Jennifer Garner vuonna 2005 pariskunnalla oli kolme lasta yhdessä. He ilmoittivat eronsa vuonna 2015 ja avioero saatiin päätökseen vuoden 2018 lopulla.

Ben osallistui asuinhoitoon alkoholismista vuonna 2001. Hän palasi vuonna 2017 ja uudelleen vuonna 2018. Vuonna 2019 hänellä oli julkinen liputus vuoden raittiuden jälkeen, mutta hän lupasi olla antamatta sen heikentää hänen edistymistään.

Ohjaus : Ben kiinnostui ohjaamisesta uransa alussa ja oppi kaiken voitavansa ohjaajilta, joiden kanssa hän työskenteli. Vuonna 2007 hän ohjasi ensimmäisen elokuvansa Gone Baby Gone. Sitten hän kirjoitti, tuotti ja ohjasi The Town (2010). Hän tuotti, ohjasi ja näytteli elokuvassa Argo (2012), joka oli valtava kaupallinen ja kriittinen menestys.

Palkinnot ja kunniamerkit : Affleck on voittanut Oscar-palkinnot Good Will Huntingista (paras alkuperäinen käsikirjoitus, jaettu Matt Damonin kanssa) ja Argo (paras kuva). Hän on voittanut useita BAFTA-, Golden Globe- ja Screen Actors Guild -palkintoja, melkein yksinomaan näistä kahdesta elokuvasta.

Suuret palkkapäivät : Johtavana miehenä Ben Affleck on käskenyt suuria palkkoja uransa alusta lähtien. Hän ja Matt Damon kumpikin saivat 300 000 dollaria Good Will Hunting -elokuvan myynnistä. 'Reindeer Games' ansaitsi näyttelijälle 6 miljoonaa dollaria, kun taas 'Pearl Harbor' toi vain 250 000 dollarin palkkapäivän. Kappaleiden vaihtamisesta ja Kaikkien pelkojen summasta hän teki hienoja 10 miljoonaa dollaria. Daredevil ja Gigli, joista kumpikaan ei ollut erityisen onnistunut, toivat Affleckille 11,5 miljoonaa dollaria ja 12,5 miljoonaa dollaria.

Hyväntekeväisyys ja hyväntekeväisyys : Ben Affleck on tukenut monia suuria syitä, mukaan lukien halvatut Amerikan veteraanit, Itä-Kongon aloite, A-T-lapsiprojekti ja Amerikan ruokinta.

Kiinteistöt : Vuonna 2009 Jen ja Ben käyttivät 17,55 miljoonaa dollaria kotiin LA: n Pacific Palisades -alueella. Jennifer jatkoi asumista tässä talossa vuoden 2018 loppuun asti. Kun hän ja lapset muuttivat pois, Ben ja Jen myivät tämän kartanon Maroon 5 -laulajalle Adam Levineelle 32 miljoonalla dollarilla tammikuussa 2019. Samassa kuussa Jennifer käytti 8 miljoonaa dollaria uuteen kotiin Los Angelesin Brentwood Park -alue. Huhtikuussa 2018 Ben osti itselleen 19 miljoonan dollarin kartanon Tyynenmeren Palisadesissa.

Ben Affleck Nettovarallisuus

Ben affleck

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. elokuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,92 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, televisiotuottaja, ammattimainen pokeripelaaja, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Ben Affleck Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Hollywoodland 2 800 000 dollaria
 • Jersey-tyttö 10 000 000 dollaria
 • Palkka 15 000 000 dollaria
 • Liljat 12 500 000 dollaria
 • Daredevil 11.500.000 dollaria bruttomäärästä
 • Kaikkien pelkojen summa 10 000 000 dollaria
 • Kaistojen vaihtaminen 10 000 000 dollaria
 • Pearl Harbor 250 000 dollaria
 • Palauttaa 12 500 000 dollaria
 • Poropelit 6 000 000 dollaria
 • Good Will Hunting 300 000 dollaria käsikirjoitusten myynti
 • Jahtaa Amy 7000 dollaria
 • Koulusiteet 30 000 dollaria
 • Isä 20000 dollaria
 • Field of Dreams 30 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu