Ben Shapiro Nettovarallisuus

Paljonko Ben Shapiro on arvoinen?

Ben Shapiro Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Ben Shapiro nettovarallisuus: Ben Shapiro on amerikkalainen konservatiivinen poliittinen kommentaattori, kirjailija, kolumnisti, lakimies ja radion isäntä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Ben ansaitsi maineensa ja omaisuutensa Daily Wiren perustajana. Hänellä on valtava sosiaalisen median yleisö useilla alustoilla.

Ben Shapiro syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa tammikuussa 1984. Hän kirjoitti kirjan Brainwashed: How Universities Indoctrinate America's Youth, joka julkaistiin vuonna 2004. Shapiro aloitti kirjan kirjoittamisen vasta 17-vuotiaana, ja tuossa iässä hänestä tuli maan nuorin. kansallisesti syndikoitu kolumnisti.

Ben Shapiro on The Daily Wiren perustaja ja päätoimittaja. Hän kirjoittaa myös sarakkeen Creators Syndicate. Shapiro perusti TruthRevolt -valvontaryhmän ja toimi aiemmin päätoimittajana. Hän valmistui Kalifornian yliopistosta Los Angelesista ja ansaitsi JD-tutkintonsa Harvardin yliopistosta. Shapiro on kirjoittanut kirjat Porn Generation: Kuinka sosiaalinen vapautuminen korruptoi tulevaisuuttamme, Projektinjohtaja: Huonot hiukset ja Botox tiellä Valkoiseen taloon, Primetime Propaganda: The True Hollywood Story of How Left Tome Over Your TV, Bullies: How vasemmiston pelon ja pelottelun kulttuuri hiljentää Amerikan ja Ihmiset vs. Barack Obama: rikosasia Obaman hallintoa vastaan.

Marraskuuhun 2018 mennessä Benin sosiaaliseen kattavuuteen sisältyi 1,7 miljoonaa Twitter-seuraajaa ja 4,5 miljoonaa Facebook-fania. Marraskuuhun 2019 mennessä hänen sosiaaliseen ulottuvuuteensa sisältyi 2,4 miljoonaa Twitter-seuraajaa, 5,4 miljoonaa Facebook-fania ja 1,6 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Tämän kirjoituksen jälkeen hänellä on 3,3 miljoonaa Twitter-seuraajaa, 2,2 miljoonaa YouTube-tilaajaa, 6 miljoonaa Facebook-seuraajaa ja 2,2 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Hänen Facebook-viestinsä ovat jatkuvasti joitain sosiaalisen median alustan eniten jaettuja tietyn kuukauden aikana. NewsWhipin lokakuussa 2019 kokoaman sosiaalisen median raportin mukaan Ben Shapiron The Daily Wire oli yksi Facebookin suosituimmista tiedotusvälineistä syyskuussa 2019. Se jäi kapeasti New York Timesin ja Washington Postin suhteen sitoutumisen suhteen. Julkisesti saatavilla olevien liikennetilastojen perusteella olisi kohtuullista arvioida, että Shapiron verkkosivusto- ja sosiaalitiliverkosto tuottaa tuloja 500 000 dollarin pohjoispuolella.

Henkilökohtainen elämä ja kiinteistöt : Ben on ollut naimisissa tohtori Mor Shapiron kanssa vuodesta 2008. Heillä on yksi lapsi.

Vuonna 2015 Ben ja Mor maksoivat 1,7 miljoonaa dollaria 6500 neliömetrin kodista Valley Villagessa Kaliforniassa. Vuoden 2020 lopulla Ben ilmoitti lähtevänsä Kaliforniasta Tennesseeyn. Lokakuussa 2020 Mor ja Ben listasivat myytävän kodinsa vajaan 2,9 miljoonan dollarin hintaan.

Ben Shapiro Nettovarallisuus

Ben Shapiro

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu